Horoscop Balanta luna iulie 2019

In luna iulie prioritatile nativilor Balanta vor fi: cariera, statutul profesional, relatia cu strainatatea, relatiile de familie si regimul unei locuinte si relatiile de prietenie. Soarele strabate zodia Rac pana pe 22 iulie, dinamizand cariera si sectorul profesional, ca in ultima decada sa ajunga in zodia Leu si sa dinamizeze relatiile de prietenie, sustinerea din partea unor persoane cu care au pasiuni in comun sau recomandarea acestora pentru un post intr-o alta firma.

Primul eveniment important este Luna Noua din 2 iulie, care se formeaza in zodia Rac si care este insotita de o Eclipsa totala de Soare. Astfel, evenimentul astral aduce noi inceputuri privind cariera si reputatia profesionala si nativii se pot astepta la schimbarea directiei profesionale. Totodata pot sa aiba schimbari si rasturnari de situatie la nivelul conducerii firmei unde lucreaza.

Oricare ar fi situatia, Balantele se vor gandi serios sa schimbe cu totul domeniul in care lucreaza si sa accepte o oferta care vine cu surpriza din partea unui prieten care ii recomanda. Tot in 2 iulie si Marte, planeta actiunii, isi face intrarea in zodia Leu, respectiv in casa prietenilor si a planurilor si proiectelor pe termen lung, semn ca in urmatoarea perioada se vor concentra pe a lansa un proiect personal.

Balantele vor avea dialoguri si intalniri cu persoane, care ii pot ajuta in cariera, mai ales ca Venus micul benefic si guvernatorul lor isi face intrarea in zodia Rac, in casa carierei si a reputatiei profesionale. Chiar daca au ganduri sa isi schimbe locul de munca, la actualul loc de munca vor fi apreciati de catre sefi si li se vor recunoaste meritele.

Un alt aspect important al lunii iulie este retrogradarea lui Mercur, astrul comunicarii si al negocierilor. Din 8 iulie acesta retrogradeaza in zodia Leu, in casa prietenilor si a grupurilor sociale din care fac parte si nativii vor incepe o reorganizare a planurilor sau isi vor regandi directia pe care doresc sa o urmeze in sfera profesionala.

Nativii vor intampina si probleme de comunicare cu prietenii sau cu interlocutorii cu care doresc sa lanseze un proiect/produs si sunt sfatuiti sa se asigure ca acestia inteleg ce au doresc sa transmita pentru a evita niste dispute. Luna Plina din 17 iulie, insotita de o Eclipsa de Luna, se formeaza in  zodia Capricorn si le va dinamiza nativilor axa cariera-familie. Rasturnari de situatie, surprize neasteptate si evenimente bruste pot sa apara in familie, in relatiile cu membrii familiei sau in ceea ce priveste regimul unei locuinte.

Eclipsa de Luna va elimina din viata lor relatiile cu membrii familiei care nu mai functioneaza, pot sa incheie o etapa a unor demersuri de achizitionare sau vindere a unui imobil sau sa apara cheltuieli neprevazute cu locuinta.

iulie 1st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Balanta luna iulie 2019»:4.19/ 5 (27 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate