Horoscop Leu luna iulie 2020

În luna iulie preocupările principale ale nativilor Leu vor fi: sectorul profesional, sănătatea, relațiile sentimentale, relațiile personale, cele de afaceri și proiectele pe termen lung.

Până pe 22 iulie, Soarele tranzitează zodia Rac, dinamizând sectorul subconștientului, a meditației, a izolării și a trecutului, Leii fiind invitați să-și facă un bilanț și să-și seteze obiective noi, ca în ultima decadă, să ajungă în zodia Leu, în casa personalității si să le aducă energia de care au nevoie pentru a-și vedea planurile puse în acțiune.

Primul aspect important este revenirea lui Saturn, din 2 iulie, în zodia Capricorn. Prin urmare, nativii vor continua procesul de reevaluare al situației de la locul de muncă, dar și al sănătății. Pe fondul acesta astral are loc Luna Plină din 5 iulie, care este însoțită de o Eclipsă de Lună și care se formează în zodia Capricorn. Prin urmare, le aduce schimbări, surprize, răsturnări de situație și evenimente neașteptate în planul profesional. Posibil o serie de nativi să își dorească o afacere proprie și vor face demersuri în acest sens. În ceea ce privește sănătatea, ar fi indicat să adopte un stil de viață sănătos.

Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, revine la mișcarea directă din 12 iulie, prin casa asociată subconștientului, a izolării, a introspecție și trecutului. Așadar, se încheie perioada în care și-au analizat viața și a cum vor lua decizii, fără să le mai fie frică că greșesc.

În ceea ce privește tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, aceasta va traversa zodia Berbec, respectiv casa care reprezintă studiile, călătoriile, relațiile cu persoane sau instituții din străinătate, principiile și sistemul de valori personale. Toate relațiile pe care Leii le vor avea, fie personale, fie de natură profesională, vor trebui să îndeplinească niște condiții, iar convingerile și credințele vor trebui să fie în acord cu ceea simt și cred ei.

Pe 20 iulie se formează Luna Nouă din zodia Rac, care activează axa sănătății și a sarcinilor de la locul de muncă, semn că urmează o perioadă în care nativii trebuie să-și facă ordine în viață, să lase în urmă trecutul și să elimine din viața lor ceea ce îi ține în loc să evolueze.

iulie 1st, 2020 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate