Horoscop Leu luna ianuarie 2021

Luna decembrie aduce Leilor evenimente importante și aspecte care vizează sectorul sentimental, al copiilor, al vocației, al muncii, al sănătății, mariajului și parteneriatelor de afaceri.

Până pe 22 decembrie Soarele, energia, traversează zodia Săgetător, respectiv sectorul sentimental, al aventurii, romantismului, flirtului, distracției, creativității, activităților artistice și al valorificării unui talent, ca în ultima decadă din lună să se intensifice preocupările pentru sarcinile de serviciu și pentru sănătatea lor sau a celor apropiați.

Alături de Soare ajunge și Mercur, între 1 și 21 decembrie și Venus, micul benefic, după data de 15 decembrie. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Săgetător, din 14 decembrie, care le deschide Leilor o nouă etapă în sectorul sentimental, al iubirii, al copiilor. Fenomenul astral va fi însoțit de o Eclipsă de Soare, care poate aduce surprize, răsturnări de situație, evenimente neașteptate în care actorii principali vor fi nativii Leu. Oricare ar fi situația, Leii vor avea parte de câteva zile de emoții puternice datorită încărcăturii astrale. Cei care urmează a deveni părinți, pot fi luați prin surpridere, pentru că fenomenul astral le poate aduce nașterea copilului mai devreme decât s-au așteptat. Nu puține vor fi emoțiile și pentru cei aflați deja într-o relație, dar și pentru cei singuri.

În partea a doua a lunii, Mercur, din 21 decembrie și Soarele, din 22 decembrie vor activa sectorul  muncii și a activităților curente, a sănătății. Mercur se poate dovedi un bun negociator, în următoarea perioadă, dacă nativii au în plan să-și schimbe serviciul.

Evenimentele astrale importante ale lunii decembrie, dar și ale anului, sunt intrarea lui Saturn, din 17 decembrie în zodia Vărsător, urmat de Jupiter, marele benefic, în 19 decembrie, în Vărsător. Prin urmare, căsătoria, relațiile și parteneriatelor devin importante, iar Leii vor deveni mai responsabili atunci când se vor se implică într-o relație. Va exista și situația în care, Saturn intrat pe casa relațiilor, va  aduce teste dure și lecții de viață privind viața în cuplu.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din 30 decembrie, care se formează în zodia Rac și care va activa axa sănătății și a serviciului, va fi o încărcătură astrală puternică și este recomandată odihna, dieta și să evite abuzul de medicamente, dacă se acutizează unele afecțiuni.

În luna ianuarie preocupările nativilor Leu vor fi pentru carieră, sănătate, relații, căsătorie și parteneriate profesionale. După un tranzit lung de circa jumătate de an, Marte, planeta acțiunii, părăsește zodia Berbec și pe 7 ianuarie ajunge în zodia Taur, în casa astrologică asociată carierei și ambițiilor profesionale, semn că acum vor fi mai practici în afaceri, în negocieri, în încheierea unor contracte profitabile de ambele părți. A doua zi, pe 8 ianuarie, au loc două evenimente astrale: intrarea lui Mercur în zodia Vărsător și a lui Venus în zodia Capricorn. Soarele îl va însoți pe Mercur prin Capricorn, până pe 19 ianuarie prin sectorul muncii și sănătății, semn că perioada se anunță dinamică în aceste domenii. Pe fondul acesta astral are loc unul dintre evenimentele importante ale lunii și anume Luna Nouă din zodia Capricorn, din 13 ianuarie, care marchează un nou început la locul de muncă, prin acceptarea unei oferte mult mai bune de job, dar și în ce privește starea de sănătate, unde Leii sunt deciși să-ți schimbe stilul de viață. Odată cu revenirea lui Uranus, planeta imprevizibilului, la mișcarea directă din 14 ianuarie, prin casa carierei, Leii vor observa deblocarea unor acțiuni în sfera profesională, privind relația cu superiorii sau cu instituții sau autorități cu care lucrează. Al doilea eveniment astral important al lunii este Luna Plină din Leu, din 28 ianuarie, care aduce evenimente în planul personal. Posibil să aibă legătură cu un succes pe care îl înregistrează, prin semnarea unui contract important. Totodată, vor exista nativi care își vor da seama că toate eforturile lor de a cuceri o persoană, dau roade acum și este posibil ca lucrurile să ia o întorsătură neașteptată. Luna ianuarie se încheie cu retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Vărsător, din 30 ianuarie și deschide o perioadă de câteva săptămâni, în care nativii își vor reevalua relațiile de cuplu, dar și relațiile cu partenerii cu care desfășoară activități, cu asociații sau colaboratorii.

decembrie 31st, 2020 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate