Horoscop Balanță luna octombrie 2021

Contextul astral al lunii octombrie le aduce nativilor Balanță preocupări pentru viața personală, relațiile, situația financiară, viața de familie și relațiile cu rudele.

Primul eveniment este revenirea lui Pluton la mișcarea directă, din 6 octombrie, prin zodia Capricorn, prin sectorul vieții de familie și al locuinței. Pe 11 octombrie și Saturn revine la mișcarea directă, urmat de Jupiter, din 18 octombrie, ambele prin zodia Vărsător, prin sectorul sentimental, al aventurilor, flirtului, romantismului, copiilor, vocației și creativității. Așadar, se deblochează toate aceste domenii și mai ales în relația de cuplu nativii Balanță reușesc să clarifice lucrurile. Mercur revine și el la mișcarea directă din 18 octombrie, prin semnul nașterii lor, așa că Balanțele, după o perioadă de trei săptămâni în care și-au revizuit viața personală, acum pot lua și decizii importante la Luna Nouă din 6 octombrie, care se formează în semnul nașterii lor și care le deschide noi etape în viața personală, dar și în cea profesională. Este un moment de afirmare și de reînnoire și de setarea unor obiective pentru următorul an.

Pe 7 octombrie, Venus, guvernatorul Balanțelor, ajunge în zodia Săgetător, în sectorul comunicării, gândirii, dezbaterilor și negocierilor și va aduce șanse de negociere a unui contract.

Pe 20 octombrie are loc Luna Plină din zodia Berbec, fenomen astral care activează sectorul căsătoriei și relațiilor. Este momentul culegerii roadelor sau al încheierii unei etape. Se poate trece la următorul nivel al relației sau la ruperea unui contract/parteneriat/asociere.

Pe 23 octombrie Soarele ajunge în zodia Scorpion, pe sectorul banilor obținuți din muncă, urmat de către Marte, planeta acțiunii, din 30 octombrie. Așadar, urmează o perioadă dinamică în planul financiar și nativii vor fi determinați să-și mărească veniturile.

octombrie 1st, 2021 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate