Horoscop Vărsător luna februarie 2024

Contextul astral al lunii februarie anunță o perioadă dinamică pentru nativii Vărsător, pentru că o serie de planete le traversează casa personalității și le aduce determinare și implicare în proiecte personale. Și sectorul financiar va fi activat și nativii vor încerca să găsească un echilibru între sumele încasate și cheltuieli.

Pe 5 februarie, Mercur, astrul comunicării, intră în Vărsător, urmat din 13 februarie de Marte, planeta acțiunii, și din 16 februarie de Venus, micul benefic. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, din 10 februarie, care anunță noi etape în viața nativilor. Este momentul lor de afirmare, în care-și pot seta obiective pentru următorul an. Pentru că Luna Nouă formează un aspect tensionat cu Uranus din sectorul vieții de familie, dar și o conjuncție (alăturare) cu Pluton, planeta transformărilor profunde, și Mercur, planeta comunicării, este un moment prielnic pentru ca nativi să ia decizii în planul profesional. O schimbare este benefică pentru reechilibrare.

Pe 19 februarie, Soarele, energia, intră în zodia Pești, pentru o lună de zile, și activează casa banilor obținuți din muncă, semn că Vărsătorii își vor face calcule și vor căuta să-și suplimenteze veniturile.

Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Pești, din 23 februarie, în aceeași casă a banilor, aduce oferte noi de muncă, negocieri, discuții și găsirea unor soluții de economisire.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din zodia Fecioară, din 24 februarie, care aduce concluzii, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind un context financiar. Pentru că Soarele se află lângă Saturn și Mercur, cele două planete pot aduce vești legate de administrarea unor bani pe care îi dețin cu partenerul sau proveniți din alte surse decât salariile.