Horoscop Taur luna aprilie 2021

Primul eveniment astral al lunii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în 4 martie, în zodia Gemeni, în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigă de la serviciu sau din colaborări extraprofesionale. Așadar, Taurii vor fi determinați să câștige mai mult și vor căuta surse noi de venit. Sectorul astrologic asociat prietenilor, grupurilor pe care le frecventează, proiectelor și planurile pe termen lung este activat în prima jumătate de lună. Astfel, tranzitul Soarelui prin zodia Pești, până pe 20 martie și a micului benefic, Venus, planeta lor guvernatoare, până pe 21 martie, îi va ajuta să demareze proiecte noi, să se integreze în grupuri noi, să-și lărgească cercul de cunoștințe sau să reia un proiect de suflet pe care l-au tot amânat. Din 16 martie ajunge și Mercur în zodia Pești ajutând la planuri și strategii, negocieri și încheieri de contracte. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Pești din 13 martie, care le deschide noi începuturi privind un proiect sau o relație de prietenie. Din 21 martie, Venus, guvernatorul Taurilor, ajunge în zodia Berbec, alături de Soare, în sectorul asociat subconștientului, a izolării, introspecției și meditației, semn că nativii vor sta departe de viața socială. Taurii își vor face un bilanț, vor încerca să înlăture situațiile sau persoanele care îi țin în loc să evolueze și își vor îndrepta atenția pe noi proiecte. Ultimul eveniment astral al lunii martie este Luna Plină din 28 martie, care se formează în zodia Balanței, pe domeniul casei muncii și sănătății. Posibil să apară o criză la locul de muncă sau niște afecțiuni să se acutizeze și să fie nevoie ca Taurii să facă niște investigații medicale. Totodată, se poate încheia o etapă la locul de muncă, un proiect sau se pot culege roadele unor activități profesionale în care nativii au pus mult suflet.

Contextul astral al lunii aprilie le aduce nativilor Taur preocupări pentru relații, parteneriate profesionale, activitățile de la locul de muncă, starea de sănătate și pregătirea profesională. Primul aspect astral este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în 4 aprilie, zodia Berbec, semn că nativii vor sta mai mult izolați și vor analiza, vor avea procese de introspecție și își vor redirecționa energia spre interior pentru a-și găsi echilibrul pierdut. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 12 aprilie, care le deschide o nouă etapă prin găsirea unui echilibru și renunțarea la vicii sau eliminarea tuturor situațiilor sau persoanelor din viața lor care îi împiedică să evolueze. Sectorul identității se activează din partea a doua a lunii, din 14 aprilie, când Venus, guvernatorul lor, ajunge în domiciliu, în zodia Taur, urmat de către Soare și Mercur pe 19 aprilie. În ultima săptămână din lună, din configurația astrală, va face parte și Uranus, planeta imprevizibilului și a schimbărilor, care va opera în folosul lor, cu idei originale și acțiuni neașteptate. Sectorul comunicării, al informării, cunoștințelor, dezbaterilor și deplasărilor se dinamizează începând cu 23 aprilie, când Marte, planeta acțiunii, ajunge în Rac. Dacă Taurii vor știi să folosească constructiv energia planetei Marte și nu vor da curs la conflicte și comunicare agresivă, vor învăța lucruri noi, vor rezolva o serie de chestiuni birocratice sau financiare, atunci vor avea de câștigat. Ultimul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din 27 aprilie, care se formează în zodia Scorpion, în sectorul relațiilor, mariajului, parteneriatelor de afaceri, proceselor și litigiilor, semn că poate să apară o criză în cuplu, se poate finaliza un contract, se încheia o relație/ un parteneriat sau culeg roadelor unor demersuri profesionale.

aprilie 2nd, 2021 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate