Horoscop Balanță luna aprilie 2024

Luna aprilie este foarte dinamică pentru nativii Balanță în planul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, unde Mercur, planeta comunicării, vine în perioada 2-25 aprilie în mișcare retrogradă, să reevalueze planurile nativilor și să aducă schimbări majore de direcție relațională sau privind un parteneriat profesional. Contextul astral este susținut de tranzitul lui Venus, micul benefic, între 5 și 29 aprilie prin zodia Berbec și de intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 30 aprilie, în casa relațiilor, unde aduce energie, curaj, determinare, inițiative și impulsul de a demara acțiuni, încheieri de contracte. Atenție, însă, la impulsul de a intra mai des în conflicte și a nu folosi constructiv energia lui Marte! Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din Berbec și Eclipsa de Soare din 8 aprilie, care aduce răsturnări de situație și evenimente bruște în planul relațional. Au loc decizii radicale, se încep etape noi, se schimbă brusc o direcție privind un parteneriat/ o relație.

Axa financiară este dinamizată de două aspecte importante, care se formează în luna aprilie: conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, din 21 aprilie, din zodia Taur, și Luna Plină din zodia Scorpion, din 24 aprilie.

Conjuncția dintre Jupiter și Uranus din 21 aprilie, care se formează în casa intereselor financiare, poate aduce sume însemnate de bani dintr-o altă sursă decât salariul. Posibil nativii Balanță să intre în posesia unor moșterniri. Totodată, se dinamizează și casa relațiilor intime și profunde și poate avea loc o schimbare, o reconectare cu partenerul.

Luna Plină din zodia Scorpion din 24 aprilie activează sectorul banilor câștigați din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Se încheie un proiect și se încasează o sumă importantă de bani sau se semnează un contract profitabil.