Horoscop Săgetător luna octombrie 2020

Pentru nativii Săgetător, luna octombrie va fi o lună activă din punct de vedere sentimental, financiar, al sănătății, profesional, al proiectelor de viitor, al relației cu unii prieteni cu care desfășoară activități în comun,.

Primul eveniment astral este Luna Plină din 2 octombrie, din zodia Berbec, care se formeză în sectorul sentimental, al aventurii, copiilor, activităților de creație, distractive, valorificării unui talent și a speculațiilor financiare. Așadar, evenimente importante pot avea loc în aceste domenii.

Pe 3 octombrie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Fecioarei, respectiv în casa asociată carierei și aspirațiilor profesionale, unde au toate șansele ca munca depusă să le fie recunoscută, au parte de oportunități și de beneficii financiare însemnate. Pe 28 octombrie Venus ajunge în domiciliu, în Balanță, în casa asociată prietenilor, cercurilor pe care le frecventeză, proiectelor de viitor. Așadar, este posibil ca nativii să primească ajutor de la prieteni, într-un proiect personal sau să înceapă proiecte noi cu persoane cu care au mai lucrat.

Pluton, planeta transformărilor profunde și a regenerării, revine la mișcarea directă din 4 octombrie prin sectorul financiar, unde a adus blocaje, amânări și o reevaluare. Așadar, perioada de teste s-a încheiat, iar nativii pot răsufla ușurați, pentru că lucrurile reintră în normal în sfera financiară.

Pe 16 octombrie are loc Luna Nouă din zodia Balanței, care activează sectorul asociat proiectelor de viitor și a cercurilor pe care le frecventează și deshide o nouă etapă, într-un proiect personal. Următoarele două săptămâni sunt importante, iar nativii ar trebui să-și concentreze atenția pe lansarea unui proiect.

Dacă până pe 22 octombrie Soarele le traversează casa proiectelor și îi invită să prioritizeze acest domeniu, din 23 octombrie, astrul zilei începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv casa subconștientului și a izolării. Astfel, urmează o perioadă de o lună de zile, în care nativii vor avea nivelul de energie mai scăzut, vor socializa mai puțin, vor sta retrași, să se reechilibreze și să se odihnească mai mult.

Pe 14 octombrie Mercur, astrul comunicării, își începe retrogradarea prin zodia Scorpion, prin aceeași casă a izolării și a universului interior. Cum Mercur este guvernatorul casei relațiilor și a parteneriatelor, Săgetătorii sunt sfătuiți să își facă un bilanț relațional și profesional și să nu ia decizii cât timp este retrograd, pentru că se pot răzgândi.

Marte, planeta acțiunii, poziționat pe sectorul sentimental și al copiilor, rămâne retrograd toată luna și vor exista momente când va intra în aspecte tensionate cu planetele din sectorul financiar. Așadar, pot reveni în actualitate probleme mai vechi legate de partea financiară sau legate de relația de cuplu.

Ultimul aspect important este Luna Plină din zodia Taur, care se formează în 31 octombrie în sectorul muncii și al sănătății. În preajma fenomenului astral pot avea loc evenimente notabile la locul de muncă sau care au legătură cu serviciul, sarcinile de muncă, relațiile  cu colegii, un nou loc de muncă sau recunoașterea meritelor pentru cei care au depus eforturi însemnate.

octombrie 1st, 2020 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate