Horoscop Fecioară luna decembrie 2023

Mercur, astrul comunicării, ajunge în 1 decembrie în zodia Capricorn, pe sectorul sentimental, al copiilor, relațiilor cu persoanele dragi, activităților de relaxare, creativității și hobby-urilor. Între 13 decembrie și începutul lunii ianuarie, Mercur retrogradează și urmează o revizuire a situației în planul amoros, dar și a unor chestiuni care țin de casă sau familie. Lucruri peste care nativii au trecut mai repede și care țin de aceste domenii, acum se reevaluează.

Venus, planeta iubirii, tranzitează zodia Scorpion între 4 și 29 decembrie, respectiv sectorul comunicării, informațiilor, acumulării de cunoștințe. Se intensifică interacționarea cu ceilalți, iar Fecioarele se fac plăcute și obțin foarte ușor ce au nevoie. Nativii singuri pot să cunoască la drum scurt persoane cu care să lege o prietenie apropiată.

Marte, planeta acțiunii, tranzitează zodia Săgetător, respectiv sectorul casei. Fecioarele se vor implica mai mult în activitățile gospodărești. Atenție la relațiile de familie, care pot deveni mai conflictuale, dacă nativii își impun punctul de vedere! Astfel, pe 13 decembrie are loc Luna Nouă din zodia Săgetător, care anunță o etapă nouă în planul familiei.

Luna Plină din zodia Rac, din 27 decembrie, se formează în sectorul proiectelor de viitor, a relațiilor de prieteni și vieții sociale. Posibil să aibă loc încheieri de etape într-o colaborare cu un prieten, să apară surprize din partea unui prieten, să se culeagă roadele unei colaborări.

Ultimul aspect astral este revenirea lui Jupiter, marele benefic, la mișcarea directă, în ultima zi a anului, prin zodia Taur, semn că lucrurile vor reintra în normal în sectorul asociat perfecționării profesionale, călătoriilor, principiilor și credințelor.