Horoscop Pești luna octombrie 2020

Pentru nativii Pești, luna octombrie va fi o lună activă din punct de vedere financiar, al cunoașterii, studiilor, călătoriilor, schimburilor de experiență, al intimității și încrederii reciproce.

Primul eveniment astral este Luna Plină din 2 octombrie, din zodia Berbec, care se formeză în sectorul banilor și bunurilor pe care le câștigă din muncă, semn că apar oportunități financiare, pot încasa sume importante de bani.

Pe 3 octombrie, Venus, micul benefic ajunge în zodia Fecioarei, respectiv în casa asociată mariajului, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Așadar, micul benefic aduce armonie și înțelegere în cuplu, dar și oportunități în contracte/parteneriate de afaceri. Pe 28 octombrie Venus ajunge în zodia de domiciliu, în Balanță, într-o casă financiară, a avantajelor materiale, a moștenirilor, creditelor, impozitelor, a banilor deținuți împreună cu partenerul sau alți membrii ai familiei. Așadar, se îmbunătățește nu numai situația financiară, dar și cea sentimentală, de cuplu, iar nativii  rearpind pasiunea.

Pluton, planeta transformărilor profunde și a regenerării, revine la mișcarea directă din 4 octombrie și se deblochează proiectele avute în derulare, totul reintră în normal, iar relațiile cu prietenii, care au fost reevaluate, acum intră într-o nouă etapă.

Pe 16 octombrie are loc Luna Nouă din zodia Balanței, care activează sectorul asociat avantajelor materiale, a banilor pe care nativii îi dețin împreună cu partenerul, cu alți terți, moștenirile, creditele, impozitele și anunță deschiderea unor noi etape în aceste domenii. Următoarele două săptămâni sunt importante, iar Peștii ar trebui să își concentreze atenția pe a face ordine și un plan pe termen lung în situația financiară.

Dacă până pe 22 octombrie Soarele le traversează casa financiară, a banilor proveniți din avantaje materiale și îi invită să prioritizeze acest domeniu, din 23 octombrie, astrul zilei începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv casa studiilor, a cunoașterii și a filosofiei de viață. Așa că urmează o perioadă de o lună de zile, în care Peștii vor fi interesați să se specializeze într-un domeniu, să continue niște cursuri abandonate sau de recalificare.

Pe 14 octombrie Mercur, astrul comunicării, își începe retrogradarea prin zodia Scorpion, prin casa filosofiei de viață, a studiilor și călătoriilor. Așadar, credințele și principiile de viață vor fi revizuite și cum Mercur este planeta guvernatoare a casei relațiilor, nativii ar trebui să analizeze relația de cuplu, însă fără să ia decizii importante, pentru că se pot răzgândi.

Marte, planeta acțiunii, poziționat pe casa banilor, rămâne retrograd toată luna și în aspecte tensionate cu planetele din sectorul asociat planurilor și proiectelor pe termen lung, semn că vor exista pe întreg parcursul lunii momente de tensiune, conflicte cu cei cu care desfășoară activități sau cu prietenii.

Ultimul aspect important este Luna Plină din zodia Taur, care se formează în 31 octombrie și care activează sectorul comunicării, al schimbului de opinii, al relației cu frații. Totodată se dinamizează axa cunoașterii, iar nativii ar putea să înregistreze succese la școală, în mediul academic, iar dacă lucrează în PR, marketing, comerț, publicitate, pot să aibă parte de reușite.

octombrie 1st, 2020 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate