Horoscop Leu luna decembrie 2022

Sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților profesionale și sănătății este activat în luna decembrie de o serie de aspecte și fenomene astrale. Astfel, Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze zodia Capricorn, din 7 decembrie, respectiv casa muncii și sănătății, urmat de către Venus din 10 decembrie și Soarele din 21 decembrie. Așadar, luna decembrie anunță o perioadă aglomerată în toate activitățile profesionale. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Capricorn, din 23 decembrie, care anunță noi etape în planul muncii și sănătății. Tot aici, între 29 decembrie 2022 și 18 ianuarie 2023 își începe mișcarea retrogradă și Mercur, planeta comunicării, care îi invită pe nativi la o revizuire a activităților profesionale.

Luna Plină din 8 decembrie, care se formează în zodia Gemeni, în casa proiectelor de viitor, vieții sociale și relațiilor de prietenie, aduce încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri privind începerea unui proiect nou. Nu sunt excluse evenimente și-n planul sentimental pentru că se dinamizează axa iubirii.

Evenimentul astral important al lunii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Berbec, pe 20 decembrie, unde revine după un tranzit de două luni prin zodia Pești. Pentru că va traversa casa educației superioare, lărgirii orizonturilor, călătoriilor, perfecționării profesionale, nativii Leu sunt sfătuiți să nu rateze oportunitățile care vin spre ei din aceste domenii. De asemenea, pentru că Jupiter este stăpânul casei iubirii și aventurilor romantice, s-ar putea ca partenerul să-l cunoască într-o călătorie, în străinătate sau într-un schimb de experiență. Nativii care fac parte dintr-un cuplu vor fi pe aceeași lungime de undă cu partenerul, vor rezona în principii și credințe.