Horoscop Capricorn luna noiembrie 2019

Luna noiembrie le aduce nativilor Capricorn evenimente importante și aspecte care favorizează introspecția, retragerea în sine, încheierea unui bilanț al vieții personale, dar și planurile și proiectele pe termen lung. Până pe 22 noiembrie Soarele tranzitează sectorul grupurilor sociale din care fac parte nativii, Capricornii relaționează mai mult, se implică în tot felul de activități cu prietenii și primesc sprijinul acestora.

Cum Mercur este retrograd până pe 20 noiembrie în aceeași casă a prietenilor, cumva nativii vor face curățenie în grupul de prieteni, mai ales că vor ieși la iveală tot felul de secrete și lucruri ascunse care îi vor deranja. Totodată, pot relua niște proiecte profesionale amânate. Până pe 19 noiembrie Marte le traversează casa carierei, a imaginii și statutului personal, semn că toată energia și-o vor da să demonstreze cât de capabili sunt. În altă ordine de idei, Venus, micul benefic, poposește în Săgetător din 1 noiembrie, în casa subconștientului, a izolării, a trecutului și a mediatatiei.

Dacă au existat neînțelegeri în sfera sentimentală, acum Capricornii vor încerca să găsească soluții. Totodată, o serie de native vor începe o relație ascunsă de ochii lumii sau își vor aduce aminte de persoane cu care cândva au avut o relație de iubire care pare că nu s-a încheiat și le-a rămas gândul. Din 26 noiembrie micul benefic va tranzita casa personalității, aducând șanse, oportunități, optimism, charismă, dispoziție de flirt și de a relaționa cu cât mai multe persoane.  Luna Plină din 12 noiembrie se formează în semnul Taur, respectiv în sectorul iubirii nativilor, semn că se poate încheia o etapă sau unii nativi pot trece la următorul nivel al relației.

Luna Nouă din 26 noiembrie se formează în zodia Săgetător, în casă subconștientului, a izolării, a trecutului, semn că nativii sunt invitați din astral să lase în urmă trecutul, să se debaraseze de schele vechi care ii țin ancorați in trecut, să își facă un bilanț și să lucreze la un plan pentru viitorul personal sau profesional.

octombrie 31st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Capricorn luna noiembrie 2019»:3.93/ 5 (15 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate