Horoscop Săgetător luna martie 2020

Contextul astral al lunii martie le aduce nativilor Săgetător preocupări pentru sfera sentimentală, regimul unei locuințe, activitățile din sfera profesională și relațiile cu frații.

În prima parte a lunii, Soarele străbate sectorul locuinței și a vieții de familie, semn că o serie de nativi vor încerca să rezolve o problemă locativă, să închirieze, să vândă sau să cumpere, iar în ultima decadă se vor ocupa mai mult de sfera sentimentală, de relația de iubire, de relațiile cu copiii sau de pregătirea pentru o activitate de creație, artistică sau sportivă.

Venus, micul benefic și planeta iubirii, își începe tranzitul prin zodia Taur din 5 martie, prin casa muncii și a sănătății, semn că condițiile de muncă sau starea sănătății se pot îmbunătăți. Totodată, nativii care doresc să-ți schimbe jobul, au toate șansele luna aceasta să încheie niște contracte profitabile, venite brusc și neașteptat.

Luna Plină din 9 martie se formează în zodia Fecioarei în sectorul care indică cariera, ambițiile profesionale, imaginea și statutul personal, semn că pot culege roadele unor demersuri, li se pot recunoaște meritele muncii depuse, pot înregistra un succes sau pot primi o funcție.

Din 10 martie, Mercur își revine la mersul său direct și după o retrogradare de trei săptămâni în care nativii au reevaluat relațiile de familie sau cu rudele, în special cu frații, acum pot lua o hotărâre legată de regimul unei locuințe sau o mutare.

Evenimentul astral important al lunii este intrarea lui Saturn în zodia Vărsător în 22 martie, în sectorul care indică comunicarea, învățarea, acumularea de cunoștințe, relațiile cu frații și deplasările, iar aceste domenii vor fi testate până pe 2 iulie, când Saturn revine din nou în Capricorn.

Pe 24 martie are loc Luna Nouă in Berbec, care le deschide o nouă etapă în sfera sentimentală, în relațiile de iubire, activitățile artistice, valorificarea unui talent, dar și în relația cu copiii.

Pe 30 martie Marte ajunge în zodia Vărsător și alături de Saturn, proaspăt intrat în casa comunicării și al schimbului de idei, al acumulării de cunoștințe și ajută în procesele de învățare, începerea unor cursuri de perfecționare profesională sau dezvoltare personală. Se cere o atenționare la modul cum se comunică, pentru că există tendința pripită de a lua decizii rapide fără să fie trecute prin filtrul gândirii sau intrarea în conflicte de tot felul.

februarie 28th, 2020 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate