Horoscop Taur luna noiembrie 2019

Luna noiembrie le aduce nativilor Taur evenimente importante și aspecte care favorizează relațiile parteneriale și sectorul financiar. Până pe 22 noiembrie Soarele, energia, va traversa casă mariajului și a parteneriatelor de natură profesională, că în ultima decadă din luna să înceapă să activeze sectorul avantajelor materiale, al bunurilor și banilor deținuți împreună cu partenerul, dar și sectorul intim. Așadar, primele trei săptămâni relațiile parteneriale vor fi în atenția lor. Cum Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, este retrograd până pe 20 noiembrie, Taurii vor încerca să reașeze cumva situația în cuplu și în viață de familie, dar și relațiile profesionale. Venus, micul benefic și planetă guvernatoare a lor, poposește în zodia Săgetător încă din prima zi a lunii, semn că va aduce șanse și oportunități financiare. Totodată, și partenerul ar putea să aducă mai mulți bani, fie că sunt de la locul de muncă dintr-o mărire de salariu, fie un bonus, fie primesc niște bani dintr-o moștenire. Luna Plină din zodia Taur din 12 noiembrie se formează în casă personalitățîi Tăurilor și va dinamiza axa relațiilor personale sau parteneriale. Pentru unii nativi va fi încheierea unei etape sau pentru cei mai fericiți va fi culegerea roadelor unor demersuri în relație.

Din 26 noiembrie Venus, micul benefic, ajunge în casă studiilor și a călătoriilor și va contribui la pregătirea profesională a nativilor. Cum este și planetă iubirii, Taurii singuri pot să se îndrăgostească într-o deplasare, la o prezentare de carte, de proiecte, de o persoană cu care să aibă pasiuni în comun și care să îi impresioneze cu cunoștințele deținute. Ultimul aspect al lunii, dar nu cel mai neînsemnat, este intrarea lui Marte, planetă acțiunii, din 19 noiembrie în zodia Scorpion, semn că începe o perioada în care nativii se pot folosi de energia această pentru a clădi o relație. Este de evitat să proiecteze pe partener nemulțumirile acumulate și să le găsească nod în papură în orice gest sau acțiune a acestora. Luna Nouă din 26 noiembrie se formează în zodia Săgetător, în sectorul care vizează partea financiară și anunță noi începuturi în gestionarea resurselor comune cu partenerul.

octombrie 31st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Taur luna noiembrie 2019»:3.94/ 5 (17 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate