Horoscop Capricorn luna august 2019

In luna august Soarele strabate zodia Leu pana pe 23 august, respectiv sectorul avantajelor materiale, al mostenirilor si al banilor pe care nativii ii detin impreuna cu partenerul sau alti terti, ca in ultima decada a lunii se inceapa sa se activeze casa calatoriilor, a studiilor si a sistemului de valori dupa care se ghideaza in viata. Primul eveniment astral al lunii august este Luna Noua din 1 august, care se formeaza in domeniile enumerate si anunta noi inceputuri in relatia intima cu partenerul, in ceea ce priveste destinatia unei sume de bani pe care un nativ Capricorn o detine cu partenerul, dar si demersuri privind o mostenire.

Tot in 1 august si Mercur, astrul comunicarii, isi incepe traseul direct si se duc blocajele si neintelegerile in comunicare cu partenerul. Cum casa a opta reprezinta si casa transformarilor si a schimbarilor si este tranzitata de aceste planete in luna august, vor exista o serie de nativi care pot sa schimbe directia in cariera pentru a putea castiga mai multi bani. Din 11 august Mercur ajunge in zodia Leu, in casa avantajelor materiale, aducand, impreuna cu Marte pana pe 18 august si cu Venus pana pe 21 august dialoguri cu partenerul pe chestiuni financiare si pe gestionarea resurselor in comun.

In data de 11 august Jupiter, marele benefic, isi reia traseul direct prin casa sanatatii, iar nativii care au probleme de sanatate ar putea sa gaseasca in sfarsit un tratament medical care sa ii ajute. Astfel, nativii vor incepe sa se simta mai bine. In data de 12 august Uranus, planeta surprizelor, incepe sa retrogradeze in sectorul amoros si al aventurilor si poate incepe sa aduca tot felul de surprize, sa ii faca nehotarati pe unii nativi, iar pe altii sa ii indemne sa inceapa o reevaluare a sentimentelor si sa aleaga dupa instinct.

Luna Plina din 15 august se formeaza in zodia Varsator si activeaza axa financiara a nativilor si ar putea sa aduca incheierea unor demersuri notariale si incasarea unei de sume de bani dintr-o mostenire.  Ultimul aspect astral al lunii este Luna Noua din 30 august din zodia Fecioarei, care le deschide noi inceputuri in proiectele personale de viitor.

august 1st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Capricorn luna august 2019»:3.93/ 5 (14 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate