Horoscop Rac luna octombrie 2022

Contextul astral al lunii octombrie se mai relaxează datorită revenirii la mișcarea directă a planetelor: Mercur, din 2 octombrie, Pluton, din 9 octombrie și Saturn, din 23 octombrie, iar nativii Rac nu vor mai întâmpina blocaje sau restricții în sfera financiară, comunicării, negocierilor, interacționării cu interlocutorii lor, în raport cu partenerul sau cu partenerii din sfera profesională.

Primul eveniment astral este Luna Plină din zodia Berbec, din 9 octombrie, care se formează în casa carierei, imaginii și statutului personal, semn că se încheie o etapă, li se recunosc meritele și culeg roadele unor demersuri profesionale prin obținerea unei avansări.

Sectorul iubirii, aventurilor romantice, creativității, distracției, copiilor, este activat de Soare și Venus din 23 octombrie, de Mercur din 29 octombrie și de Luna Nouă din 25 octombrie, care se formează în zodia Scorpion. Însoțită de o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, evenimente neașteptate. Așadar, nativii Rac pot să înceapă brusc o relație sau o încheie la fel de brusc, să primească vești neașteptate privind apariția unui copil sau o ofertă prin care-și pot valorifica o pasiune.

Pe 28 octombrie, Jupiter, marele benefic, revine în zodia Pești, pe care o va mai traversa până pe 20 decembrie, când intră din nou în Berbec, în casa carierei. Așadar, în cele două luni în care va traversa zodia Pești, Racii pot avea parte de oportunități în planul pregătirii profesionale, obținerea unor burse de studiu, pot continua o formă de școlarizare sau să rezolve chestiuni birocratice pe care nu au reușit până acum să le rezolve.

Ultimul aspect astral al lunii octombrie este intrarea în mișcare retrogradă a lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Gemeni. Din 30 octombrie și până în ianuarie 2023 urmează o perioadă în care nativii Rac sunt invitați la un bilanț și la redirecționarea energiei marțiene pentru reevaluarea modului de acțiune în raport cu cei cu care intră în contact.