Horoscop Leu luna ianuarie 2022

În luna ianuarie preocupările nativilor Leu vor fi pentru relație, parteneriate, asocieri, căsătorie, activități profesionale, sarcinile de la locul de muncă și sănătate.

Pe 2 ianuarie au loc două evenimente astrale: intrarea lui Mercur în zodia Vărsător, respectiv în casa relațiilor, mariajului și parteneriatelor, unde vine cu o comunicare mai bună, propuneri și negocieri și Luna Nouă din zodia Capricorn, care deschide noi începuturi în sectorul asociat muncii și sănătății.

Pe 14 ianuarie Mercur, guvernatorul casei banilor, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Capricorn și Vărsător. Până pe 4 februarie Mercur va răscoli activitatea la locul de muncă și relațiile personale. Nu este o perioadă bună pentru a lua decizii, pentru că este posibil, ca la finalul retrogradării, să se răzgândească și să-și dorească altceva. Posibil să le fie mai greu să fie pe aceeași lungime de undă cu partenerul, să existe blocaje de comunicare în relațiile personale, dar și la locul de muncă, să privească lucrurile dintr-o altă perspectivă decât a interlocutorilor.

Odată cu revenirea lui Uranus, planeta schimbărilor, la mișcarea directă, din 18 ianuarie, prin casa carierei, Leii vor observa deblocarea unor acțiuni în sfera profesională, privind relația cu superiorii sau cu instituții/ persoane cu autoritate cu care lucrează. Tot pe 18 ianuarie are loc și Luna Plină din zodia Rac, care activează axa sănătății și a serviciului, va fi o încărcătură astrală puternică și este recomandată odihna, dieta și să evite abuzul de medicamente, dacă se acutizează unele afecțiuni.

Până pe 24 ianuarie, Marte, planeta acțiunii, activează sfera sentimentală, așa că mai mult de trei săptămâni din lună Leii vor fi preocupați de viața afectivă. S-ar putea ca nativii să facă pasiuni, obsesii, să intre în relații, care le pot aduce mai multe probleme decât clipe fericite. Din 24 ianuarie  Marte ajunge în casa muncii și începe să o activeze. Vor observa că au energie mai multă să-și îndeplinească sarcinile. Atenție, totuși, la conflicte, care se pot isca cu colegii, din cauza lor și a orgoliului lor!

Venus, micul benefic, își reia mersul direct, din 29 ianuarie, prin zodia Capricorn, prin sectorul muncii și sănătății, unde a adus o reevaluare a proiectelor profesionale. Acum lucrurile își reiau cursul normal și Leii simt că perioada a fost benefică pentru a-și da seama de direcția profesională.

decembrie 31st, 2021 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate