Horoscop Rac luna aprilie 2024

Luna aprilie dinamizează sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului profesional al nativilor Rac și mișcarea retrogradă a lui Mercur, în perioada 2-25 aprilie, vine să aducă reevaluări ale activității profesionale. Contextul astral este susținut de către Venus, micul benefic, din 5 aprilie și de Marte, planeta acțiunii, din 30 aprilie. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare din 8 aprilie, care marchează noi începuturi și aduce răsturnări în sfera profesională sau la nivelul conducerii firmei unde lucrează nativii Rac, dar și în planul financiar, Soarele fiind guvernatorul casei banilor obținuți de la serviciu.

Axa iubirii, aventurilor romantice, distracției, prietenilor, planurilor de viitor este dinamizată de două aspecte importante, care se formează în luna aprilie: conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, din 21 aprilie, din zodia Taur, și Luna Plină din zodia Scorpion, din 24 aprilie.

Conjuncția dintre Jupiter și Uranus din 21 aprilie, care se formează în casa planurilor de viitor și prietenilor, aduce surprize și răsturnări de situație într-o activitate profesională, un proiect personal, o relație de prietenie, o campanie umanitară.

Luna Plină din zodia Scorpion din 24 aprilie activează sectorul iubirii, romantismului, copiilor, distracției, vacanțelor, creativității și valorificării unor pasiuni de pe urma cărora nativii Rac pot să obțină beneficii. Au loc declarații, concluzii, încheieri de etape în relațiile care nu mai merg, dar și trecerea la un alt nivel al relației de iubire în cuplurile unde există armonie.