Horoscop Pesti luna octombrie 2019

Luna octombrie le aduce nativilor Pesti evenimente importante si aspecte care favorizeaza sectorul calatoriilor, al studiilor si cursurilor de perfectionare, al principiilor de viata si al finantelor. Primul eveniment astral este revenirea lui Pluton, planeta transformarilor profunde, din 2 octombrie in mers direct, semn ca se incheie procesul de schimbare al transformarilor interioare, care le-au adus o alta perspectiva asupra principiilor si valorilor dupa care se ghideaza in viata.

In prima parte a lunii Soarele, energia, le traverseaza sectorul financiar, al avantajelor materiale, al banilor detinuti impreuna cu partenerul sau alti terti si sectorul intim, mai ales ca din 4 octombrie Marte isi face prezenta in aceste domenii de viata si le dinamizeaza. Totodata, exista posibilitatea ca nativii sa se bazeze mai mult pe banii partenerului, sa acceseze un credit sau sa foloseasca un card de credit.

Tot in prima parte a lunii se activeza sectorul  calatoriilor, al studiilor si cursurilor de perfectionare prin intrarea celor trei planete: Mercur din 3 octombrie, Venus din 8 octombrie si Soarele din 23 octombrie in zodia Scorpion.Pe fondul acestor tranzite astrale are loc Luna Noua din zodia Scorpion din 28 octombrie, care le deschide o noua etapa in planurile de viitor impreuna cu persoana iubita. Printr-o conjunctura neasteptata, intr-o calatorie, nativii singuri pot sa cunoasca o persoana, care sa le devina partener pentru restul vietii. Luna Plina din 14 octombrie se formeaza in Berbec, in sectorul banilor obtinuti de la locul de munca, semn ca pot sa ia decizii importante in gestionarea finantelor pentru urmatoarea perioada.

Ultimul aspect importat al lunii este intrarea lui Mercur in mers retrograd, din 31 octombrie, semn ca urmatoarele trei saptamani Pestii isi vor reevalua principiile de viata, pot sa continue un curs de perfectionare profesionala sau sa ia decizia sa urmeze o specializare la o facultate in strainatate.

octombrie 1st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Pesti luna octombrie 2019»:4.18/ 5 (22 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate