Horoscop Leu luna octombrie 2019

Luna octombrie le aduce nativilor Leu evenimente importante si aspecte care favorizeaza viata de familie, comunicarea cu rudele, acumularea de cunostinte, studiile si deplasarile pe distante lungi.

Primul eveniment astral este revenirea lui Pluton, planeta transformarilor, din 2 octombrie in mers direct, semn ca se incheie procesul de schimbare a valorilor si principiilor vis-à-vis de reorganizarea activitatilor la locul de munca si planurile de viitor ce implica profesia. In prima parte a lunii Soarele, energia, le traverseaza sectorul comunicarii, al informatiilor, al cunostintelor, al rudelor si al deplasarilor pe distante scurte, iar nativii rezolva o serie de chestiuni administrative.

Astfel, in ajutorul lor vine Marte, planeta actiunii, care din 4 octombrie intra in zodia Balantei pe aceste domenii. Cele trei planete: Mercur din 3 octombrie, Venus din 8 octombrie si Soarele din 23 octombrie, vor traversa zodia Scorpion si vor activa sectoarele: familie, viata de familie, parinti si locuinta.

Leii vor lasa pentru o perioada preocuparile pentru cariera si isi vor indrepta atentie spre familie si spre petrecerea timpului cu partenerul, copiii si parintii. Pe fondul acestor tranzite astrale are loc Luna Noua din zodia Scorpion din 28 octombrie, care le deschide o noua etapa in planul familial. Luna Plina din 14 octombrie se formeaza in Berbec, in sectorul calatoriilor, al studiilor, delegatiilor in interes de serviciu si sistemul de valori.

Leii pot experimenta tot felul de trairi, iar convingerile lor de viata ar putea sa schimbe directia pe care o vor urma in urmatoarea perioada. Ultimul aspect importat al lunii este intrarea lui Mercur, astrul comunicarii, in mers retrograd, din 31 octombrie, semn ca urmatoarele trei saptamani vor incerca sa rezolve lucruri lasate nerezolvate in chestiunile gospodaresti, regimul unei locuinte sau viata de familie.

octombrie 1st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Leu luna octombrie 2019»:4.39/ 5 (18 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate