Horoscop Leu luna iulie 2019

In luna iulie prioritatile nativilor Leu vor fi: sectorul profesional, sanatatea, relatiile sentimentale, relatiile personale si cele de afaceri. Soarele strabate zodia Rac pana pe 22 iulie, respectiv casa subconstientului, a meditatiei, a izolarii si a trecutului, ca in ultima decada sa ajunga in zodia Leu si sa le aduca nativilor energia de care au nevoie pentru a-si vedea planurile puse in actiune.

Primul eveniment important etse Luna Noua din 2 iulie, care se formeaza in zodia Rac si care este insotita de o Eclipsa totala de Soare. Astfel, evenimentul astral activeaza axa sanatatii si a sarcinilor de la locul de munca, semn ca urmeaza o perioada in care nativii sunt invitati din astral sa isi faca ordine in viata, sa lase in urma trecutul, sa aiba mai mare grija de sanatate si sa elimine din viata lor ceea ce ii tine in loc sa evolueze.

Tot in 2 iulie si Marte, planeta actiunii, isi face intrarea in casa personalitatii, semn ca in urmatoarea perioada nativii isi vor concentra atentia pe pe propria persoana, pe rezolvarea unor chestiuni parteneriale si relationale. Leii vor dori sa isi arate abilitatile in sectorul profesional, iar in relatii vor dori sa flirteze, sa cucereasca. In data de 3 iulie, Venus, micul benefic, isi face intrarea in zodia Rac, respectiv in casa subconstientului, a izolarii si a trecutului. Nativii singuri sau cei care nu sunt multumiti in relatia actuala, isi vor aduce aminte de iubirile din trecut.

Unii chiar vor avea tendinta sa reia legatura cu o fosta iubire sau sa inceapa o relatie ascunsa de ochii lumii. Astrele ii sfatuiesc totusi sa isi faca ordine in viata si apoi sa inceapa un nou capitol in sectorul sentimental. Un alt aspect important al lunii iulie este retrogradarea lui Mercur, astrul comunicarii. Din 8 iulie acesta retrogradeaza in casa personalitatii Leilor, iar acestia vor avea ocazia sa isi revizuiasca obiceiurile si sa gaseasca un echilibru intre ceea ce isi doresc si ce asteptari are partenerul de la ei.

Cum Mercur este si astrul negocierilor si guvernatorul casei banilor si al prietenilor si a grupurilor din care fac parte, urmatoarea perioada Leii sunt invitati sa ii gestioneze mai bine resursele de care dispun, sa isi suplimenteze veniturile si sa isi faca un plan privind incasarile si cheltuielile. Totodata sunt sfatuiti sa evite neintelegerile si sa rezolve totul prin comunicare, chiar daca vor exista probleme, amanari si blocaje si vor avea impresia ca nimic nu le iese.

Luna Plina din 17 iulie, insotita de o Eclipsa de Luna, se formeaza in  zodia Capricorn si le va activeaza casa muncii si a sanatatii. Eclipsa de Luna va elimina din viata lor ceea ce nu mai functioneaza si care ii tine in loc sa evolueze. Daca la locul de munca vor aparea probleme in sarcini, in relatia cu colegii sau in ceea ce priveste starea sanatatii pe fondul unor efectiuni care s-au agravat din cauza suprasolicitarii, Leii vor lua niste hotarari importante care le privesc cariera.

Unii pot incheia o etapa in viata lor profesionala, iar altii pot sa culeaga roadele unor demersuri. Rasturnari de situatie, surprize neasteptate si evenimente bruste pot sa apara in ajunul fenomenului astral.

iulie 1st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Leu luna iulie 2019»:4.35/ 5 (17 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate