Horoscop Pești luna decembrie 2021

Primul eveniment astral din luna decembrie este Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, care deschide noi etape în planul profesional. Însoțită de o Eclipsă de Soare, iar Soarele guvernează sectorul asociat muncii și activităților profesionale, fenomenul astral poate aduce evenimente neașteptate și răsturnări de situație în segmentul muncii.

Pe 13 decembrie, Marte, planeta acțiunii și guvernatorul casei banilor, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Așadar, nativii vor fi determinați să se implice în proiecte noi pentru a-și suplimenta veniturile. Tot pe 13 decembrie Mercur, guvernatorul relațiilor, ajunge în zodia Capricorn, urmat de Soare, din 21 decembrie, în sectorul planurilor și proiectelor pe termen lung, semn că Peștii vor începe să-și facă planuri de viitor cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri.

Pe 19 decembrie, Venus, m icul benefic, își începe tranzitul retrograd, prin zodia Capricorn, semn că Peștii pot începe o reevaluare a relațiilor de prietenie, dar și a planurilor de viitor. Tot pe 19 decembrie are loc și Luna Plină din zodia Gemeni, care activează sectorul asociat vieții de familie, locuinței, patrimoniului și relației cu părinții. Pot avea loc încheieri de etape, finalizarea unor lucrări în locuință sau privind o tranzacție imobiliară.

Evenimentul astral important al lunii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, din 29 decembrie, unde va sta timp de un an și va aduce protecție, șanse și oportunități nativilor.

noiembrie 29th, 2021 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate