Horoscop Săgetător luna decembrie 2021

Primul eveniment astral din luna decembrie este Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, care deschide noi etape în viața personală a nativilor Săgetător. Însoțită de o Eclipsă de Soare, iar Soarele guvernează sectorul asociat principiilor și convingerilor de viață, este posibil să apară o serie de evenimente neașteptate și răsturnări de situație în sistemul de valori al nativilor, privind o transformare, dar și o criză în cuplu, care va trebui gestionată, astfel încât aceștia să evite o ruptură.

Pe 13 decembrie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul personalității, iar Săgetătorii vor avea dispoziție de flirt, aventură și cuceriri. Nativii singuri vor fi determinați și vor lua inițiative, vor avea curaj să cucerească o persoană care le place. Tot pe 13 decembrie Mercur, guvernatorul casei relațiilor, ajunge în zodia Capricorn, urmat de Soare, din 21 decembrie, în sectorul financiar, al banilor pe care aceștia îi câștigă din muncă. Așadar, cele două planete vor ajuta la o reorganizare financiară și la un echilibru între încasări și cheltuieli.

Pe 19 decembrie, Venus, micul benefic, își începe tranzitul retrograd, prin zodia Capricorn, semn că începe o reevaluare a situației financiare. Tot pe 19 decembrie are loc și Luna Plină din zodia Gemeni, care activează sectorul relațiilor, mariajului, parteneriatelor și asocierilor profesionale. Au loc încheieri de etape, rupturi de parteneriate, rupturi de relații, dar și culegerea roadelor unor demersuri parteneriale mai vechi pentru cei care au știut să gestioneze unele crize în cuplu sau în relațiile de afaceri.

Evenimentul astral important al lunii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, din 29 decembrie, unde va sta timp de un an și va activa sectorul asociat vieții de familie, locuinței, patrimoniului. Așadar, Săgetătorii își măresc familia, își iau casă, aduc modificări spațiului de locuit sau își întemeiază o familie.

noiembrie 29th, 2021 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate