Horoscop Balanță luna mai 2022

Sectorul asociat relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, contractelor este activat în luna mai de Venus, din 2 mai și de Jupiter din 11 mai. Evenimentul astral important al anului este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 11 mai în zodia Berbec. Așadar, urmează o perioadă, până pe 28 octombrie, când Jupiter aduce șanse în căsătorie, parteneriate, relații și consolidarea unor relații care au avut de suferit. În ultimele două luni ale anului, Jupiter se întoarce înapoi în zodia Pești să rezolve unele acțiuni începute în primele luni ale anului, care privesc sfera profesională. Pe 25 mai ajunge și Marte, planeta acțiunii, în zodia Berbec, să întărească aspectele astrale și să aducă și mai multă acțiune în aceste domenii.

Mercur, planeta comunicării, își începe retrogradarea, din 10 mai, prin zodia Gemeni, urmând să ajungă prin retrogradare înapoi pe zodia Taur, din 23 mai, pe sectorul intimității, încrederii reciproce și intereselor materiale. Balanțele ar trebui să fie atente, pentru că pot să apară complicații în sfera relațională.

Pe data de 16 mai are loc Luna Plină din zodia Scorpion, din sectorul financiar, al banilor și beneficiilor pe care nativii le câștigă din muncă, de la serviciu și din alte activități extraprofesionale. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, fenomenul astral aduce surprize și evenimente/situații neașteptate în planul financiar. Posibil să se încheie o etapă, un proiect profesional, să apară alte surse de venit.

Ultimul aspect astral este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 30 mai, care deschide noi etape în planul educațional, al pregătirii profesionale, în ce privește lărgirea orizonturilor și călătoriile, dar și principiile și viziunea asupra vieții.