Horoscop Rac luna iulie 2019

In luna iulie prioritatile nativilor  Rac vor fi: relatiile, parteneriatele, situatia financiara, sectorul profesional si ambitiile in cariera. Soarele strabate zodia Rac pana pe 22 iulie, dinamizand casa personalitatii acestora, aducandu-le energia de care au nevoie sa se ocupe de planurile personale,  ca in ultima decada sa ajunga in zodia Leu si sa dinamizeze sectorul banilor obtinuti de la locul de munca.

Primul eveniment important eset Luna Noua din 2 iulie, care se formeaza in zodia Rac si care este insotita de o Eclipsa totala de Soare. Deoarece fenomenul astral se formeaza in casa personalitatii, pe axa relationala, le da posibilitatea acestora sa inceapa o noua etapa in viata, in relatia de cuplu. Este momentul lor de afirmare din an si sunt incurajati sa lucreze la ei insisi, sa gaseasca un echilibru intre ceea ce isi doresc si ceea ce isi doreste partenerul.

Eclipsa poate aduce surprize si rasturnari de situatie in planul personal si in cel profesional. Nu sunt excluse despartiri in cuplurile care nu se mai inteleg, dar si decizii de casatorie in unele cupluri, care hotarasc sa treaca la urmatorul nivel al relatiei.Tot in 2 iulie si Marte, planeta actiunii, isi face intrarea in zodia Leu, respectiv in casa banilor obtinuti din munca proprie, semn ca in urmatoarea perioada Racii pot sa inregistreze castiguri importante sau sa gaseasca surse noi de venit.  In data de 3 iulie, Venus, micul benefic, isi face intrarea in zodia Rac, respectiv in casa personalitatii, aducand sanse, oportunitati si noroc in toate demersurile.

Un alt aspect important al lunii iulie este retrogradarea lui Mercur, astrul comunicarii si al negocierilor. Din 8 iulie acesta retrogradeaza in zodia Leu, in casa banilor obtinuti de la locul de munca. Astfel, Racii pot sa aiba parte de blocaje si amanari in negocieri salariale. Tot in luna iulie Mercur retrograd ajunge inapoi in Rac si nativii se pot confrunta cu probleme de comunicare. Racii sunt sfatuiti sa fie foarte atenti la mesajele transmise, sa se asigure ca interlocutorii au inteles bine ce au vrut sa spuna, sa nu se suprasolicite si sa se grabeasca in decizii, deoarece vor vedea ca la finalul retrogradarii se vor razgandi cu privire la unele chestiuni.

Luna Plina din 17 iulie, insotita de o Eclipsa de Luna, se formeaza in  zodia Capricorn si le va dinamiza axa relationala, a asociatilor si a colaboratorilor, dar si a parteneriatelor, cu impact asupra finantelor. Rasturnari de situatie, surprize neasteptate si evenimente bruste pot sa apara in situatia financiara a nativilor in urma semnarii unor contracte sau a incheierii unor contracte, care nu le mai aduc beneficii. Eclipsa de Luna va elimina din viata lor ceea ce nu mai functioneaza si care ii tine in loc sa evolueze.

iulie 1st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Rac luna iulie 2019»:3.64/ 5 (22 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate