Horoscop Rac luna noiembrie 2019

Luna noiembrie le aduce nativilor Rac evenimente importante și aspecte care favorizează relațiile de iubire, speculațiile financiare, sectorul muncii și al sănătății. Până pe 22 noiembrie Soarele, energia, traversează sectorul iubirii, al aventurii, al romantismului, relațiile cu copiii, speculațiile financiare, dar și activitățile artistice, de creație și creativitate, că în ultima decadă din luna să înceapă acțiunea la locul de muncă. Așadar, primele trei săptămâni Racii își pot reevalua relația de iubire, ajutați de către Mercur retrograd, care vine să răscolească și să scoată la suprafață nemulțumirile. Rolul lui este să lămurească o situație sentimentală. În ceea ce privește un talent, o vocație, este posibil că Racii să se facă remarcați prin diverse acțiuni întreprinse, pot să câștige un premiu sau aprecierea prietenilor, colegilor și apropiaților.

Tot aici va intră și Marte din 19 noiembrie și va aduce dinamism în dragoste. Este totuși de evitat că Racii să nu folosească greșit energia planetei acțiunii, să devină geloși, posesivi sau să dea dovadă de egoism. Cei singuri ar putea să se folosească de acest tranzit pentru a-și recuceri partenerul sau să aibă curajul să cucerească o persoană pe care au vizat-o de mai mult timp, să își valorifice talentele și să se afirme. Venus, micul benefic, poposește în zodia Săgetător la 1 noiembrie, și traversează alături de Jupiter, marele benefic, casă muncii și a sănătății. Este un moment bun pentru că Racii să facă planuri pentru viitor, să se implice în noi proiecte, să colaboreze bine cu colegii sau cu colaboratorii externi și să profite de orice șansă sau oportunitate apărută.

Din 26 noiembrie Venus, micul benefic, ajunge în casă mariajului și a relațiilor parteneriale, semn că se poate îmbunătăți relația cu partenerul, iar în sfera profesională pot să încheie contracte profitabile în urmă demersurilor din primele trei săptămâni. Luna Plină din zodia Taur din 12 noiembrie se formează în casă prietenilor, a grupurilor sociale, a planurilor și proiectelor pe termen lung, semn că se încheie o etapă care are legătură cu un prieten sau pot culege roadele unui plan pe termen lung. Luna Nouă din 26 noiembrie se formează în zodia Săgetător, în sectorul care vizează starea sănătății și locul de muncă și anunță noi începuturi în aceste domenii. Nativii în căutare de loc de muncă pot să primească o oferta tentantă, iar cei care au muncit foarte mult la actualul loc de muncă, pot să aibă surpriză să primească o avansare.

octombrie 31st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Rac luna noiembrie 2019»:3.64/ 5 (22 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate