Horoscop Taur luna mai 2019

In luna mai prioritatile nativilor Taur vor fi: relatia cu cuplu, relatiile cu partenerii din sectorul socio-profesional, sectorul financiar si inceperea unor cursuri, care sa ii ajute in cariera.

Pana pe 21 mai Soarele (energia) va tranzita zodia Taur, respectiv casa personalitatii. Astfel, nativii vor dori sa se ocupe mai mult de ei si sa isi concentreze atentia pe nevoile lor.  In ultima decada din luna Soarele va traversa zodia Gemeni, respectiv casa banilor obtinuti din munca proprie, semn ca pot primi oferte si propuneri de colaborare, care sa le mareasca veniturile.

Din 6 mai Mercur, planeta comunicarii isi incepe traseul prin Taur si le va fi un aliat in toate negocierile pe care le intreprind. Totodata isi pot pune in valoare abilitatile si isi vor pregati terenul pentru ultima decada din luna, cand se va activa puternic casa banilor, anuntand o perioada buna de a face bani. Desi le vor intra in conturi sume frumoase de bani, vor avea tendinta sa cheltuie fara masura, lucru care ii dezavantajeaza. Sunt sfatuiti mai bine sa ii stranga in conturile de economii sau sa achite niste datorii mai vechi. Venus se deplaseaza prin Berbec pana pe 15 mai, cand intra in zodia Taur, iar Marte, dinamizeaza zodia Gemeni pana pe 16 mai, cand ajunge in Rac.

Odata cu intrarea lui Venus, guvernatorul lor, in Taur, in casa personalitatii, nativii devin mai activi in sectorul profesional, se fac remarcati si placuti. Din a doua jumatate a lunii se cere atentie la modul cum vor comunica, deoarece vor avea tendinta sa fie agresivi in comunicare, sa isi impuna punctul de vedere, fara sa le pese de ce isi doresc ceilalti. Luna Noua din 5 mai se formeaza in casa personalitatii si se va dinamiza axa relatiilor cu partenerii de viata sau cu partenerii din sfera profesionala.

Este un moment bun de afirmare si de a incepe o noua etapa in orice domeniu unde simt nevoia de schimbare. Nativii singuri au sanse sa intalneasca o persoana cu care sa inceapa o relatie. Luna Plina din 19 mai se formeaza in zodia Scorpion si le va activa axa relationala a nativilor. Daca in prima parte a lunii, Taurii si-au centrat atentia pe nevoile lor, acum trebuie sa ajunga la un echilibru intre ceea ce isi doresc ei, dar si ceilalti, respectiv partenerul de viata.

aprilie 30th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Taur luna mai 2019»:3.88/ 5 (16 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate