Horoscop Vărsător luna august 2022

Zodia Fecioarei, respectiv casa asociată intereselor financiare, a transformărilor profunde și intimității este traversată de Mercur, guvernatorul Gemenilor, între 4 și 26 august și de Soare din 23 august. Pe 27 august are loc Luna Nouă din zodia Fecioarei, care vine cu noi etape în planul financiar, dar și-n relație, mai ales în cuplurile care-și doresc o relansare.

Tranzitul lui Venus, micul benefic, din 11 august, prin zodia Leu, prin sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, vine cu împăcări acolo unde este cazul, armonie, noi șanse și celor singur le poate aduce un partener.

Luna Plină din 12 august se formează pe zodia Vărsător, respectiv în casa personalității și pot avea loc încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri personale sau profesionale. Totodată, pot avea loc rupturi de cineva din familie sau o mutare este iminentă.

Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul prin zodia Gemeni, respectiv prin sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, creativității, copiilor, din 20 august, și vine cu energie în aceste domenii. Urmează o perioadă dinamică în dragoste, în relațiile cu copiii, într-un proiect de creație, dar și pentru valorificarea unui talent.

Retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, din 24 august, prin casa vieții de familie, patrimoniului și relațiilor cu rudele, vine cu o revizuire a planurilor care privesc casa, administrarea unui imobil, dar și a relațiilor cu unii membri ai familiei, în special cu părinții.