Horoscop Balanță luna mai 2020

Pentru nativii Balanță luna mai va fi o lună activă din punct de vedere sentimental, profesional, financiar și educațional.

Primul aspect astral de luat în seamă este intrarea Nodului Nord (destinul) în zodia Gemeni, eveniment care are loc pe 5 mai. Așadar, în următorul an și jumătate, axa nodurilor lunare va activa zodiile Gemeni-Săgetător, respectiv axa cunoașterii, a comunicării, informației și studiilor. Cum Nodul Nord va dinamiza sectorul studiilor și al filosofiei de viață, urmează o perioadă în care nativii vor dori să definitiveze niște studii sau să aprofundeze mai mult niște domenii de care sunt interesați.

Până pe 20 mai, Soarele le va fi un aliat în toate chestiunile financiare care implică banii proveniți din credite, impozite, resurse deținute în comun cu partenerul sau cu alți terți, ca în ultima decadă din lună să acorde interes procesului educațional și sistemului de valori personale.

Venus, planeta guvernatoare, va tranzita mai mult timp casa studiilor, a relației cu străinătatea și principiile de viață după care se ghidează. Aceasta va retrograda între 13 mai și 25 iunie și va aduce în atenție o relație mai veche cu o persoană care locuiește în străinătate, care poate avea altă religie sau o persoană care le-a fost mentor în timpul studiilor. Oricare ar fi situația, Balanțele ar trebui să se lămurească cu ceea ce simt, ceea ce își doresc de la viață și dacă merită să revina sau să intre într-o relație care ar putea să le dea peste cap principiile pe care le aveau până acum.

La data de 11 mai, Saturn începe să retrogradeze în zodia Vărsător, prin casa iubirii, alături de Venus retrogradă din 13 mai și Jupiter retrograd din 14 mai, Balanțele își vor revizui/reevalua situația sentimentală, vor clarifica lucrurile, iar la finalul lunii iunie vor știi încotro să se îndrepte.

Luna Plină din 7 mai se formează în zodia Scorpion și anunță încheierea unei etape sau culegerea roadelor unor demersuri financiare în ceea ce privesc banii pe care îi câștigă de la locul de muncă. Se cere o atenție deosebită în ceea ce privesc cheltuielile pentru că veniturile pot să scadă în următoarea perioadă, iar doar în cazurile cele mai fericite se poate pune problema unei măriri salariale.

Pe data de 13 mai, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Pești, în sectorul care indică relațiile de muncă, sarcinile de serviciu și sănătatea. În următoarea perioadă pot să apară oportunități de asociere, de încheie de contracte sa de semnarea unui contract de colaborare.

Luna Nouă din 22 mai din zodia Gemeni deschide o nouă etapă în sectorul studiilor, al relației cu persoane aflate în străinătate și în ceea ce privește sistemul de principii, convingeri și valori. Este un moment bun pentru a începe niște cursuri de dezvoltare persoanlă și pentru revizuirea planurilor de viață.

mai 4th, 2020 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate