Horoscop Taur luna iulie 2020

În luna iulie preocupările principale ale nativilor Taur vor fi: comunicarea cu ceilalți, în special cu rudele, regimul unei locuințe, relația cu părinții, relațiile cu persoane sau instituții din străinătate, pregătirea/susținerea unui examen/ lucrare/ proiect în fața unei comisii și sectorul financiar.

Până pe 22 iulie, Soarele străbate zodia Rac, dinamizînd comunicarea, cunoașterea, acumularea de cunoștințe, deplasările, ca în ultima decadă să ajungă în zodia Leu, respectiv în sectorul familiei, locuinței și părinților și să se activeze aceste domenii.

Primul aspect important este revenirea lui Saturn, din 2 iulie, în zodia Capricorn. Prin urmare, nativii vor începe din nou să reevalueze relațiile cu persoane aflate în străinătate, pot relua niște studii sau cursuri, examene amânate și vor încerca să-și reconfigureze direcția în viață. Pe fondul acesta astral se formează Luna Plină din 5 iulie, din zodia Capricorn. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, pot să apară surprize și răsturnări de situație în planurile lor care privesc o călătorie, studiile, cursurile de perfecționare profesională sau anumite principii și convingeri.

Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, revine la mișcarea directă din 12 iulie, prin casa asociată comunicării, schimbului de opinii, acumulării de cunoștințe și începe să-și facă simțită prezența, pentru că se vor exprima mult mai ușor. Cum Mercur guvernează sectorul sentimental, poate ar fi momentul ca Taurii să-ți deschidă sufletul partenerului și să rezolve unele chestiuni care îi frământă.

În ceea ce privește tranzitul lui Marte prin zodia Berbec, prin casa subconștientului, a izolării, meditației și trecutului, planeta acțiunii va traversa circa șase luni aceste domenii, iar nativii sunt sfătuiți să folosească constructiv energia lui Marte pentru a face planuri de viitor. Vor exista și nativi care pot relua relații cu vechi iubiri sau pot să aleagă să aibă aventuri și relații ascunse.

Pe 20 iulie se formează Luna Nouă în zodia Rac, care aduce noi începuturi privind comunicarea, studiile, relațiile cu frații, privind rezolvarea unor chestiuni birocratice sau reluarea unor proiecte abandonate. Ideile nu vor lipsi și de acest lucru va fi responsabil Uranus din zodia Taur, care se va ocupa de identificarea activităților, care le pot aduce mai mulți bani în conturi.

iulie 1st, 2020 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate