Horoscop Scorpion luna aprilie 2019

In luna aprilie prioritatile nativilor Scorpion vor fi: sectorul sentimental, relational, al muncii si sarcinilor la locul de munca, starea sanatatii si sectorul financiar. Daca in prima jumatate de luna Venus, planeta armoniei, si Mercur, planeta comunicarii, se afla in casa sentimentala, Scorpionii vor petrece clipe romantice, fericite alaturi de partener, din a doua parte a lunii se va dinamiza casa muncii si a sanatatii.

Scorpionii isi vor indeplini cu mai multe usurinta sarcinile la locul de munca, vor primi ajutorul colegilor, iar starea sanatatii se va imbunatati. Pe fondul acestor aspecte astrale are loc Luna Noua din 5 aprilie din zodia Berbec, care aduce noi inceputuri nativilor Scorpion in casa muncii si a sanatatii.

Nativii sunt sfatuiti sa isi concentreze atentia urmatoarele doua saptamani pe aceste domenii, cei care isi cauta un loc de munca acum pot primi oferte, iar in ceea ce priveste starea sanatatii, este un moment bun sa isi schimbe stilul de viata, sa apeleze la o dieta, sa renunte la vechile obiceiuri pentru a se putea reechilibra. Jupiter, marele benefic, isi incepe retrogradarea din 10 aprilie in sectorul financiar, al banilor obtinuti prin munca, semn ca pana pe 12 august Scorpionii ar trebui sa isi revizuiasca atitudinea fata de cheltuieli, vor observa ca banii din colaborari vin mai greu, cu intarzieri.

O solutie ar fi gasirea unor surse suplimentare de venit pentru a acoperi cheltuielile. In ceea ce priveste prezenta lui Marte, planeta actiunii si guvernatorul lor, pe tot parcursul lunii in zodia Gemeni, respectiv in casa financiara, a banilor detinuti in comun cu partenerul, in casa mostenirilor, creditelor, impozitelor si avantajelor materiale, Scorpionii vor fi concentrati pe a face bani sau a obtine un imprumut, sponsorizare care sa ii ajute in planurile personale.

Pe 19 aprilie are loc Luna Plina in zodia Balanta, care le activeaza sectorul subconstientului, al izolarii, al meditatiei si al introspectiei. Totodata se dinamizeaza si axa muncii, unde vor fi nevoiti sa faca niste schimbari de directie. In ceea ce piveste starea sanatatii, se cere odihna si dieta. In 24 aprilie Pluton, guvernatorul lor, isi incepe mersul retrograd prin Capricorn, urmat din 3o aprilie si de Saturn, respectiv in casa comunicarii, a cunostintelor, a informatiei, dar si a relatiei cu rudele, unde vor intampina probleme de relationare cu acestea.

aprilie 1st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Scorpion luna aprilie 2019»:3.35/ 5 (20 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate