Horoscop Fecioară luna aprilie 2021

Contextul astral al lunii aprilie le aduce nativilor Fecioară preocupări pentru situația financiară, pentru studii, călătorii, cursuri de perfecționare profesională, relațiile de prietenie și planurile pe termen lung. Primul aspect astral este intrarea lui Mercur, guvernatorul lor, în 4 aprilie, în zodia Berbec, semn că nativii vor dori să-și facă ordine în situația financiară, să achite niște datorii, taxe, impozite. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 12 aprilie, care le deschide o nouă etapă în planul financiar, dar și în sectorul asociat transformărilor și schimbărilor profunde. Așadar, următoarele două săptămâni sunt importante în aceste domenii, iar Fecioarele sunt invitate să facă o schimbare importantă în viața lor. Sectorul asociat studiilor, călătoriilor, relației cu persoane din străinătate, dar și principiile și convingerile de viață se activează în partea a doua a lunii, din 14 aprilie, când Venus, planeta iubirii, ajunge în zodia Taur, urmat de către Soare și Mercur, pe 19 aprilie. Din configurația astrală, din ultima săptămână din lună, va face parte și Uranus, planeta schimbărilor și a imprevizibilului. Așadar, nativii singuri ar putea să-și întâlnească jumătatea participând la un curs, într-o călătorie, delegație sau într-o deplasare la o instituție publică să rezolve o chestiune birocratică. Fecioarele vor fi atrase de persoane cu aceleași principii de viață.

Sectorul prietenilor și al proiectelor și planurilor de viitor se dinamizează începând cu 23 aprilie, când Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Rac. Următoarea perioadă, Fecioarele vor socializa mai mult, vor lua legătura cu prietenii, se vor implica în proiecte, care să le aducă satisfacții profesionale. Ultimul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din 27 aprilie, care se formează în zodia Scorpion, în sectorul asociat comunicării, gândirii, informațiilor, acumulării de cunoștințe, relațiilor cu rudele, semn că poate să apară o criză de comunicare între frați, se poate încheia o etapă sau se culeg roadele unor demersuri privind obținerea unei diplome sau a unui atestat.

aprilie 2nd, 2021 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate