Horoscop Sagetator luna aprilie 2019

In luna aprilie prioritatile nativilor Sagetator vor fi: relatiile de iubire, relatiile cu copiii, sectorul muncii si planurile de viitor in cariera. Pana pe 20 aprilie Soarele va dinamiza casa iubirii, activand viata amoroasa, ca in ultima decada sa inceapa sa traverseze casa muncii si a sanatatii si sa se preocupe mai mult de sarcinile la locul de munca si de proiectele in care doresc a se implica.

Daca in prima parte a lunii Venus, micul benefic, si Mercur, planeta iubirii, au fost aliati de nadejde in negocieri vis-a-vis de regimul unei locuinte, au adus armonie in relatiile de familie, in special cu parintii, din a doua parte a lunii, vor aduce actiune in planul sentimental, in relatiile cu copiii, cu care isi vor petrece mai mult timp. Vor exista si Sagetatori singuri, care vor flirta, vor avea aventuri si  isi vor lua prin surprindere potentialii parteneri prin gesturi romantice.

Pe fondul acestor evenimente se formeaza Luna Noua din 5 aprilie din zodia Berbec, care le anunta noi inceputuri in planul iubirii, unii nativi pot anunta ca vor deveni parinti, alti nativi isi vor pune in plan ca in urmatoarea perioada sa aiba un copil sau isi vor rezerva timp mai mult petrecerii cu copiii. Jupiter, marele benefic, si patronul lor, isi incepe retrogradarea din 10 aprilie prin casa personalitatii si pana pe 12 august au timp sa isi ajusteze sistemul de valori, principii si credinte, vor simti ca nivelul de energie nu mai este la fel, nu vor mai avea acelasi elan, rolul retrogradarii lui Jupiter fiind autoanalizarea lor ca persoana.

In ceea ce priveste prezenta lui Marte toata luna in zodia Gemeni, respectiv in casa relatiilor si a cuplului, Sagetatorii isi vor rezerva timp si toate actiunile lor vor avea legatura cu partenerul. In ceea ce privesc parteneriatele din sfera profesionala sunt sfatuiti sa nu se grabeasca si sa analizeze bine un contract inainte sa fie semnat.

Luna Plina din 19 martie se formeaza in zodia Balanta, respectiv in casa prietenilor, a grupurilor din care fac parte, a planurilor si proiectelor pe termen lung. Unii nativi pot culege roadele unei colaborari, altii insa se pot astepta in jurul datei de 22 aprilie la un eveniment neasteptat, care sa ii ia prin surpridere la locul de munca.

Un coleg/ o colega sau un prieten ar putea sa ii dezamageasca prin actiunile lor si atitudinea fata de nativi. In 24 aprilie Pluton isi incepe mersul retrograd prin Capricorn, iar in ultima zi a lunii il urmeaza si Saturn, semn ca toate actiunile nativilor legate de bani, incheiere de contracte pentru diferite colaborari, ar putea sa sufere amanari, blocaje sau sa se iveasca tot felul de probleme, care sa impiedice bunul mers al lucrurilor.

aprilie 1st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Sagetator luna aprilie 2019»:3.64/ 5 (14 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate