Horoscop Vărsător luna martie 2023

Primul aspect important al lunii este Luna Plină din 7 martie, care se formează în zodia Fecioară, pe sectorul transformărilor profunde, avantajelor financiare și intimității. Au loc încheieri de etape, finalizarea unor demersuri într-un context financiar și rezolvarea unor chestiuni cre țin de intimitate și încrederea reciprocă. În aceeași zi, se pregătește și Saturn, seniorul karmei, să intre în zodia Pești, pe sectorul financiar, al banilor pe care nativii îi câștigă de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Saturn aduce restricții și lecții de viață privind administrarea cât mai rațională a banilor.

Luna Nouă din 21 martie se formează în zodia Berbec, respectiv pe casa comunicării, gândirii, interacțiunii cu ceilalți și anunță noi etape în modalitatea de comunicare și interacționare cu ceilați, privind acumularea de cunoștințe și învățarea unor lucruri noi.

Al alt eveniment important este primul tranzit al lui Pluton, planeta transformărilor profunde, din 23 martie, în zodia Vărsător, unde va sta până pe 11 iunie și va aduce o previzionare a evenimentelor ce vor urma din 20 noiembrie 2024, care vor declanșa transformări profunde la nivelul personalității.

Spre finalul lunii, pe 25 martie, Marte, planeta acțiunii, începe tranzitul prin zodia Rac, pe sectorul muncii și sănătății și urmează o perioadă dinamică în planul profesional, dar și privind regimul de viață.

Tranzitul lui Venus, micul benefic, din 17 martie, prin casa vieții de familie și spațiului de locuit, le aduce nativilor Vărsător preocupări pentru reamenajarea și redecorarea locuinței, relații armonioase cu părinții sau ceilalți membrii ai familiei.