Horoscop Fecioară luna decembrie 2022

Sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, vacanțelor și valorificării unui talent este activat în luna decembrie de o serie de aspecte și fenomene astrale. Astfel, Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze zodia Capricorn, din 7 decembrie, respectiv sectorul sentimental, activitățile de creație, relațiile cu copiii și petrecerea timpului într-un mod plăcut, urmat de către Venus din 10 decembrie și Soarele din 21 decembrie. Așadar, luna decembrie anunță o perioadă favorabilă poveștilor de iubire și petrecerii timpului cu copiii sau cu persoanele dragi. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Capricorn, din 23 decembrie, care deschide noi etape în planul iubirii, fericirii, aventurilor romantice. Tot aici, între 29 decembrie 2022 și 18 ianuarie 2023 își începe mișcarea retrogradă și Mercur, guvernatorul Fecioarelor, care îi invită pe nativi la o revizuire a planului afectiv. Fecioarele singure vor avea timp trei săptămâni în care să se gândească cât sunt de dispuse să investească într-o relație.

Luna Plină din 8 decembrie, care se formează în zodia Gemeni, în sectorul carierei, străinătății, relației cu superiorii și imaginii personale, anunță încheierea unei etape, finalizarea unor proiecte profesionale, un succes. Posibil să apară și o criză, iar Fecioarele vor fi nevoite să facă niște schimbări în planul carierei.

Evenimentul astral important al lunii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Berbec, pe 20 decembrie, unde revine după un tranzit de două luni prin zodia Pești. Pentru că va traversa casa intereselor financiare, a banilor pe care nativii îi dețin cu partenerul, banii proveniți din alte surse decât salariile, Fecioarele sunt sfătuite să nu rateze oportunitățile de suplimentare a veniturilor. Pentru că Jupiter guvernează casa familiei, s-ar putea să valorifice un bun imobiliar.