Horoscop Fecioara luna august 2019

In luna august Soarele strabate zodia Leu pana pe 23 august, respectiv casa subconstientului, Fecioarele avand o dispozitie mai mult spre meditatie, introspectie si izolare. Pe fondul acestor aspecte are loc Luna Noua din 1 august, care le aduce nativilor o retragere in sine pentru a identifica problemele care ii framanta si pentru a gasi rezolvare. Este un moment bun de a face pace cu trecutul, de a renunta la schemele vechi si de a adopta un stil de viata, sanatatos, o dieta si mai multa odihna pentru a se reface organismul incercat.

Totodata Fecrioarele isi vor face un bilant si vor fi pregatite sa inceapa o noua etapa in viata lor la Luna Noua din 30 august, care le va activa casa personalitatii si axa relatiilor si a parteneriatelor. Tot in 1 august si Mercur, guvernatorul Fecioarelor, isi revine la mersul direct si toate neintelegerile si incurcaturile vor disparea ca prin minune. Din 11 august Mercur isi continua mersul prin Leu, aspect care ii ajuta in procesul de introspectie, insa din 29 august cand ajunge in casa personalitatii, nativii vor profita  pentru a invata lucruri noi, dar si pentru a-si face cunoscute ideile in sectorul socio-profesional.

Pana pe 18 august Marte traverseaza zodia Leu, alaturi de Venus pana pe 21 august, iar in ultima decada cand se va aglomera de planete in zodia Fecioarei, nativii se vor simti plini de energie, curaj, initiative si cu deschidere catre oportunitatile care vin spre ei. In 11 august Jupiter, marele benefic, isi revine la miscarea directa prin casa familiei, a patrimoniului, a relatiei cu parintii, dar si a locuintei.

Astfel, ca toate piedicile si obstacolele avute in aceste domenii vor disparea si se va instaura linistea. Pe 12 august Uranus isi incepe mersul retrograd prin Taur, respectiv prin muncii si a sanatatii si le va insufla Fecioarelor un proces de reevaluare a sferei profesionale. Pe fondul acestor aspecte se formeaza Luna Plina din 15 august din zodia Varsator, care va dinamiza casa muncii si a sanatatii, unde poate interveni o criza, incheierea unei etape sau culegerea roadelor unor demersuri care priveste un alt loc de munca.

In ceea ce priveste starea sanatatii, se va activa axa cardio-vasculara si sunt invitati sa nu se suprasolicite si sa se odihneasca mai mult pentru a nu avea disfunctii organice. Ultimul eveniment astral important al lunii august este Luna Noua din 30 august, care se formeaza in casa personalitatii si care le va aduce noi inceputuri in viata personala, dar si cea profesionala.

Este momentul lor de afirmare din an, in care isi pot demonstra abilitatile si talentele. Fecioarele sunt invitate ca in urmatoarele doua saptamani sa isi concentreze atentia pe a lansa un proiect personal, mai ales ca sunt avantajate activitatile individuale cu oportunitati de suplimentare a veniturilor.

august 1st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Fecioara luna august 2019»:4.08/ 5 (24 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate