Horoscop Rac luna martie 2023

Primul aspect important al lunii este Luna Plină din 7 martie, care se formează în zodia Fecioară, pe sectorul comunicării, învățării, interacționării cu ceilalți și relațiilor cu rudele. Poate avea loc culegerea roadelor unor demersuri, negocieri, încheieri de etape sau discuții importante personale sau profesionale. În aceeași zi, se pregătește și Saturn, seniorul karmei, să intre în zodia Pești, pe sectorul perfecționării profesionale, studiilor, filosofiei de viață. Pentru că Saturn este guvenatorul casei relațiilor, Racii vor experimenta împreună cu partenerul diverse situații de viață și îți vor revizui anumite principii.

Luna Nouă din 21 martie se formează în zodia Berbec, respectiv pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și anunță noi etape în activitatea profesională, relațiile cu șefii, obținerea unei funcții sau rezolvarea unor chestiuni birocratice, care țin de instituții publice sau străinătate.

Al alt eveniment important este primul tranzit al lui Pluton, planeta transformărilor profunde, din 23 martie, în zodia Vărsător, unde va sta până pe 11 iunie și va aduce o previzionare a evenimentelor ce vor urma din 20 noiembrie 2024, care vor declanșa transformări profunde în planul financiar, al banilor proveniți din alte surse decât salariile, banii și bunurile deținute la comun cu partenerul, creditele sau sfera intimității.

Spre finalul lunii, pe 25 martie, Marte, guvernatorul casei carierei, va începe tranzitul prin zodia Rac, pe sectorul personalității, iar nativii vor fi determinați să își urmeze obiectivele profesionale.

De asemenea, tranzitul lui Venus, micul benefic, din 17 martie, prin casa prietenilor, proiectelor, vieții sociale, le aduce nativilor oportunități de a-și găsi jumătatea prin intermediul prietenilor, să fie populari în cercurile pe care le frecventează și să aibă noroc în demararea unor noi proiecte.