Horoscop Pesti luna iulie 2019

In luna iulie prioritatile nativilor Pesti vor fi: sectorul sentimental, aventurile, relatiile de prietenie, sectorul profesional si sanatatea. Soarele strabate zodia Rac pana pe 22 iulie, dinamizand sectorul amoros, aventurile, activitatile artistice, de creatie, sportive, ca in ultima decada sa ajunga in zodia Leu si sa dinamizeze casa muncii si a sanatatii.

Primul eveniment important ese Luna Noua din 2 iulie, care se formeaza in zodia Rac si care este insotita e o Eclipsa totala de Soare. Astfel, evenimentul astral aduce noi inceputuri privind iubirea, aventurile, relatiile cu copiii, speculatiile financiare, dar si activitatile artistice si sportive.

Tot in 2 iulie si Marte, planeta actiunii, isi face intrarea in zodia Leu, respectiv in casa muncii si a sanatatii si va imprima dinamism toata luna. Nativii sunt avertizati sa foloseasca constructiv energia lui Marte, sa nu intre in dispute cu sefii sau cu colegii, sa nu se pripeasca in actiuni sau decizii si sa verifice inainte de a lua o hotarare. In data de 3 iulie, Venus, micul benefic, isi face intrarea in zodia Rac, respectiv in casa iubirii, a flirturilor si a aventurilor setimentale.

Perioada urmatoare Pestii se vor face placuti, dornici sa cucereasca, sa fie cuceriti, sa aiba parte de aventuri romantice si sa debordeze de pasiune. Un alt aspect important al luni iulie este retrogradarea lui Mercur, astrul comunicarii. Din 8 iulie acesta retrogradeaza in zodia Leu, in casa muncii si a sanatatii. Cum Mercur este si guvernatorul casei relatiilor, retrogradarea lui va scoate in evidenta o reevaluare a tututor relatiilor, fie personale, fie profesionale.

Totodata, Pestii pot sa intampine probleme de comunicare cu interlocutorii, blocaje sau amanari, lucru ce ii va face destul de nervosi si nemultumiti. Luna Plina din 17 iulie, insotita de o Eclipsa de Luna, se formeaza in  zodia Capricorn si le va activa sectorul sentimental si al relatiilor de prietenie.

Rasturnari de situatie, surprize neasteptate si evenimente bruste pot sa apara in planul iubirii, iar  Eclipsa de Luna va elimina din viata lor ceea ce nu mai functioneaza si care ii tine in loc sa evolueze. Unii nativi pot sa intre intr-o relatie cu un prieten, iar alti nativi pot sa incheie o relatie.

 

iulie 1st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Pesti luna iulie 2019»:4.10/ 5 (20 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate