Horoscop Fecioară luna octombrie 2020

Pentru nativii Fecioară, luna octombrie va fi o lună activă din punct de vedere al sectorului sentimental, al relației cu copiii, al studiilor, călătoriilor, relației cu persoane aflate în străinătate și nu în ultimul rând, al sectorului financiar.

Primul eveniment astral este Luna Plină din 2 octombrie, din zodia Berbec, care se formeză în casa avantajelor materiale, a moștenirilor, creditelor, banilor pe care îi dețin în comun cu partenerul sau alți terți. Este recomandat un plan financiar pe termen lung, gestionarea rațională a resurselor și evitarea speculațiilor financiare.

Pe 3 octombrie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Fecioarei, în semnul nașterii lor, aducând protecție, șanse, oportunități, dispoziție de flirt. Nativii vor știi să se pună în valoare, vor deborda de farmec și vor atrage potențiali parteneri. Pe 28 octombrie Venus ajunge în zodia de domiciliu, în Balanță, unde va avea mai multă putere și va dinamiza sectorul banilor și al resurselor financiare. Așadar, se îmbunătățeste situația financiară prin suplimentarea veniturilor sau primesc ajutor de la cineva, o rudă plecată în străinătate. Sunt recomandate negocierile salariale, care pot aduce mai mulți bani în conturi.

Pluton, planeta transformărilor profunde și a regenerării, revine la mișcarea directă din 4 octombrie și încheie un șir lung de lecții și experiențe pe care nativii le-au avut în sfera sentimentală sau în relația cu copiii.

Pe 16 octombrie are loc Luna Nouă din zodia Balanței, care activează sectorul asociat banilor și resurselor, semn că se deschide o nouă etapă în administrarea banilor pe care nativii îi câștigă. Următoarele două săptămânii nativii ar trebui să își concentreze atenția pe a găsi soluții noi de finanțare.

Dacă până pe 22 octombrie Soarele le traversează casa banilor și îi invită pe nativi să prioritizeze acest domeniu, din 23 octombrie, astrul zilei începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv casa comunicării, a schimbului de opinii, a negocierilor, deplasărilor, acumulării de cunoștințe și a relației cu rudele.

Pe 14 octombrie Mercur, astrul comunicării, își începe retrogradarea prin zodia Scorpion, prin sectorul asociat comunicării, al schimbului de opinii și al învățării. Cum Mercur este guvernatorul Fecioarelor, vor exista dese probleme de comunicare, amânări și blocaje în negocieri sau în interacțiunea cu ceilalți și se recomandă mai multă atenție. Fecioarele  vor trebui să se asigure că interlocutorii înțeleg exact ce intenționează să transmită.

Marte, planeta acțiunii, rămâne retrogradă toată luna în casa avantajelor materiale și a intimității.  În aspecte tensionate cu planetele din sectorul sentimental și al copiilor, va aduce unele momente în care vor exista discuții mai aprinse, conflicte, din cauza banilor, cu copiii sau cu persoana iubită. Posibil să apară și cineva din trecut, care să îi răscolească.

Ultimul aspect important este Luna Plină din zodia Taur, care se formează în 31 octombrie și care dinamizează sectorul asociat călătoriilor, străinătății, cunoașterii, studiilor, sistemului de valori personale. Așadar, evenimente importante, care au legătură cu aceste domenii, vor avea loc în preajma fenomenului astral.

 

octombrie 1st, 2020 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate