Horoscop Capricorn luna mai 2019

In luna mai prioritatile nativilor Capricorn vor fi: regimul locuintei, familia, relatiile sentimentale si sectorul muncii si al sanatatii. Pana pe 21 mai Soarele (energia) va tranzita zodia Taur, respectiv planul sentimental, ca in ultima decada din luna sa isi inceapa traseul prin zodia Gemeni, respectiv casa muncii si a sanatatii. Mercur, planeta comunicarii, se misca prin zodia Berbec pana pe 6 mai, cand intra in zodia Taur, iar pe 21 mai va ajunge in zodia Gemeni.

Venus se deplaseaza prin Berbec pana pe 15 mai, cand intra in zodia Taur, iar Marte, dinamizeaza zodia Gemeni pana pe 16 mai, cand ajunge in Rac. Astfel, in prima jumatate de luna Capricornii vor fi interesati sa rezolve o chestiune locativa, mai ales ca in unele cazuri sunt tensiuni in familie, care se pot rasfrange in viata lor de cuplu. Mai exista si o serie de nativi care isi pot redecora spatiul de locuit pentru a-l face mai placut. In ceea ce priveste planul sentimental, Capricornii isi vor dedica mult timp petrecerii cu partenerul de viata, vor fi romantici, pasionali, iar cei care doresc sa aduca un suflu nou relatiei, o pot face in aceasta perioada sa reaprinda din nou flacara iubirii.

Pe fondul acestor evenimente, are loc Luna Noua din zodia Taur din 5 mai, care le deschide noi inceputuri in sectorul sentimental, al creatiei, al creativitatii, al relatiei cu copiii sau al activitatilor artistice. Nativii singuri insa pot sa cunoasca o persoana in mediul social si sentimentele pe care le vor avea sa ii ia prin surpridere, acestia indragostindu-se brusc.

Luna Plina din 19 mai se formeaza in zodia Scorpion, in sectorul prietenilor si al proiectelor pe termen lung, dar totodata dinamizeaza si axa sentimentala. In ceea ce priveste activitatea profesionala, perioada analizata le aduce Capricornilor actiune la locul de munca pana pe 16 mai, cand Marte le traverseaza sectorul muncii. Sunt sfatuiti sa stea deoparte de conflicte, dispute si sa incerce sa coopereze cu colegii si nu sa ii vada ca pe niste adversari.

Va fi greu sa isi stapaneasca impulsurile, insa cu diplomatie, rabdare si calm, pot trece aceasta perioada dificila. Din a doua parte a lunii se linistesc cat de cat apele la locul de munca, pot primi chiar si oferte tentante, si se va dinamiza sectorul relatiilor personale/ profesionale.

 

aprilie 30th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Capricorn luna mai 2019»:3.93/ 5 (14 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate