Horoscop Leu luna octombrie 2020

Pentru nativii Leu, luna octombrie va fi o lună activă din punct de vedere al sferei profesionale, a schimburilor de experiență, studiilor, filosofiei de viață, vieții de familie dar și acumulării de cunoștințe și informării cu privire la diverse domenii de interes.

Primul eveniment astral este Luna Plină din 2 octombrie, din zodia Berbec, care se formeză în casa asociată călătoriilor, delegațiilor, schimburilor de experiență profesională, relației cu persoane din străinătate sau cu instituții publice. Așadar, în ajunul fenomenului astral vor avea loc evenimente, care privesc aceste domenii de interes pentru Lei.

Pe 3 octombrie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Fecioarei, respectiv în casa asociată banilor și resurselor personale, semn că se va îmbunățăți situația financiară. Așadar, dacă Leii primesc oferte de colaborare, este posibil să dea curs acestora pentru a mai câștiga niște bani. Munca și eforturile din ultima perioadă le sunt recunoscute și dacă vor știi să se pună în valoare, vor obține venituri însemnate. Pe 28 octombrie, Venus ajunge în zodia domiciliu, în Balanță, în sectorul comunicării, informării și deplasărilor.

Pluton, planeta transformărilor profunde și a regenerării, revine la mișcarea directă din 4 octombrie și încheie un șir lung de lecții dure pe care Leii le-au învățat în familie sau care au avut în atenție spațiul de locuit. Acum pot clarifica mai ușor niște aspecte ale locuinței sau patrimoniului.

Pe 16 octombrie are loc Luna Nouă din zodia Balanței, care activează sectorul asociat comunicării, schimbului de opinii, relației cu rudele, deplasărilor. Așadar, se deschide o nouă etapă, iar următoarele două săptămâni, este recomandat ca nativii să înceapă un proces de informare, să-și facă niște planuri, o strategie privind viața personală sau cea profesională.

Dacă până pe 22 octombrie Soarele le traversează casa comunicării și îi invită să prioritizeze acest domeniu, din 23 octombrie, astrul zilei începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv casa familiei, iar nativii vor începe să facă planuri în acest domeniu. Vor căuta un echilibru între viața profesională și cea de familie.

Pe 14 octombrie Mercur, astrul comunicării, își începe retrogradarea prin zodia Scorpion, prin casa familiei, a căminului, a spațiului de locuit și a relației cu părinții. Cum Mercur este guvernatorul banilor, pot să apară tot felul de blocaje sau amânări dacă nativii intenționează să achiziționeze un imobil sau un teren. Probleme de comunicare pot să apară și în relațiile de familie, în tranzacții, procese sau împărțire de bunuri.

Marte, planeta acțiunii, poziționată pe casa filosofiei de viață, rămâne retrogradă toată luna și face  aspecte tensionate cu planetele din sectorul muncii. Așadar, vor exista dese conflicte cu cei cu care nativii lucrează sau conviețuiesc, din cauza mentalităților diferite și ar fi recomandat să își revizuiască anumite idei și concepții.

Ultimul aspect important este Luna Plină din zodia Taur, care se formează în 31 octombrie în sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale, dinamizând axa familie-carieră. Așadar, poate să apară o criză în sfera profesională, care să îi determine pe Lei să ia atitudine, să vrea să schimbe direcția.

octombrie 1st, 2020 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate