Horoscop Rac luna aprilie 2019

In luna aprilie prioritatile nativilor Rac vor fi: relatiile, sectorul profesional, jobul, sarcinile de zi cu zi si starea sanatatii. Pana pe 20 aprilie Soarele va dinamiza cariera, imaginea si statutul profesional, ca in ultima decada din luna sa se activeze relatiile si activitatile de grup, planurile si proiectele personale pe termen lung.

Daca in prima parte a lunii Racii vor fi mai visatori si predispusi sa isi traseze un drum in viata, sa calatoreasca si sa fie preocupati de latura spirtuala a vietii, din a doua parte a lunii vor fi interesati si determinati sa creasca in cariera, sa obtina o functie si venituri mai mari, ajutati si de Venus, micul benefic si de Mercur, astrul comunicarii.  Pe fondul acestor aspecte se formeaza Luna Noua din 5 aprilie din zodia Berbec, care le deschide o noua etapa in cariera si in imaginea, statutul si reputatia profesionala.

Racii sunt decisi sa urmeze un nou drum, iar urmatoarele doua saptamani sunt importante sa se concentreze pe ce pot demonstra la locul de munca. Jupiter, marele benefic, isi incepe retrogradarea din 10 aprilie in casa muncii si a sanatatii si pana pe 12 august vor avea timp sa isi revizuiasca planul profesional, sa isi faca un bilant, sa isi reorganizeze sarcinile de la locul de munca si sa isi schimbe obiceiurile alimentare pentru o mai buna stare a sanatatii. In ceea ce priveste prezenta lui Marte toata luna in zodia Gemeni, respectiv in casa subconstientului, a izolarii si a meditatiei, Racii se pot astepta la un proces de introspectie, la reviziuirea planurilor privitoare la cariera si sunt sfatuiti sa isi faca un plan de actiune pe care sa il lanseze cand Soarele va traversa zodia lor.

Luna Plina din 19 aprilie se formeaza in zodia Balanta, respectiv in sectorul locativ, patrimoniu, relatia cu parintii si membrii familiei si anunta incheierea unei etape sau culegerea roadelor unor demersuri care au legatura cu regimul unei locuinte. In 24 aprilie Pluton isi incepe mersul retrograd prin Capricorn, urmat din 30 aprilie de Saturn, tot prin Capricorn, respectiv in casa mariajului si a parteneriatelor, deschizand o perioada in care Racii isi vor reevalua relatiile, vor face un bilant si vor incerca sa isi dea seama daca se afla in relatia pe care si-o doresc.

aprilie 1st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Rac luna aprilie 2019»:3.55/ 5 (20 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate