Horoscop Fecioară luna ianuarie 2022

În luna ianuarie preocupările nativilor Fecioară vor fi pentru sfera sentimentală, relațiile cu copiii, relațiile de prietenie, proiectele pe termen lung, planurile profesionale și starea sănătății.

Pe 2 ianuarie au loc două evenimente astrale: intrarea lui Mercur, astrul comuncării, în zodia Vărsător, respectiv în casa muncii și sănătății și Luna Nouă din zodia Capricorn, care deschide noi începuturi în sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurii, romantismului, vieții afective. Așadar, în viața sentimentală a nativilor Fecioară vor avea loc evenimente importante.

Pe 14 ianuarie Mercur, guvernatorul Fecioarei, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Capricorn și Vărsător. Până pe 4 februarie Mercur va răscoli starea de sănătate, relațiile afective și proiectele profesionale. Posibil Fecioarele să finalizeze niște proiecte mai vechi, să-și reorganizeze activitatea la serviciu și să își revizuiască planurile de viitor.

Odată cu revenirea lui Uranus, planeta surprizelor, la mișcarea directă, din 18 ianuarie, prin casa străinătății, a educației superioare și a convingerilor și filosofiei de viață, Fecioarele vor observa că se deblochează unele demersuri, care au legătură cu domeniile enumerate. Cum Uranus este guvernatorul casei muncii și sănătății, nativii își vor schimba stilul de viață, dar și felul cum abordează activitățile curente de la locul de muncă. Tot pe 18 ianuarie are loc și Luna Plină din zodia Rac, care activează axa sentimentală. Fenomenul astral aduce o încărcătură astrală mare, cu surprize de la prieteni sau cu ajutorul prietenilor, culegerea roadelor unui proiect personal sau încheierea cu succes a unei etape profesionale.

Pe 24 ianuarie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Capricorn, pe sectorul asociat vieții afective, semn că urmează o perioadă mai intensă în planul sentimental și erotic.

Venus, planeta iubirii, își reia mersul direct, din 29 ianuarie, prin zodia Capricorn, prin sectorul sentimental, semn că se încheie reevaluarea sentimentelor și a relațiilor afective, iar Fecioarele vor vedea mult mai clar ce anume își doresc de la o relație și cât sunt dispuse să investească.

 

decembrie 31st, 2021 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate