Horoscop Scorpion luna octombrie 2023

Pentru nativii Scorpion, luna noiembrie aduce evenimente în planul personal, relațional, financiar.

În prima parte a lunii, Mercur, Marte și Soarele vor dinamiza sectorul personal și nativii sunt interesați să își urmeze niște obiective. Scorpionii investesc energie să obțină un interes personal. Atenție la faptul că pot să intre mai ușor în tensiuni și conflicte din cauza lui Marte, guvernatorul lor, care le aduce impulsuri de luptă. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din 13 noiembrie, din zodia Scorpion, care anunță noi începuturi în planul personal. Este un moment favorabil pentru luarea unor decizii pe termen lung și setarea unor obiective personale, privind relațiile de cuplu sau cele profesionale.

Sectorul subconștientului, introspecției, trecutului și spiritualității este activat, din 8 noiembrie, de intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Balanță. Așadar, Scorpionii vor analiza relația de cuplu sau relațiile profesionale și în urma unor concluzii, vor lua niște decizii. Introspecția și analiza îi vor ajuta în această perioadă.

În ultima decadă din lună, când cele trei planete: Soarele, Marte și Mercur ajung în zodia Săgetător, pe sectorul banilor câștigați din muncă, iar Scorpionii vor face tot posibilul să își suplimenteze veniturile sau să intre în posesia unor bani, care li se cuvin.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din zodia Gemeni, din 27 noiembrie, care se formează în sectorul intereselor financiare, a banilor deținuți la comun cu partenerul sau alți terți, privind creditele, datoriile, moștenirile sau sectorul intim. În urma unei crize de natură financiară, Scorpionii vor lua o decizie, împreună cu partenerul de cuplu.