Horoscop Scorpion luna august 2022

Zodia Fecioarei, respectiv casa asociată prietenilor, vieții sociale și proiectelor de viitor este traversată de Mercur, planeta comunicării, între 4 și 26 august și de Soare din 23 august. Pe 27 august are loc Luna Nouă din zodia Fecioarei, care vine cu noi etape în relațiile de prietenie, privind începerea unui proiect personal sau o campanie umanitară, dar și mărirea cercului de cunoștințe, cu persoane care ar putea să îi ajute în viitor în carieră.

Tranzitul lui Venus, micul benefic, din 11 august, prin zodia Leu, prin sectorul carierei și activităților profesionale, a imaginii și statutului personal, vine cu șanse și oportunități de afirmare. Scorpionii sunt invitați să-și demonstreze abilitățile și experiența, dar și potențialul, pentru a obține o funcție.

Luna Plină din 12 august se formează pe zodia Vărsător, respectiv în casa vieții de familie, patrimoniului, căminului și relațiilor cu părinții. Au loc încheieri de etape sau culegerea roadelor privind o tranzacție imobiliară, o mutare. Din punct de vedere relațional este posibil să apară unele conflicte din cauza împărțirii sau administrării unor bunuri.

Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul prin zodia Gemeni, respectiv prin casa intereselor financiare, intimității și trasformărilor profunde, din 20 august, și vine cu energie, determinare pentru obținerea unor bunuri sau bani ce li se cuvin de drept. De asemenea, se va observa o activare și a sectorului intim, prin reînvierea pasiunii în cuplu.

Retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, din 24 august, prin casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale vine cu o reevaluare a acestor domenii.