Horoscop Scorpion luna august 2019

In luna august Soarele strabate zodia Leu pana pe 23 august, respectiv casa carierei si a imaginii sociale, ca in ultima decada sa se activeze sectorul proiecte si planuri de viitor. Primul eveniment astral al lunii august este Luna Noua din 1 august din zodia Leu, care le anunta noi inceputuri in cariera.

Acestia sunt invitati de catre astre sa se foloseasca de oportunitatile care vin spre ei pentru a se face remarcati, mai ales ca vor straluci, vor impresiona si pot sa puna bazele unei perioade prolifice din punct de vedere profesional. Totodata, o noua directie in cariera poate sa le aduca satisfactii profesionale si sa le consolideze imaginea. Tot pe 1 august si Mercur, astrul comunicarii, revine la traseul sau direct si nu mai aduce piedici, li se deschid drumurile, primesc oferte si li se recunosc cunostintele.

Din 11 august Mercur ajunge in sectorul socio-profesional, unde alaturi de Marte, planeta actiunii, pana pe 18 august si de Venus, micul benefic, pana pe 21 august, vor avea sustinerea necesara pentru a demonstra cat de capabili sunt, iar acest lucru se va transpune in sume de bani care le vor umple conturile. Tot in 11 august si Jupiter, marele benefic, revine la miscarea directa, in casa banilor, si-si va face simtita prezenta prin incasarea unor sume de bani care sa ii multumeasca.

In 12 august Uranus, planeta imprevizibilului, isi incepe retrogradarea prin Taur in casa cuplului si a parteneriatelor de natura profesionala, semn ca in urmatoarea perioada vor incepe o analiza a relatiilor, pentru a putea sa identifice problemele in cuplu si a le rezolva. Pe data de 15 august are loc Luna Plina din zodia Varsator, care le poate aduce o criza in viata de familie, in relatia cu parintii, in ceea ce semnifica locuinta si spatiul de locuit.

Totodata, vor exista nativi care vor avea nevoie de sprijinul familiei pentru deciziile pe care le vor lua in cariera, iar sfatul unuia dintre parinti sa ii ajute in directia pe care sa o urmeze. Ultimul eveniment astral important al lunii august este Luna Noua din 30 august, care se formeaza in sectorul prieteni, protectori, planuri si proiecte de viitor, si le deschide noi inceputuri in colaborarea sau incheierea unor parteneriate cu un prieten sau cu persoane din cercul de cunoscuti, care ii recomanda.

august 1st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Scorpion luna august 2019»:3.35/ 5 (20 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate