Horoscop Scorpion luna octombrie 2021

 

Luna noiembrie le activează Scorpionilor sectorul asociat personalității, banilor, acumularii de cunoștințe noi, negocierilor, sfera relațiilor, mariajului și parteneriatelor.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, care marchează noi etape în viața personală și profesională a Scorpionilor. Este momentul lor de afirmare din an, în care își pot seta obiective pentru următorul an de viață. Așadar, următoarele două săptămâni sunt importante să se afirme și să-și demonstreze abilitățile și experiența.

Începând din 5 noiembrie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn, în sectorul asociat comunicării, opiniilor, informațiilor, cunoștințelor, semn că va ajuta la acumularea de informație mult mai ușor, în negocieri și prezentări/ interviuri. Cum Venus este guvernatorul casei relațiilor, poziționată într-o casă a comunicării și a deplasărilor, Scorpionii singuri ar putea să-și găsească perechea la un drum scurt sau prin intermediul unor prieteni, rude sau chiar familie.

Din 6 până în 24 noiembrie, Mercur, traversează zodia Scorpion, apoi în ultima săptămână, începând cu 24 noiembrie, începe să traverseze zodia Săgetător. Așadar, dacă în prima parte a lunii nativii sunt interesați să se afirme, să obțină unele beneficii profesionale, în ultima decadă din lună apar și rezultatul muncii lor: banii.

Evenimentul astral important al lunii este Luna Plină din zodia Taur, din 19 noiembrie, care este însoțită de o Eclipsă de Lună și va aduce evenimente în sectorul asociat relațiilor, mariajului, asocierilor și parteneriatelor. Nu sunt excluse surprize, evenimente neașteptate, răsturnări de situație în aceste domenii.

octombrie 29th, 2021 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate