Horoscop Săgetător luna martie 2023

Primul aspect important al lunii este Luna Plină din 7 martie, care se formează în zodia Fecioară, pe sectorul carierei și aduce încheieri de etape, finalizarea unor proiecte sau culegerea unor demersuri profesionale. În aceeași zi, se pregătește și Saturn, seniorul karmei, să intre în zodia Pești, pe sectorul vieții de familie și locuinței, unde aduce mai multă responsabilitate, în următorii doi ani, dar și efort de a rezolva anumite chestiuni locative. Schimbările de casă pe care nativii și le doresc, s-ar putea să fie în strânsă legătură cu banii și posibilitatea suplimentării veniturilor.

Luna Nouă din 21 martie se formează în zodia Berbec, respectiv pe sectorul sentimental, al relației cu copiii, activităților de creație, valorificării unui talent și anunță noi etape în aceste domenii. Perioada următoarelor două săptămâni este foarte importantă pentru setarea unor noi obiective.

Al alt eveniment important este primul tranzit al lui Pluton, planeta transformărilor profunde, din 23 martie, în zodia Vărsător, unde va sta până pe 11 iunie și va aduce o previzionare a evenimentelor ce vor urma din 20 noiembrie 2024, care vor declanșa transformări profunde în modelitatea de comunicare, gândire și interacționare cu ceilalți.

Spre finalul lunii, pe 25 martie, Marte, planeta acțiunii, va începe tranzitul prin zodia Rac, pe sectorul intereselor financiare, a banilor și bunurilor deținute cu partenerul, moștenirile, creditele, datoriilor, sfera intimității. Așadar, planeta acțiunii dinamizază sectorul financiar, însă se cere atenție și evitarea unor speculații financiare riscante.

Din punct de vedere profesional, tranzitul lui Venus, micul benefic, din 17 martie, prin casa muncii și sănătății, le aduce nativilor Săgetător oportunități profesionale, de colaborare și asociere și o mai bună stare a sănătății.