Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

Pentru nativii Capricorn, luna octombrie va fi o lună activă din punct de vedere al experienței profesionale, al studiilor, călătoriilor, proiectelor pe termen lung și în ce privește viața de familie și spațiul de locuit.

Primul eveniment astral este Luna Plină din 2 octombrie, din zodia Berbec, care se formeză în sectorul asociat vieții de familiei, locuinței, patrimoniului și relației cu părinții, unde este posibil să aibă loc evenimente importante, marcante. Posibil să se încheie o etapă și să se culeagă roadele demersurilor legate de un bun imobiliar, de spațiul de locuit sau de patrimoniu.

Pe 3 octombrie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Fecioarei, respectiv în casa asociată călătoriilor, studiilor, pregătirii profesionale, dar și filosofiei de viață și sistemului personal de valori după care nativii se ghidează. Așadar, micul benefic, aduce o nouă relație sentimentală cu o persoană, pe care o cunosc într-o călătorie sau prin intermediul școlii, mediului academic sau pregătirii profesionale. Pe 28 octombrie Venus, ajunge în Balanță, în sectorul carierei, al ambițiilor profesionale și al străinătății, unde va aduce oportunități și șanse. Totodată, planeta iubirii, poate să le aducă în cale persoane cunoscute într-o călătorie sau la cursuri de perfecționare profesională.

Pluton, planeta transformărilor profunde și a regenerării, revine la mișcarea directă din 4 octombrie și se încheie perioada de teste, de amânări, blocaje și nativii vor putea din nou să demareze proiecte personale.

Pe 16 octombrie are loc Luna Nouă din zodia Balanței, care activează sectorul socio-profesional. Așadar se deschide o nouă etapă, următoarele două săptămâni sunt importante, iar nativii trebuie să își concentreze atenția pe a seta obiective în carieră. Este posibil să înceapă colaborări cu firme/persoane din străinătate.

Dacă până pe 22 octombrie Soarele le traversează casa carierei și îi invită să prioritizeze acest domeniu, din 23 octombrie, astrul zilei începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv casa proiectelor pe termen lung, iar atenția se va îndrepta spre a încheia parteneriate profitabile pentru a-și atinge obiectivele în carieră.

Pe 14 octombrie Mercur, astrul comunicării, își începe retrogradarea prin zodia Scorpion, prin casa proiectelor de viitor. Așadar, timp de trei săptămâni vor avea loc discuții, dialoguri pentru a relua proiecte abandonate sau pe a îmbunătății pe cele pe care le au în derulare. Nu este recomandată luare unor decizii importante, pentru că nativii se pot răzgândi asupra deciziilor.

Marte, planeta acțiunii, poziționat pe sectorul familiei, căminului, relației cu părinților, rămâne retrogradă toată luna și vor exista momente în care va intra în aspecte tensionate cu planetele din semnul nașterii lor. Așadar, revin în actualitate unele chestiuni, care privesc regimul unei locuințe și nativii pot avea conflicte cu ceilalți membrii fai amiliei, pe diverse teme.

Ultimul aspect important este Luna Plină din zodia Taur, care se formează în 31 octombrie în sectorul asociat iubirii, aventurii, romantismului, flirtului, distracției, copiilor, creativității și activităților artistice. Prin urmare, nativii pot primi aprecieri, dacă și-au valorificat un talent, pot încheia etape în domeniile enumerate sau pot culege roadele unor demersuri în dragoste sau care au legătură cu copiii.

octombrie 1st, 2020 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate