Horoscop Scorpion luna martie 2023

Primul aspect important al lunii este Luna Plină din 7 martie, care se formează în zodia Fecioară, pe sectorul prietenilor, vieții sociale, grupurilor de apartenență și proiectelor de viitor. Așadar, au loc încheieri de etape, finalizarea unor proiecte sau culegerea roadelor unor demersuri privind activitățile de pe urma exercitării profesiei. În aceeași zi, se pregătește și Saturn, seniorul karmei, să intre în zodia Pești, pe sectorul iubirii, aventurilor romantice, distracției, copiilor, creativității și petrecerii timpului liber într-un mod plăcut. Cum Saturn este stăpânul casei comunicării și gândirii, în tranzit prin casa iubirii, va ajuta la  clarificarea unor sentimente și la mai multă responsabilitate, la consolidarea relației.

Luna Nouă din 21 martie se formează în zodia Berbec, pe sectorul  muncii și activităților profesionale și anunță noi etape. Următoarele două săptămâni sunt importante pentru setarea unor obiective la locul de muncă, dar și pentru adoptarea unui regim de  viață sănătos.

Al alt eveniment important este primul tranzit al lui Pluton, planeta transformărilor profunde, din 23 martie, în zodia Vărsător, unde va sta până pe 11 iunie și va aduce o previzionare a evenimentelor ce vor urma din 20 noiembrie 2024, care vor declanșa transformări profunde în viața de familie, privind relația cu părinții, administrarea unor bunuri de patrimoniu, o mutare sau o reamenajare a casei.

Spre finalul lunii, pe 25 martie, Marte, planeta acțiunii, va începe tranzitul prin zodia Rac, pe sectorul educației superioare, perfecționării profesionale, filosofiei de viață și relației cu străinătatea.  Dezvoltarea personală și dobândirea unor abilități noi vor fi preocupările nativilor Scorpion în următoarea perioadă.

Din punct de vedere sentimental, tranzitul lui Venus, micul benefic, din 17 martie, prin casa relațiilor și căsătoriei, le aduce nativilor oportunități de a intra într-o relație sau de a se armoniza cu partenerul de cuplu.