Horoscop Rac luna ianuarie 2022

În luna ianuarie preocupările nativilor Rac vor fi pentru relații, căsătorie, parteneriate, încheieri de contracte, administrarea bunurilor și banilor pe care îi dețin în comun cu partenerul.

Pe 2 ianuarie au loc două evenimente astrale: intrarea lui Mercur în zodia Vărsător, respectiv în casa intereselor materiale și Luna Nouă din zodia Capricorn, care deschide noi începuturi în sectorul relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor sau asocierilor.

Pe 14 ianuarie Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Capricorn și  Vărsător și până pe 4 februarie Racii își vor reevalua relațiile și situația financiară. Este recomandat să nu ia decizii până la începutul lui februarie, pentru că există riscul să se răzgândească și să li se strice planurile.

Odată cu revenirea lui Uranus, planeta imprevizibilului, la mișcarea directă, din 18 ianuarie, prin casa planurilor și proiectelor pe termen lung, Racii vor observa că se deblochează un proiect sau pot relua un proiect amânat, iar lucrurile se vor desfășura în direcția intuită de ei. Tot pe 18 ianuarie are loc și Luna Plină din zodia Rac, care activează axa relațională.  Este un moment de încărcătură

astrală și poate apărea o criză în cuplu, dificultăți care necesită rezolvare pentru consolidarea relației. Totodată, pot să apară și rupturi și destrămarea unor relații în care au fost conflicte și tensiuni o perioadă mai mare de timp.

Pe 24 ianuarie, Marte, guvernatorul casei iubirii, ajunge în zodia Capricorn, pe sectorul asociat relațiilor, așa că urmează o perioadă în care trebuie să-și rezerve mai mult timp partenerului. Nativii trebuie să nu înțeleagă greșit energia planetei acțiunii, să fie agresivi și să apară tensiuni în cuplu.

Venus, micul benefic, își reia mersul direct, din 29 ianuarie, prin zodia Capricorn, prin sectorul relațiilor și parteneriatelor și se încheie o perioadă de reevaluare a relațiilor, mariajului, parteneriatelor.

decembrie 31st, 2021 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate