Horoscop Capricorn luna mai 2020

Pentru nativii Capricorn luna mai va fi o lună activă din punct de vedere profesional, sentimental și al planurilor pe termen lung.

Primul aspect astral de luat în seamă este intrarea Nodului Nord (destinul) în zodia Gemeni, eveniment care are loc pe 5 mai. Așadar, în următorul an și jumătate, axa nodurilor lunare va activa zodiile Gemeni-Săgetător, respectiv casa muncii și a sănătății. Și cum Nodul Nord va dinamiza sectorul muncii, al sarcinilor și activităților de la serviciu și starea sănătății, urmează o perioadă de optsprezece luni în care preocuparile principale ale Capricornilor vor fi domeniile enumerate.

Până pe 20 mai, Soarele le va fi un aliat în sfera sentimentală, ca în ultima decadă să ajungă în zodia Gemeni, în domiciliu, și să activeze sfera profesională.

Venus, stăpâna casei iubirii, va tranzita mai multe luni sectorul muncii și al sănătății. Aceasta va retrograda între 13 mai și 25 iunie și le dă prilejul nativilor să își reorganizeze sarcinile și acivitățile de la locul de muncă. Nativii nemulțumiți de actualul loc de muncă sau care sunt în căutare de un loc de muncă nou, pot primi oferte, însă în alte domenii decât au activat până acum. Cum Venus este și planeta iubirii, nativii își vor reevalua sentimentele și vor încerca să repare greșelile făcute în relație.

Saturn își începe retrogradarea în data de 11 mai în sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie, urmat apoi de Jupiter, din 14 mai, care va retrograda în casa personalității nativilor. Cu cele două planete retrograde, Capricornii trebuie să fie atenți cum să se pună în valoare că de acest lucru depind de cât de mulți bani vor câștiga.

Luna Plină din 7 mai se formează în zodia Scorpion și anunță încheierea unei etape sau culegerea roadelor unor demersuri într-un proiect personal în care au investit mult timp și efort personal.

Pe data de 12 mai, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Gemeni, în domiciliu, în casa muncii și a sănătății, semn că până pe 28 mai, când ajunge în zodia Rac, îi va ajuta pe Capricorni într-o relaționare mai bună cu colegii,  cu asociații, cu partenerii de afaceri, colaboratorii și în reorganizarea sarcinilor și programului de lucru.

Pe data de 13 mai, Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze zodia Pești, respectiv, casa comunicării, a cunoștințelor, ajutându-i pe nativi să acumuleze informație.

Luna Nouă din 22 mai, din zodia Gemeni, deschide o nouă etapă în sectorul muncii și al sănătății.

mai 4th, 2020 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate