Horoscop Leu luna februarie 2024

Contextul astral al lunii februarie anunță o perioadă dinamică pentru nativii Leu în sectorul relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor profesionale, intereselor financiare și a banilor proveniți din alte surse decât salariile.

Pe 5 februarie, Mercur, astrul comunicării, intră în Vărsător, urmat din 13 februarie de Marte, planeta acțiunii, și din 16 februarie de Venus, micul benefic. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, din 10 februarie, care anunță noi etape în sfera relațiilor personale sau profesionale. Pentru că Luna Nouă formează un aspect tensionat cu Uranus, din casa carierei, relațiilor cu șefii, cu străinătatea, dar și o conjuncție (alăturare) cu Pluton, planeta transformărilor profunde, și Mercur, planeta comunicării, este un moment prielnic pentru ca nativi să ia decizii importante de natură relațională sau privind un contract/colaborare.

Pe 19 februarie, Soarele, energia, intră în zodia Pești, pentru o lună de zile, și activează sectorul intereselor financiare, a banilor deținuți la comun cu partenerul sau alte persoane, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, privind creditele, investițiile și intimitatea.

Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Pești, din 23 februarie, în aceeași casă a avantajelor financiare, aduce discuții, negocieri, oferte privind administrarea banilor. De asemenea, Leii pot să obțină un act notarial, să fie puși beneficiar pe un cont de economii al unei rude, să administreze un buget la serviciu.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din zodia Fecioară, din 24 februarie, care aduce concluzii, încheieri de etape, finalizări, culegerea roadelor unor demersuri financiare. Pentru că Soarele se află lângă Saturn și Mercur, cele două planete pot aduce vești legate de administrarea unor bani sau de recuperea unor sume.