Horoscop Scorpion luna noiembrie 2020

Luna noiembrie este bogată în evenimente astrologice care vizează planul sentimental, relațional, financiar, comunicarea și lansarea în proiecte noi personale sau profesionale.

Primul eveniment astrologic este revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin zodia Balanței, respectiv prin sectorul asociat subconștientului, izolării, a trecutului, dar și vindecării, semn că blocajul pe care l-au avut în comunicare dispare și au înțeles că au nevoie de o schimbare de abordare, atitudine și de declarare/împărtășire a sentimentelor. În 10 noiembrie, Mercur ajunge în zodia Scorpion, în casa personalității și le va fi un aliat în toate procesele de comunicare.

În ce privește prezența lui Venus, micul benefic, în casa subconștientului până pe 21 noiembrie, acesta ar putea aduce unele revelații privind relația, viața de cuplu, dar și o vindecare privind o poveste de iubire din trecut. Vor mai exista mici probleme de comunicare atunci când Venus va intra în aspecte dizarmonice cu planetele din zodia Capricorn, din casa comunicării, se vor simți blocați, însă, dacă vor avea răbdare și deschidere, atunci vor putea să treacă peste aceste obstacole. În ultima decadă din lună, când Venus ajunge în casa personalității, este un moment bun de a începe o relație sau de a trece la un alt nivel al relației actuale.

Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă din 14 octombrie, prin zodia Berbec, prin casa muncii și a sănătății, așa că încep să se deblocheze unele situații la locul de muncă. Nativii care sunt în căutare a unui loc de muncă vor avea posibilitatea să schimbe jobul și să găsească ceva care să îi mulțumească.

Luna Nouă din zodia Scorpion, din 15 noiembrie, marchează noi începuturi în planul personal sau profesional. Nativii sunt invitați să se afirme, să își seteze obiective pentru noul an, să nu rateze oportunitățile care vin spre ei, iar următoarele două săptămâni ar trebui să își concentreze atenția pe propria persoană.

Conjuncția Jupiter-Pluton se formează în 12 noiembrie, în zodia Capricorn, în casa comunicării. Cum Jupiter, marele benefic, este guvernatorul casei banilor, se întrevăd oportunități importante în carieră și de îmbunătățire a situației financiare.

Soarele ajunge în 22 noiembrie în zodia Săgetător și va dinamiza sectorul care reprezintă finanțele, așa că timp de o lună de zile, preocupările principale ale Scorpionilor ar trebui să fie implicarea în proiecte, care ar putea să le aducă mai mulți bani în conturi.  

Ultimul eveniment astral este Luna Plină din 30 noiembrie, care se formează în zodia Gemeni, respectiv în casa asociată moștenirilor, finanțelor deținute împreună cu partenerul sau cu alte persoane, a creditelor, datoriilor, dar și a intimității și transformărilor profunde. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, fenomenul astral aduce surprize, răsturnări de situație, evenimente neașteptate în aceste domenii.

octombrie 30th, 2020 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate