Horoscop Capricorn luna februarie 2023

Luna februarie debutează cu Luna Plină din zodia Leu, din 5 februarie, care dinamizează sectorul intereselor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, creditele, banii deținuți la comun cu partenerul. Soarele formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta schimbărilor, și nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație într-un context financiar sau sentimental.

Din 11 februarie, Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze zodia Vărsător, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care nativii îi câștigă de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Capricornii vor începe o reorganizare a finanțelor, pot negocia sau semna contracte importante.

Soarele ajunge în 19 februarie în zodia Pești, pe sectorul comunicării, gândirii, negocierilor, învățării, informațiilor, deplasărilor și relațiilor cu rudele/frații/vecinii. Se activează aceste domenii timp de o lună și li se dă ocazia să corecteze/ clarifice anumite situații. Pe fondul acesta se formează Luna Nouă din zodia Pești, din 20 februarie, care îi invită pe Capricorni la noi începuturi, deschiderea unor noi etape în planul comunicării, privind decizii importante pe care nativii le vor lua în zilele care urmează fenomenului astral.

Cu Venus, micul benefic, din 20 februarie, în tranzit prin zodia Berbec, se activează sectorul vieții de familie, căminului, relațiile cu părinții și administrarea bunurilor patrimoniale. Micul benefic va lucra în favoarea nativilor să rezolve anumite chestiuni administrative ale casei/familiei.