Horoscop Vărsător luna decembrie 2021

Primul eveniment astral din luna decembrie este Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, care deschide noi etape în sectorul planurilor și proiectelor pe termen lung. Însoțită de o Eclipsă de Soare, iar Soarele guvernează sectorul asociat relațiilor și parteneriatelor, fenomenul astral va avea un impact puternic asupra relațiilor și nativii se pot aștepta la o serie de evenimente bruște, venite cu surpriză, dar și răsturnări de situație. Posibil să apară o criză relațională, însă contextul astral le dă posibilitatea să îndrepte lucrurile.

Pe 13 decembrie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul asociat prietenilor și planurilor pe termen lung. Viața socială se amplifică, Vărsătorii își fac cunoștințe noi și nativii singuri ar putea să-și cunoască viitorul partener prin intermediul prietenilor și al grupurilor pe care le frecventează. Tot pe 13 decembrie Mercur, guvernatorul casei sentimentale, ajunge în zodia Capricorn, urmat de Soare, din 21 decembrie, în sectorul frământărilor interioare, a introspecției și trecutului. Unii nativi aleg să înceapă o relație secretă, iar alții să se vindece de o relație toxică.

Pe 19 decembrie, Venus, guvernatoarea casei familiei, își începe tranzitul retrograd, prin zodia Capricorn, semn că încep o reevaluare a relațiilor de familie, privind administrarea unor bunuri și reorganizarea cheltuielilor casei.

Tot pe 19 decembrie are loc și Luna Plină din zodia Gemeni, care activează sectorul sentimental, al aventurilor romantice, relațiile cu copiii, activitățile de creație și valorificarea unui talent. Este un moment de încheiere a unei etape, de finalizare a unor demersuri, dar și de culegere a roadelor unor demersuri privind valorificarea unui talent sau a unei pasiuni, de pe urma căreia nativii pot să-și suplimenteze veniturile.

Evenimentul astral important al lunii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, din 29 decembrie, unde va sta timp de un an și va activa sectorul asociat banilor pe care îi câștigă din muncă sau activități extraprofesionale. Contextul astral aduce oportunități financiare, dar și cheltuieli mai mari.

noiembrie 29th, 2021 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate