Horoscop Taur luna mai 2022

Sectorul asociat subconștientului este puternic aspectat în luna mai de Venus, guvernatoarea Taurilor, din 2 mai, și Jupiter, marele benefic, din 11 mai. Evenimentul astral important al anului este intrarea lui Jupiter în zodia Berbec, care anunță relații secrete, reluarea unei relații cu cineva din trecut, vindecări în urma unor probleme de natură sentimentală. Taurii care fac parte dintr-un cuplu mai vechi au posibilitatea să petreacă mai mult timp cu partenerul, să-și relanseze relația, să lase în spate problemele din trecut. Așadar, până pe 28 octombrie, când Jupiter se reîntoarce în zodia Pești, în sectorul prietenilor și proiectelor de viitor, pot avea loc evenimente și situații care le vor aduce revelații și reflecții Taurilor în ce privește direcția în viață. Din 25 mai ajunge și Marte, planeta acțiunii, în zodia Berbec, să întărească contextul astral și să ajute la redirecționarea energiei spre interior. Posibil să se reactiveze și unele nemulțumiri mai vechi, iar starea să afecteze relațiile cu ceilalți.

Mercur, astrul comunicării, își începe retrogradarea, din 10 mai prin zodia Gemeni, urmând să ajungă înapoi în zodia Taur, prin retrogradare, pe 23 mai, pe sectorul identității, iar nativii vor fi invitați la o autoevaluare. Cum Mercur este guvernatorul casei sentimentale, este posibil ca Taurii să revină la cineva din trecut, să reia o poveste de dragoste mai veche.Tot pe sectorul personalității ajunge și Venus, guvernatoarea Taurilor, operând în favoarea acestora în toate planurile personale și profesionale.

Pe data de 16 mai are loc Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează pe sectorul relațiilor și căsătoriei. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, fenomenul astral poate aduce o revelație nativilor, să marcheze un moment important, schimbări, răsturnări de situație, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri pentru cucerirea unei persoane.

Ultimul aspect astral este Luna Nouă din zodia Gemeni, din 30 mai, care deschide noi etape în planul financiar, al banilor pe care îi câștigă din muncă proprie, din activități extraprofesionale.