Horoscop Vărsător luna iunie 2020

În luna iunie preocupările principale ale nativilor Vărsător vor fi: starea sănătății, sfera profesională, sentimentală și activitățile curente de la locul de muncă.

Până pe 21 iunie Soarele le traversează sectorul sentimental și al copiilor și se vor ocupa în principal de aceste domenii, ca în ultima decadă să se dinamizeze casa muncii și a activităților/sarcinilor curente de la locul de muncă, unde pot să intervină schimbări de program, atribuții sau protocoale noi.

Luna Plină din 5 iunie, care se formează în zodia Săgetător, este însoțită de o Eclipsă de Lună, care aduce schimbări și evenimente cu impact emotional, surprize, răsturnări de situație și evenimente neașteptate în planurile de viitor ale nativilor, dar și în relațiile de prietenie. Cum Luna, guvernează sectorul muncii și intră în această configurație astrală, vor exista momente de criză, tensiuni între partenerii unui proiect, care vor scoate la suprafață anumite nemulțumiri. Posibil să se încheie o etapă, un parteneriat care nu mai funcționează. O a doua Eclipsă, de data aceasta de Soare, are loc pe 21 iunie în zodia Rac, în casa asociata muncii și a sănătății, semn că nativii sunt invitați la o analiză serioasă privind sarcinile, activitățile de locul de muncă, programul de lucru, dar și starea sănătății, unde se pot acutiza probleme mai vechi.

Retrogradarea lui Venus, micul benefic, prin casa iubirii, a aventurii și romantismului, până în 25 iunie, va scoate în evidență probleme de natură relațională. Aceștia își vor analiza sentimentele față de partener și se vor gândi dacă mai merită să investească timp și effort sau să încheie o etapă.

Marte, planeta guvernatoare a casei comunicării traversează sectorul banilor până pe 28 iunie, așa că Vărsătorii au toată luna la dispoziție să negocieze contracte în favoarea lor și să își valorifice abilitățile pentru a câștiga mai mult. Atenție însă să verifice înainte orice ofertă pentru a nu fi păcăliți!

Ultimul aspect important al lunii este retrogradarea lui Mercur începând din 18 iunie până în 12 iulie, prin casa muncii și a sănătății. Cum este guvernatorul casei iubirii, vor exista cazuri în care nativii se vor îndrăgosti de un coleg sau de un asociat/colaborator. Sfatul astrelor este să nu amestece lucrurile și să nu se implice într-o relație cu cineva cu care lucrează.

mai 25th, 2020 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate