Horoscop Săgetător luna mai 2024

Sectorul asociat muncii, sănătății, relațiilor, mariajului și parteneriatelor profesionale este activat în luna mai.

Pe 8 mai are loc Luna Nouă din zodia Taur, care activează și anunță etape noi în planul muncii și activităților profesionale, privind relațiile cu colegii, obținerea unui job, începerea unei activități pe cont propriu, dar și privind sănătatea și adoptarea unui stil de viață sănătos.

Soarele și Jupiter, guvernatorul nativilor, formează o conjuncție pe 18 mai. Fiind considerată o zi norocoasă, iar aspectul se formează în sectorul muncii și sănătății, pot avea loc evenimente fericite în preajma acestei date, care anunțe o schimbare benefică la serviciu sau care privește starea de sănătate.

Cu Soarele în tranzit prin zodia Gemeni, din 20 mai, cu Venus, micul benefic, din 23 mai, și cu Jupiter, marele benefic, din 26 mai, se activează sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatelor profesionale. Nativii Săgetător vor fi interesați să cultive relațiile, să aibă loc împăcări, armonie și clipe fericite alături de partener. În ce privesc parteneriatelor, se pot încheia contracte, care să le aducă venituri mai mari.

Pe 23 mai se formează Luna Plină din zodia Săgetător, care dinamizează casa personalității nativilor și anunță o realizare, un succes, culegerea roadelor unor demersuri profesionale, dar și dezvoltarea și progresul.