Horoscop Capricorn luna octombrie 2021

Contextul astral al lunii octombrie le aduce nativilor Capricorn preocupări pentru sfera profesională, ascensiune în carieră, proiectele pe termen lung, viața de familie, sfera sănătății, proiectele personale și relația de cuplu.

Primul eveniment este revenirea lui Pluton la mișcarea directă, din 6 octombrie, prin zodia Capricorn, prin sectorul personalității. Pe 11 octombrie și Saturn, guvernatorul casei personalității, revine la mișcarea directă, urmat de Jupiter, din 18 octombrie, ambele prin zodia Vărsător, prin sectorul financiar. Și Mercur, guvernatorul casei muncii, revine la mișcarea directă, din 18 octombrie, prin casa carierei, așa că se vor debloca unele proiecte. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 6 octombrie, din zodia Balanței, care deschide noi etape în sfera socio-profesională. Deciziile vor fi luate împreună cu partenerul de cuplu pentru că vizează și planurile privind viața de familie. Recomandarea astrelor este să nu se ia decizii importante sau să se semneze contracte înainte de 18 octombrie.

Pe 7 octombrie, Venus, micul benefic și guvernatoarea casei iubirii, ajunge în zodia Săgetător, pe domeniul asociat subconștientului, trecutului, secretelor, frământărilor interioare. Așadar, este posibil ca nativii să-și facă un bilanț sentimental, să mediteze sau să aibă  un process de introspecție legat de modul cum își declară sentimentele sau își arată iubirea celor dragi. Mai există și situația în care apar persoane din trecut în viața Capricornilor și unii vor începe o relație ascunsă până își vor da seama ce-și doresc.

Pe 20 octombrie are loc Luna Plină din zodia Berbec, fenomen astral care activează sectorul vieții de familie, a spațiului de locuit și relației cu membrii familiei. Este un moment de încărcătură astrală care poate aduce o criză în familie și se va căuta un echilibru între viața de familie și carieră.

Pe 23 octombrie Soarele ajunge în zodia Scorpion, pe sectorul proiectelor și planurilor de viitor, urmat de către Marte, planeta acțiunii, din 30 octombrie. Așadar, începe acțiunea privind socializarea, lărgirea cercului de prieteni, implicarea în proiecte umanitare sau proiecte prin recomandarea prietenilor.

octombrie 1st, 2021 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate