Horoscop Varsator luna aprilie 2019

In luna aprilie prioritatile nativilor Varsator vor fi: situatia financiara, calatoriile, relatiile cu persoane aflate in strainatate, sectorul comunicarii si al cunostintelor. Pana pe 20 aprilie Soarele va dinamiza casa financiara, a banilor obtinuti de la locul de munca, ca in ultima decada din luna sa activeze sectorul comunicarii si al informatiilor, cunostintelor, relatiilor cu rudele si deplasarile in scop administrativ.

Daca in prima parte a lunii Varsatorii vor fi interesati sa puna ordine in cheltuieli, avand de partea lor pe Venus si pe Mercur, primesc sume de bani si pot sa negocieze contracte sau colaborari, din a doua parte a lunii, cei doi vor activa comunicarea sub toate formele si le va fi un aliat de nadejde in prezentari de lucrari, proiecte, interviuri, dar si in acumularea de cunostinte.

Pe fondul acestor evenimente are loc Luna Noua din 5 aprilie din zodia Berbec, care le anunta noi inceputuri in pregatirea profesionala. Jupiter, marele benefic, isi incepe retrogradarea din 10 aprilie in casa proiectelor pe termen lung si a prietenilor si pana pe 12 august vor avea timp sa isi ajusteze sistemul de valori, principii si credinte in aceste domenii si isi vor revizui planurile pe termen lung. In ceea ce priveste prezenta lui Marte, astrul actiunii, in zodia Gemeni, respectiv in casa sentimentala, toata luna aprilie, viata amoroasa a nativilor va fi efervescenta, vor avea dispozitie de aventura, flirt, sporturi, activitati artistice.

Luna Plina din 19 aprilie se formeaza in zodia Balanta, respectiv in casa financiara, a banilor pe care ii detin in comun cu partenerul, a mostenirilor, a creditelor, a avantajelor materiale si se pot astepta la surprize neasteptate in situatia financiara, sa nu le iasa planurile privind accesarea unui credit sau intrarea in posesia unei mosteniri.

Cei mai norocosi insa vor primi o suma de bani la care nu se asteapta. In 24 aprilie Pluton isi incepe mersul retrograd prin Capricorn, iar in ultima zi a lunii il urmeaza si Saturn, semn ca nativii se vor retrage sa aiba tot felul de procese de introspectie si vor incerca sa se echilibreze sa reziste la provocarile de la locul de munca. In ceea ce priveste starea sanatatii o serie de afectiuni ar putea sa revina si sa fie nevoiti sa inceapa investigatii medicale si un tratament.

aprilie 1st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Varsator luna aprilie 2019»:3.56/ 5 (18 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate