Horoscop Pești luna iulie 2020

În luna iulie preocupările principale ale nativilor Pești vor fi: sectorul sentimental, aventurile, relatiile de prietenie, proiectele pe termen lung, sectorul profesional și sănătatea.

Până pe 22 iulie, Soarele tranzitează zodia Rac, dinamizând sectorul amoros, aventurile, activitățile artistice, de creație, sportive, ca în ultima decadă să ajungă în zodia Leu și să activeze  casa muncii și a sănătății.

Primul aspect important este revenirea lui Saturn, din 2 iulie, în zodia Capricorn. Prin urmare, nativii vor continua procesul de reevaluare al relațiilor de prietenie și a proiectelor. Posibil să existe situații în care nativii să aibă nevoie de ajutorul prietenilor și aceștia să îi dezamăgească, așa că sunt sfătuiți să se bazeze numai pe forțele proprii. Pe fondul acesta astral are loc Luna Plină din 5 iulie, care este însoțită de o Eclipsă de Lună și care se formeaza în zodia Capricorn. Prin urmare, se dinamizează și axa sentimentală și este posibil să se încheie o etapă în relația cu un prieten, care s-a amestecat în viața lor personală. Fenomenul astral poate aduce surprize și răsturnări de situație în cercul de prieteni, acest sector necesitând o corecție și lămurirea unor chestiuni care trenează de mai mult timp și peste care un nativ Pești a trecut cu vederea, iar acum nu mai este dispus să facă compromisuri.

Mercur, astrul comunicării și guvernatorul casei relațiilor, revine la mișcarea directă din 12 iulie, prin casa care reprezintă sfera sentimentală și a copiii, așa că se încheie perioada în care nativii și-au reevaluat sentimentele față de persoana iubită, față de o persoană de care credeau că s-au îndrăgostit sau față de copii.

În ceea ce privește tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, aceasta părăsește zodia Pești și va traversa zodia Berbec, respectiv casa care reprezintă banii și bunurile, semn că urmează o perioadă de circa șase luni, în care nativii vor dori să câștige mai mult. Nativii care au știut să se pună în valoare cât Marte le-a traversat semnul nașterii, acum vor culege roadele muncii. O singură atenționare se cere: dacă vor încasa sume de bani însemnate, să nu cheltuie tot, ci să își deschidă un cont de economii.

Pe 20 iulie se formează Luna Nouă din zodia Rac, care aduce noi începuturi în sectorul asociat iubirii, flirtului, aventurilor, romantismului, copiilor, activităților artistice, de creație sau într-un domeniu în care își pot valorifica un talent.

iulie 1st, 2020 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate