Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pentru nativii Taur, luna octombrie va fi o lună activă din punct de vedere al mariajului, relațiilor, activității din sfera profesională, studiilor, schimburilor de experiență profesională și a filosofiei de viață, principiilor și sistemului de valori.

Primul eveniment astral este Luna Plină din 2 octombrie, din zodia Berbec, care se formeză în casa subonsțientului, a izolării, trecutului, meditației și introspecției. Totodată, va dinamiza și axa serviciului și a sănătății, unde pot avea loc tot felul de evenimente. Este recomandat ca nativii să stea departe de conflicte, să nu se suprasolicite și să lase în urmă situațiile și persoanele, care îi țin în loc să evolueze.

Pe 3 octombrie, Venus, micul benefic și guvernatorul lor, ajunge în zodia Fecioarei, respectiv în casa asociată iubirii, flirtului, aventurii, copiilor, valorificării vocației, speculațiilor financiare și a distracției, semn că Venus va aduce raze benefice în aceste domenii. Așadar, până pe  28 octombrie când Venus ajunge în domiciliu, în Balanță, urmează o perioadă favorabilă în planul sentimental.

Pluton, planeta transformărilor profunde și a regenerării, revine la mișcarea directă din 4 octombrie și încheie un șir lung de lecții, dar și procesul de schimbare a valorilor în relațiile personale/profesionale.

Pe 16 octombrie are loc Luna Nouă din zodia Balanței, care activează sectorul asociat muncii și sănătății. Așadar, se dechide o nouă etapă la locul de muncă, în ce privesc condițiile de muncă, sarcinile sau poate apar oportunități de a schimba jobul actual. Oricare ar fi situația, Taurii sunt sfătuiți să își seteze obiective profesionale și să fie deschiși unei noi etape.

Dacă până pe 22 octombrie Soarele le traversează casa muncii și a sănătății și îi invită pe nativi să prioritizeze aceste domenii, din 23 octombrie, astrul zilei începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv casa asociată mariajului, relațiilor și parteneriatelor. Așadar, în ultima decadă din lună se intensifică preocupările pentru relație și parteneriatele de afaceri.

Pe 14 octombrie Mercur, astrul comunicării, își începe retrogradarea prin zodia Scorpion, prin sectorul asociat relațiilor și mariajului. Cum Mercur este guvernatorul casei banilor, poziționat într-un sector al parteneriatelor, este de așteptat să aibă loc negocieri privind încheierea unor contracte, însă de abia după 4 noiembrie ar trebuie semnate. Totodată, se pot revizui termenii unui contract sau pot surveni amânări sau blocaje. În planul relațional, Taurii își vor reevalua relația și planurile de viitor alături de partener.

Marte, planeta acțiunii, rămâne retrograd toată luna și în aspecte tensionate cu planetele din sectorul convingerilor și sistemului de valori personale, așa că este posibil, pe întreg parcursul lunii să apară conflicte de idei, opinii, mentalității cu cei cu care vor interacționa.

Ultimul aspect important este Luna Plină din zodia Taur, care se formează în 31 octombrie și care dinamizează axa relațională. Pentru unii nativi va fi încheierea unei etape sau pentru cei mai fericiți poate fi culegerea unor demersuri în relație, pot anunța o logodnă sau o căsătorie.

octombrie 1st, 2020 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate