Horoscop Taur luna octombrie 2021

Contextul astral al lunii octombrie le aduce nativilor Taur preocupări pentru activitățile profesionale, relațiile, mariajul, parteneriatele, sectorul intim și financiar.

Primul eveniment astral este revenirea lui Pluton la mișcarea directă din 6 octombrie, prin zodia Capricorn, urmat de către Saturn, din 11 octombrie și Jupiter, din 18 octombrie, prin zodia Vărstător. Tot în 18 octombrie și Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, așa că nativii Taur vor avea mai mult de jumătate de lună să-și analizeze sentimentele și să-și reorganizeze situația financiară.

Luna Nouă din 6 octombrie se formează în zodia Balanței și deschide noi etape la locul de muncă, privind începerea unui nou job, proiect, activitate profesională independentă. Următoarele două săptămâni sunt importante pentru afirmare, dar și pentru adoptarea unui stil de viață sănătos.

Pe 7 octombrie, Venus, guvernatorul Taurilor, ajunge în zodia Săgetător, pe un sector financiar, al intereselor materiale, dar și al intimității. Așadar, apar oportunități de suplimentare a veniturilor, șanse de obținere a unor proiecte noi, profitabile din punct de vedere financiar, dar și o dorință pentru aventuri sentimentale.

Pe 20 octombrie are loc Luna Plină din zodia Berbec, fenomen astral care activează sectorul subconștientului, izolării, meditației, introspecției și trecutului, semn că nativii ar trebui să-și facă un bilanț și să elimine din viața lor ce anume îi țin în loc să evolueze.

Pe 23 octombrie Soarele ajunge în zodia Scorpion, pe sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor și timp de o lună va dinamiza aceste sectoare. Tot aici ajunge și Marte, planeta acțiunii, din 30 octombrie, așa că Taurii vor avea energie să-și facă ordine în viața de cuplu. Dacă aleg să folosească constructiv energia lui Marte și nu vor intra în conflicte, vor reuși să rezolve o serie de nemulțumiri adunate pe o perioadă mai mare de timp.

octombrie 1st, 2021 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate