Horoscop Vărsător luna noiembrie 2019

Luna noiembrie le aduce nativilor Vărsător evenimente importante și aspecte care favorizează proiectele noi, relațiile de prietenie și implicarea în acțiuni comune, socializarea, sectorul carieră și imagine socială. Până pe 22 noiembrie Soarele tranzitează sectorul socio-profesional și crează tot felul de șanse și oportunități în carieră, Varsatorii putând să își pună în valoare abilitățile.

Cum Mercur, astrul comunicării, este retrograd până pe 20 noiembrie în aceeași casă a carierei, nativii pot să reevalueze situația profesională, fiind ajutați și de către Marte, planetă acțiunii, din 19 noiembrie, când își începe tranzitul prin casă ambițiilor profesionale. Rolul lui Marte va fi să accelereze lucrurile și să le miște în direcția dorită de către Vărsători. În altă ordine de idei, Venus, micul benefic, își începe traseul prin zodia Săgetător la 1 noiembrie, semn că nativii singuri au toate șansele să își întâlnească perechea prin intermediul unui prieten, la un eveniment cultural, spectacol sau petrecere.

Din 26 octombrie micul benefic își începe tranzitul prin casă subconștientului, a secretelor și a lucrurilor ascunse și pot să înceapă o relație ascunsă. Astrele îi sfătuiesc să fie prudenți pentru că există șansă să fie implicați într-un scandal. Luna Plină din 12 noiembrie se formează în semnul Taur, respectiv în casă familiei, a relațiilor cu părinții, dar și a sectorului locativ, semn că se poate încheia o etapă sau se culeg roadele unui demers locativ. Totodată, există șanse mari că prin intermediul unui prieten sau rudă, Varsatorii să obțînă suport moral să își rezolve o situație apărută în cuplu și în viață de familie.

Luna Nouă din 26 noiembrie se formează în zodia Săgetător, in casă prietenilor și a proiectelor pe termen lung, semn că se deschid noi oportunități de implicare într-un proiect comun cu un prieten sau cu o persoană apropiată, din anturaj.

octombrie 31st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Vărsător luna noiembrie 2019»:3.55/ 5 (20 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate