Horoscop Săgetător luna aprilie 2021

Contextul astral al lunii aprilie le aduce nativilor Săgetător preocupări pentru planul iubirii, copiilor, activitatea în sectorul profesional, starea de sănătate și finanțele. Primul aspect astral este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în 4 aprilie, în zodia Berbec, semn că nativii se vor bucura de petrecerea timpul cu persoana iubită, într-un cadru romantic, vor căuta să se relaxeze mai mult sau se pot îndrăgosti. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 12 aprilie, care le deschide o nouă etapă în sfera sentimentală, în relația cu copiii, privind valorificarea unui talent, de pe urma căruia să obțină și un beneficiu financiar. Sectorul muncii și al sănătății se activează în partea a doua a lunii, din 14 aprilie, când Venus, micul benefic, ajunge în zodia Taur, urmat de către Soare și Mercur, pe 19 aprilie. Din configurația astrală, din ultima săptămână din lună, va face parte și Uranus, planeta schimbărilor și imprevizibilului, așa că nativii ar trebui să se aștepte la schimbări și răsturnări de situație la locul de muncă, în sarcinile curente. Posibil unii Săgetători să primească și niște oferte surpriză. Sectorul banilor și resurselor financiare, pe care le dețin împreună cu partenerul sau cu alte persoane, datoriile, dar și sectorul intim și al transformărilor profunde se dinamizează începând cu 23 aprilie, când Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Rac. Așadar, va exista o preocupare mai mare în a administra cât mai eficient și a face ordine în situația financiară. În ce privește relația cu partenerul de cuplu, aceasta se poate îmbunătăți prin reaprinderea pasiunii.

Ultimul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din 27 aprilie, care se formează în zodia Scorpion, în sectorul asociat subconștientului, izolării, meditației, universului interior, vindecării,                semn că poate să apară o criză, o problemă de sănătate să se acutizeze și să necesite investigații. Așadar, introspecția ar putea să îi ajute pe Săgetători, să realizeze că este nevoie de a renunța la niște vici sau să se elibereze de o încărcătură emoțională, care îi ține în loc să poată merge înainte.

aprilie 2nd, 2021 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate