Horoscop Pești luna octombrie 2022

Contextul astral al lunii octombrie se mai relaxează datorită revenirii la mișcarea directă a planetelor: Mercur, din 2 octombrie, Pluton, din 9 octombrie și Saturn, din 23 octombrie, iar nativii Pești nu vor mai întâmpina blocaje sau restricții în sfera relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor, proiectelor de viitor și prietenilor.

Primul eveniment astral este Luna Plină din zodia Berbec, din 9 octombrie, care se formează în casa financiară, a banilor pe care îi câștigă din muncă și alte activități extraprofesionale. Poate avea loc finalizarea unui proiect și încasarea unei sume importante de bani sau să apară o criză financiară în urma unor decizii luate greșit.

Sectorul educației superioare, călătoriilor, schimburilor de experiență profesională, cursurilor și principiilor/convingerilor este activat de Soare și Venus din 23 octombrie, de Mercur din 29 octombrie și de Luna Nouă din 25 octombrie, care se formează în zodia Scorpion. Însoțită de o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, evenimente neașteptate în aceste domenii.

Pe 28 octombrie, Jupiter, marele benefic, revine în zodia Pești, pe care o va mai traversa până pe 20 decembrie, când intră din nou în Berbec, în casa banilor. Așadar, în cele două luni în care Jupiter traversează Peștii, este recomandat să nu rateze oportunitățile pe care marele benefic le aduce. Alte șanse de relansare personală și de afirmare vor mai veni peste doisprezece ani.

Ultimul aspect astral al lunii octombrie este intrarea în mișcare retrogradă a lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Gemeni. Din 30 octombrie și până în ianuarie 2023 urmează o perioadă în care Peștii ar fi bine să-și redirecționeze energia spre viața de familie, relațiile cu părinții și rezolvarea unor chestiuni administrative a locuinței.