Horoscop Balanță luna octombrie 2020

Pentru nativii Balanță, luna octombrie va fi o lună activă din punct de vedere al intereselor personale, financiare, a relațiilor, vieții de familie și locuinței/ patrimoniului.

Primul eveniment astral este Luna Plină din 2 octombrie, care se formeză în zodia Berbec, în sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor. Așadar, evenimente importante vor avea loc în cuplu, încheieri de etape sau trecerea la un alt nivel al relației. Aspectul se aplică și în planul profesional, în relația cu asociații, colaboratorii sau persoanele cu care nativii desfășoară activități.

Pe 3 octombrie, Venus, micul benefic și guvernatorul Balanțelor, ajunge în zodia Fecioarei, respectiv în casa asociată subconștientului, semn că urmează o perioadă în care nativii își vor face o autoanaliză și vor lua decizii ce le privesc viața. Totodată, planeta lor guvernatoare îi va ajuta să-și recupereze echilibrul interior. Pe 28 octombrie, Venus ajunge în domiciliu, în Balanță și va funcționa ca un protector pentru nativi.

Pluton, planeta transformărilor profunde și a regenerării, revine la mișcarea directă din 4 octombrie prin casa familiei și a căminului, unde a adus o serie de teste, blocaje și amânări în planurile lor privind rezolvarea unor chestiuni locative.

Pe 16 octombrie are loc Luna Nouă din zodia Balanței, care se formează în semnul nașterii lor, dar dinamizează, totodată, și axa relațională. Este momentul de afirmare din an al lor, în care își pot seta obiective, planuri de viitor în ce privește viața personală, dar și cea profesională. Așadar, următoarele două săptămâni sunt importante, să se pună în valoare.

Dacă până pe 22 octombrie Soarele le traversează sectorul personalității și îi invită pe nativi să-și acorde timp pentru ei,  din 23 octombrie, astrul zilei începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv casa banilor, unde, timp de o lună, se vor intensifica evenimentele de natură financiară.

Pe 14 octombrie Mercur, astrul comunicării, își începe retrogradarea prin zodia Scorpion, prin casa financiară, a banilor pe care îi câștigă din muncă. Așadar, pot să înceapă negocieri salariale, nativii pot primi oferte de job, își reevaluează situația financiară și este de preferat să ia decizii după ce Mercur revine la mișcarea directă, pentru că în perioada retrogradării este posibil să se tot răzgândească.

Marte, planeta acțiunii, traversează casa relațiilor și a parteneriatelor, unde rămâne retrogradă toată luna și face, în unele momente, aspecte tensionate cu planetele din sectorul asociat familiei. Așadar, revin în actualitate unele chestiuni domestice și conflicte cu membrii familiei.

Ultimul aspect important este Luna Plină din zodia Taur, care se formează în 31 octombrie în casa avantajelor materiale, a banilor pe care îi dețin în comun cu alți terți, a creditelor, datoriilor și care dinamizează axa financiară. Astfel, nativii ar trebui să facă niște schimbări în felul în care cheltuie banii, pentru că există și posibilitatea să aibă parte de o criză financiară. În cele mai fericite cazuri, fenomenul astral poate să aducă culegerea roadelor unor demersuri în sfera profesională cu efecte în situația financiară.

octombrie 1st, 2020 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate