Horoscop Balanță luna ianuarie 2023

În luna ianuarie, preocupările nativilor Balanță vor fi pentru planul sentimental, familial, financiar, profesional și al activităților de pe urma exercitării funcției.

Venus, guvernatorul Balanțelor, traversează zodia Vărsător între 3 si 27 ianuarie, urmat de către Soare, din 20 ianuarie. Ambele planete vor activa sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurilor romantice, copiilor, distracției și valorificării unei pasiuni.

Pe 21 ianuarie are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, care deschide o nouă etapă în planul sentimental, în relațiile cu copiii sau cu persoanele dragi, privind un proiect de creație.

Luna Plină din zodia Rac, din 7 ianuarie, activează planul carierei și al activităților profesionale. De asemenea se activează axa carieră-familie și va fi nevoie ca nativii Balanță să găsească un echilibru, să se gândească la o schimbare în acest sens.

Pe 12 ianuarie, Marte, planeta acțiunii, revine la mișcare directă prin casa credințelor, ideologiilor, studiilor, perfecționării profesionale și călătoriilor, semn că se încheie o etapă de revizuire a principiilor și dezvoltării personale.

Pe 18 ianuarie, Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă prin sectorul vieții de familie, domeniu pe care l-a răscolit trei săptămâni și a scos la suprafață anumite nemulțumiri pentru a le rezolva.

Ultimul aspect al lunii este revenirea lui Uranus, planeta imprevizibilului, la mișcarea directă, din 22 ianuarie, prin sectorul intereselor financiare, a banilor pe care nativii îi dețin cu partenerul sau alte persoane, a banilor proveniți din alte surse decât salariile. Lucrurile reintră în normal în planul financiar. Și planul intim și al încrederii reciproce va fi activat de revenirea lui Uranus, așa că nativii ar putea acum să-și relanseze relația.