Horoscop Taur luna august 2019

In luna august Soarele strabate zodia Leu pana pe 23 august, dinamizand sectorul locuinta, patrimoniu si relatia cu parintii nativilor Taur, ca in ultima decada sa ajunga in zodia Fecioara si sa dinamizeze relatiile sentimentale, relatia cu copiii si tot ce tine de activitatile de relaxare, creatie, creativitate si speculatii financiare. Primul eveniment important este Luna Noua din 1 august, care se formeaza in zodia Leu si care aduce noi inceputuri in ceea ce priveste regimul unei locuinte, patrimoniu, dar si relatia cu membrii familiei.

Urmatoarele doua saptamani sunt importante, iar nativii sunt sfatuiti sa isi concentreze atentia pe aceste domenii. Unii nativi Taur se pot muta cu partenerul, altii pot sa decida sa isi intemeieze o familie, iar nativii aflati deja intr-o relatie ar putea sa ia o decizie care sa priveasca vinderea/cumpararea sau inchirierea unei case. Totodata vor exista si Tauri care vor lua decizii in functie de ce vor simti/ daca se vor simti in siguranta si vor descoperi in urmatoarea perioada pe cine se pot baza din familie.

Pe 1 august Mercur, astrul comunicarii si al negocierilor, revine la mersul direct, semn ca neintelegerile in comunicare vor disparea. Din 11 august Mercur isi continua mersul prin Leu, aspect care le scoate in atentie nevoia de a lua decizii legate de viata de familie si regimul unei locuinte.

Pana pe 18 august si Marte traverseaza zodia Leu, iar pana pe 21 august si Venus il va insoti in aceeasi casa a iubirii, a pasiunii, a flirturilor, a aventurilor. Taurii vor aduce in discutie in urmatoarea perioada viata de familie, locuinta, relatiile cu parintii si patrimoniul. Tot pe 11 iulie Jupiter isi reia mersul retrograd prin casa avantajelor materiale si a bunurilor detinute impreuna cu partenerului sau alti terti, semn ca acum se vor debloca unele sume de bani.

Pe 12 august Uranus isi incepe mersul retrograd prin Taur, respectiv prin casa personalitatii, astfel ca nativii trebuie sa isi reevalueze viata personala, dar si cea profesionala. Luna Plina din 15 august se formeaza in zodia Varsator si poate anunta momentul incheierii unei etape sau in in alte cazuri culegerea roadelor unor demersuri mai vechi.

Nu sunt excluse suprize si rasturnari de situatie in cariera si in sectorul socio-profesional. Ultimul eveniment astral al lunii este Luna Noua din 30 august, care se formeaza in zodia Fecioara si care deschide noi inceputuri in viata sentimentala a nativilor Taur. Astrele ii indeamna pe Tauri sa isi faca ordine in viata sentimentala.

august 1st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Taur luna august 2019»:3.94/ 5 (17 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate