Horoscop Vărsător luna octombrie 2020

Pentru nativii Vărsător, luna octombrie va fi o lună activă din punct de vedere profesional, familial, al comunicării prin acumulare de cunoștinte din domenii de interes, al studiilor și călătoriilor, relației cu instituții ale statului sau persoanelor aflate în străinătate.

Primul eveniment astral este Luna Plină din 2 octombrie, din zodia Berbec, care se formeză în sectorul comunicării, al schimbului de idei, opinii, al acumulării de cunoștințe, deplasărilor și relației cu frații, semn că evenimente marcante pot avea loc în aceste domenii. Atenție la modul cum vor interacționa nativii cu interlocutorii, pentru că nu vor putea să se abțină de la comentarii și vor isca adevărate certuri.

Pe 3 octombrie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Fecioarei, respectiv în casa asociată avantajelor materiale, a banilor deținuți împreună cu partenerul sau alți terți, ai moștenirilor, creditelor, datoriilor în general, dar și a intimității. Așadar, Vărsătorii vor avea parte de mici avantaje materiale, cadouri, bani de la rude, de la părinți plecați în străinătate sau dintr-o moștenire. Totodată, și sectorul intim primește razele planetei iubirii și aduce mai multă pasiune în cuplu. Pe 28 octombrie Venus ajunge în zodia de domiciliu, în Balanță, în casa studiilor, a cunoașterii, călătoriilor, străinătății, schimburilor de experiență și cu razele lui benefice va aduce oportunități și șanse de a începe un proiect personal de succes.

Pluton, planeta transformărilor profunde și a regenerării, dar și guvernatorul casei carierei, revine la mișcarea directă din 4 octombrie și dupa câteva luni în care  și-au clarificat situația profesională, vor regăsi drumul pierdut și vor avea din nou obiective clare.

Pe 16 octombrie are loc Luna Nouă din zodia Balanței, care activează sectorul asociat cunoașterii, studiilor, schimburilor de experiență profesională și anunță începutul unei noi etape. Posibil în următoarele două săptămâni, să înceapă niște cursuri, studii, să participe la seminarii, workshopuri sau schimburi de experiență, care ar putea să îi ajute în sectorul profesional.

Dacă până pe 22 octombrie Soarele le traversează casa studiilor și a cunoașterii și îi invită să prioritizeze acest domeniu, din 23 octombrie, astrul zilei începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv casa carierei și a ambițiilor profeionale. Așadar, timp de o lună, Vărsătorii vor fi activi în sfera profesională și vor lăsa pe locul doi celelalte domenii de interes.

Pe 14 octombrie Mercur, astrul comunicării, își începe retrogradarea prin zodia Scorpion, prin casa carierei, așa că se pot rediscuta, reanaliza și renegocia oferte de job. Prin urmare, timp de trei săptămâni, cât Mercur retrogradează, nu sunt recomandate decizii importante, pentru că există riscul ca atunci când ajunge înapoi în mișcare directă, să ia alte hotărâri decât cele stabilite inițial.

Marte, planeta acțiunii, poziționat pe sectorul comunicării, rămâne retrograd toată luna și în aspecte tensionate cu planetele din sectorul frământărilor interioare, așa că vor mai exista momente, precum cele de astă vară, în care nativii Vărsători vor avea impresia că au pierdut direcția, că nu știu încotro să o ia. Este doar o perioadă, care va trece și trebuie să dea dovadă de calm, să-și adune gândurile și să meargă mai departe.

Ultimul aspect important este Luna Plină din zodia Taur, care se formează în 31 octombrie în sectorul asociat familiei, spațiului de locuit, patrimoniului și căminului și va aduce evenimente importante în aceste domenii.

octombrie 1st, 2020 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate