Horoscop Fecioara luna mai 2019

In luna mai prioritatile nativilor Fecioara vor fi studiile, relatia cu strainatatea, calatoriile, cariera si relatia cu fratii. Pana pe 21 mai Soarele (energia) va tranzita zodia Taur, respectiv casa studiilor, a relatiilor cu persoane aflate in strainatate, a sectorului social si a principiilor de viata, ca in ultima decada din luna sa isi inceapa traseul prin zodia Gemeni, in casa carierei si a imaginii si statutului profesional.

Mercur, planeta comunicarii, se misca prin zodia Berbec pana pe 6 mai, cand intra in zodia Taur, iar pe 21 mai va ajunge in zodia Gemeni. Venus se deplaseaza prin Berbec pana pe 15 mai, cand intra in zodia Taur, iar Marte, dinamizeaza zodia Gemeni pana pe 16 mai, cand ajunge in Rac. Cu ajutorul Soarelui, a lui Mercur, Venus si Marte, care traverseaza casele sociale, a carierei si reputatiei profesionale, Fecioarele isi pot pune in practica proiectele personale, pot sa profite de relatia cu persoane aflate in strainatate, care isi ofera ajutorul.

Totodata se deschide o perioada in care se pot face remarcati, pot inregistra succese, le sunt recunoscute meritele de catre sefi si pot primi o promovare. Luna Noua din 5 mai se formeaza in zodia Taur, respectiv in casa calatoriilor, a studiilor, a relatiei cu persoane aflate in strainatate, dar si a planurilor de viitor si a principiilor si credintelor dupa care se ghideaza in viata.

Astfel, se deschide o noua etapa in unul dintre aceste domenii. In ceea ce priveste planul sentimental, au toate sansele sa se indragosteasca intr-o calatorie sau de o persoana care pana acum le-a fost prieten/fost coleg de serviciu. Daca vor fi deschisi, pot discuta cu persoana iubita despre planurile de viitor, iar in cuplurile mai vechi se poate redescoperi pasiunea.

Totul este sa isi doreasca si daca se simt retinuti, sa apeleze la curajul lui Marte, care le va aduce initiative si imbold de a-si exprima sentimentele. Luna Plina din 19 mai se formeaza in zodia Scorpion, respectiv in casa comunicarii, a deplasarilor, a informatiei si acumularii de informatiei, dar si in relatia cu fratii si rudele apropiate. Nativii certati cu o ruda, ar putea acum sa puna capat divergentelor si vor face acest lucru cu ocazia unui eveniment special in familie.

aprilie 30th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Fecioara luna mai 2019»:4.04/ 5 (23 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate