Horoscop Taur luna septembrie 2023

Registrul astral al lunii octombrie le aduce nativilor Taur preocupări pentru activitățile profesionale, starea de sănătate, sfera sentimentală, relațiile și proiectele personale de viață.

Zodia Balanță, respectiv sectorul activităților profesionale, jobului, relațiilor cu colegii și sănătății este puternic aspectat, în luna octombrie, de tranzitul planetelor: Soare, Mercur, Marte și Nodul Sud (Karma). Evenimente cu impact pot avea loc la Luna Nouă care se formează în zodia Balanță, din 14 octombrie, care este însoțită de o Eclipsă de Soare. Nativii Taur se pot aștepta la situații neprevăzute în planul profesional, răsturnări de situație și evenimente care pot schimba cursul profesional.

Pe de altă parte, din 9 octombrie, Venus, guvernatoarea Taurilor, traversează zodia Fecioară, respectiv casa iubirii, iar din 12 octombrie, Marte, planeta acțiunii, casa relațiilor, alături de Soare și Mercur. Așadar este o perioadă favorabilă relațiilor și poveștilor de iubire.

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, care se formează pe 28 octombrie, activează sectorul personalității, respectiv axa relațiilor. Au loc încheieri de etape în urma unor discuții privind raportul de forțe din cuplu. Posibil să se restabilească echilibrul sau să se încheie o relație nefuncțională.