Horoscop Săgetător luna august 2022

Zodia Fecioarei, respectiv casa asociată carierei și aspirațiilor profesionale este traversată de Mercur, planeta comunicării, între 4 și 26 august și de Soare din 23 august. Pe 27 august are loc Luna Nouă din zodia Fecioarei, care vine cu noi etape în planul profesional, setarea unor obiective noi.

Tranzitul lui Venus, micul benefic, din 11 august, prin zodia Leu, prin sectorul călătoriilor, perfecționării profesionale, studiilor, relației cu străinătatea, principiilor și credințelor după care nativii se ghidează în viață, vine să aducă șanse și oportunități în aceste domenii.

Luna Plină din 12 august se formează pe zodia Vărsător, respectiv în casa comunicării, gândirii, ideilor, informațiilor și deplasărilor. Au loc încheieri de etape și este un moment în care comunicarea și negocierile joacă un rol important în semnarea sau încheierea unor contracte/parteneriate. De asemenea, relațiile cu frații pot avea de suferit, dacă nativii nu vor știi să gestioneze o criză.

Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul prin zodia Gemeni, respectiv prin casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, din 20 august și vine cu energie, determinare și implicare în viața de cuplu, dar și-n parteneriatele profesionale. Recomandarea astrelor, pentru următoarea perioadă, este ca nativii să aibă grijă să nu-și proiecteze nemulțumirile și frustrările pe partener, pentru că exista neșansa de a se rupe niște relații.

Retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, din 24 august, prin casa muncii, vine cu revizuirea planurilor profesionale, a sarcinilor și a direcției spre care se îndreaptă din punct de vedere profesional. Și sănătatea intră în vizorul nativilor și adoptarea unui regim de viață sănătos ar putea să îi ajute pe Săgetători să evite niște complicații mai târziu.