Horoscop Balanta luna aprilie 2019

In luna aprilie prioritatile nativilor Balanta vor fi: relatiile, familia si locuinta, valorile si principiile dupa care se ghideaza in viata, calatoriile si sectorul financiar. Daca in prima parte a lunii Venus, patronul lor, si Mercur, planeta comunicarii, isi fac simta prezenta in casa muncii si a sanatatii aducand oferte de munca tentante, in a doua parte a lunii, Venus si Marte vor dinamiza casa relatiilor si a parteneriatelor profesionale.

Astfel, pe fondul acestor aspecte se formeaza Luna Noua din 5 aprilie din zodia Berbec, care anunta noi inceputuri in relatii sau in asocieri si incheierea de contracte. Nativii care isi cauta un loc de munca in strainatate, au toate sansele sa isi gaseasca un job bine platit. Jupiter, marele benefic, isi incepe retrogradarea din 10 aprilie in sectorul comunicarii, al cunostintelor, al informarii si al relatiei cu rudele, semn ca pana pe 12 august nativii Balanta ar trebui sa isi revizuiasca modalitatea de comunicare cu cei din jur.

In ceea ce priveste prezenta lui Marte, planeta actiunii, pe tot parcursul lunii in zodia Gemeni, respectiv in casa calatoriilor, a socialului, a relatiei cu persoane aflate in strainatate, Balantele isi vor folosi toate energia pentru un curs de perfectionare sau pentru a gasi cea mai buna varianta de job in strainatate.

Pe 19 aprilie are loc Luna Plina care se formeaza in casa personalitatii nativilor si care dinamizeaza axa relatiilor. In planul personal nativii pot gasi o cale de armonie si intelegere cu partenerul, iar in ceea ce priveste planul profesional, acestia pot incheia un parteneriat profitabil sau un contract pe termen lung. In ajunul zilei de 22 aprilie nativii vor avea o surpriza de natura financiara, primesc un cadou sau o suma de bani.

In 24 aprilie Pluton isi incepe mersul retrograd prin Capricorn, urmat din 30 aprilie si de Saturn, tot prin Capricorn, respectiv in casa locuintei, a familiei, a relatiei cu parintii, semn ca in urmatoarea perioada vor intampina probleme in relatiile de familie, blocaje si amanari daca si-au propus achizitionarea unei locuinte sau daca doresc sa renoveze sau sa redecoreze casa se pot astepta la recalcularea cheltuielilor.

aprilie 1st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Balanta luna aprilie 2019»:4.21/ 5 (24 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate