Horoscop Scorpion luna septembrie 2020

Pentru nativii Scorpion, luna septembrie va fi o lună activă în ce priveste relațiile de la locul de muncă, sfera profesională, sfera sentimentală și proiectele pe termen lung.

Primul eveniment astral este Luna Plină din 2 septembrie, care se formeză în zodia Pești, în sectorul asociat iubirii, flirtului, aventurii, romantismului, activităților artistice, de creație și relației cu copiii. Fenomenul astral aduce încheierea unei etape în aceste domenii sau culegerea roadelor demersurilor începute în primăvară.

Soarele va traversa zodia Fecioarei până pe 22 septembrie și va dinamiza sectorul proiectelor pe termen lung, ca în ultima decadă a lunii să ajungă în casa asociată subconștientului, a izolării, trecutului, vindecării și nativii să înceapă un proces de introspecție, de eliminare a tuturor situațiilor sau persoanelor din viața lor, care îi țin în loc să evolueze.  Pe 17 septembrie se formează Luna Nouă din Fecioară, care îi invită pe nativi la etape noi în planurile lor de viață, profesionale sau personale.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Balanței începând cu 5 septembrie, urmat de către Soare din 23 septembrie, prin casa grupurilor pe care le frecventează, a proiectelor, dar și a prietenilor, semn că viața socială a nativilor se animă, iar nativii își vor lărgi cercul de cunoștințe. Scorpionii singuri ar putea să puna bazele unei noi relații, începute de la o prietenie. În 27 septembrie astrul comunicării ajunge în casa personalității și le va fi de ajutor să-și expună cunoștințele, să acumuleze informație mai ușor în domeniile lor de interes și în negocieri.

Din 6 septembrie Venus, micul benefic, își începe tranzitul prin zodia Leu, prin sectorul carierei și  aspirațiilor profesionale și va acționa în favoarea lor, în eforturile de a avansa în carieră, dar și de a-și consolida reputația.

Marte, planeta acțiunii, dar și guvernatorul nativilor, își începe retrogradarea prin Berbec, din 10 septembrie, prin casa muncii și a sănătății, unde, până la jumătatea lunii noiembrie sunt invitați să-și reevalueze relațiile cu colegii de muncă, cu superiorii, activitățile curente, dar și programul de lucru. Vor exista o serie de nativi care vor avea gânduri de schimbare, pentru că sarcinile pe care le desfășoară devin mai grele, cu multe amânări, blocaje sau conflicte.

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă din 13 septembrie, prin Capricorn, urmat de către Saturn, din 28 septembrie, prin casa comunicării, învățării, cunoștințelor, a negocierilor, deplasărilor. Cum Jupiter este guvernatorul sectorului financiar, Scorpionii vor știi mult mai bine să-și gestioneze finanțele și nu vor mai fi blocaje în încasarea banilor.

septembrie 7th, 2020 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate