Horoscop Balanță luna noiembrie 2019

Luna noiembrie le aduce nativilor Balanță evenimente importante și aspecte care favorizează îmbunătățirea situației financiare și anunță o luna bogată din punct de vedere relațional. Până pe 22 noiembrie Soarele, energia, traversează sectorul banilor obținuți de la locul de muncă, activând posibilități de suplimentare a veniturilor, că în ultima decadă nativii să se gândească serios să înceapă un curs de perfecționare profesională, pot să acumuleze cunoștințe, să relaționeze mai mult cu colegii, cu prietenii, să rezolve o serie de chestiuni administrative. Mercur retrogradează până pe 20 noiembrie în sectorul financiar și va răscoli și scoate la suprafață o serie de nemulțumiri, aceștia fiind determinați să pună șefilor problema unei măriri salariale. Dacă acest lucru nu se va schimbă, o serie de nativi pot să înceapă să își caute alt job, însă procesul este de durata până vor găși ceva să îi satisfacă financiar.

Până pe 19 noiembrie Marte le traversează zodia și le va fi un aliat de nădejde aducându-le energie, determinare, combativitate, că în ultima decadă din luna să începe și el să activeze sectorul banilor. Venus, micul benefic și guvernatorul Balanței, poposește în Săgetător din 1 noiembrie, activând casă comunicării. Le va fi un aliat în toate procesele de comunicare, scris, emailuri, în ședințe și întâlniri de negociere de contracte. Balanțele vor știi cum să pună problemele și vor reuși să impresioneze pe toată lumea.

Din 26 noiembrie, Venus își face intrarea în locuința și viață de familie, unde cu razele sale benerice va aduce armonie, posibilitatea începerii unei renovări, achiziționarea unor bunuri pentru locuința. Luna Plină din 12 noiembrie din zodia Taur se formează într-o casă financiară a nativilor, a banilor și bunurilor provenite din moșteniri și a avantajelor materiale. Se poate încheia o etapă între parteneri sau între partenerii de afaceri și fiecare să meargă pe drumul lui sau se pot culege roadele unor demersuri financiare, pot intră în posesia unei sume de bani sau bunuri de valoare provenite dintr-o moștenire, partaj sau credit.

Luna Nouă din 26 noiembrie se formează în zodia Săgetător, în sectorul care vizează comunicarea cu ceilalți, deplasările, cursurile de perfecționare, dar și relația cu frații și anunță deschiderea unei noi etape în aceste domenii.

octombrie 31st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Balanță luna noiembrie 2019»:4.13/ 5 (30 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate