Horoscop Rac luna octombrie 2020

Pentru nativii Rac, luna octombrie va fi o lună activă din punct de vedere al sferei sentimentale, a sferei profesionale, a proiectelor de viitor și a relației cu prietenii.

Primul eveniment astral este Luna Plină din 2 octombrie, din zodia Berbec, care se formeză în sectorul asociat carierei, funcției, relației cu autoritățile, superiorilor. Posibil fenomenul astral să le aducă investirea într-o funcție sau vor avea loc evenimente, care vor avea darul să îi scoată în față, să se facă remarcați sau să li se recunoască meritele.

Pe 3 octombrie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Fecioarei, respectiv în casa asociată comunicării și schimbului de opinii, a învățării și deplasărilor, semn că urmează o perioadă favorabilă rezolvării chestiunilor administrative, financiare, prin deplasarea la diverse instituții pentru a obține informații de interes pentru ei. Pe 28 octombrie, Venus ajunge în zodia de domiciliu, în Balanță, respectiv în sectorul asociat vieții de familie și a căminului. Așadar, urmează o perioadă în care Racii vor avea susținere financiară de la familie, iar Racii singuri ar putea să-și întâlnească partenerul prin intermediul familiei.

Pluton, planeta transformărilor profunde și a regenerării, revine la mișcarea directă din 4 octombrie și încheie un șir lung de lecții dure, pe care Racii le-au învățat în relație. Acum pot să își revizuiască planurile legate de mariaj și relație și să ia decizii.

Pe 16 octombrie are loc Luna Nouă din zodia Balanței, care activează sectorul asociat vieții de familie, a locuinței, patrimoniului și relației cu părinții. Așadar, se deschide o nouă etapă în aceste domenii, iar nativii sunt invitați ca în următoarele două săptămâni să se ocupe de o problemă locativă sau să ia decizii privind viața de familie împreună cu partenerul de cuplu.

Dacă până pe 22 octombrie Soarele le traversează casa familiei și îi invită să prioritizeze acest domeniu, din 23 octombrie, astrul zilei începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv sectorul asociat iubirii, aventurii, romantismului, flirtului, copiilor, distracției și speculațiilor financiare.

Pe 14 octombrie Mercur, astrul comunicării, își începe retrogradarea prin zodia Scorpion, prin casa sentimentală. Cum Mercur este guvernatorul sectorului comunicării și a schimbului de opinii, retrogradarea aduce o reevaluare a sentimentelor față de partener. Se pot spune lucrurilor pe nume, nemulțumirile sau pot apărea persoane din trecut.

Marte, planeta acțiunii, poziționată pe sectorul profesional, rămâne retrogradă toată luna și în aspecte tensionate cu planetele din sectorul partenerial, așa că ar putea să continue conflictele cu unii asociați, parteneri de afaceri, colegi sau cei cu care interacționează.

Ultimul aspect important este Luna Plină din zodia Taur, care se formează în 31 octombrie și care se formează în casa prietenilor și a proiectelor pe termen lung, dar dinamizează și axa sentimentală. Astfel, se pot culege roadele unui proiect, se încheie o etapă, o relație cu unul dintre prieteni sau relația cu un prieten devine serioasă din punct de vedere sentimental.

octombrie 1st, 2020 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate