Horoscop Pești luna iunie 2023

Sectorul asociat carierei, aspirațiilor profesionale și reputației va fi activat pe 4 iunie de Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță culegerea roadelor sau încheierea unei etape profesionale.

Venus, micul benefic, începe din 5 iunie să traverseze zodia Leu, respectiv sectorul muncii, activităților profesionale și sănătății. Pe de-o parte, aduce șanse și oportunități profesionale, pe de alta este posibil, din cauza unor aspecte tensionate, să se strice niște relații profesionale și să urmeze o altă direcție.

Mercur, astrul comunicării, activează zodia Gemeni, din 11 până pe 27 iunie, respectiv sectorul vieții de familie, a spațiului de locuit, patrimoniului și părinților. Pot avea loc discuții despre bunurile imobiliare, patrimoniu, să se rezolve anumite chestiuni birocratice, intrarea în posesia unor acte. Astfel, pe 18 iunie, are loc Luna Nouă din zodia Gemeni, care deschide noi etape în planul vieții de familie.

În ultima decadă din lună, din 21 iunie, când Soarele intră în zodia Rac, urmat de către Mercur din 27 iunie, se activează sectorul iubirii, aventurilor sentimentale, distracției, vacanțelor, copiilor și creativității. Este o perioadă favorabilă concediilor și relaxării, aventurilor romantice și reconectării cu partenerul de cuplu.

Tot pe 11 iunie, Pluton își începe mișcarea retrogradă și până pe 21 ianuarie 2024, când se întoarce, din nou, în zodia Vărsător, aduce o ultimă revizuire a planurilor de viitor, a relațiilor de prietenie sau a grupului de care aparțin. Pe 17 iunie începe să retrogradeze și Saturn prin zodia Pești, urmat de către Neptun, din 30 iunie. Urmează o perioadă în care nativii își vor reevalua viața, planurile personale și vor lua decizii importante pentru ei.