Horoscop Berbec luna septembrie 2020

Pentru nativii Berbec, luna septembrie va fi o lună activă din punct de vedere sentimental, profesional, dar și în ce privesc relațiile de cuplu, mariajul și parteneriatele de afaceri.

Primul eveniment astral este Luna Plină din 2 septembrie, care se formeză în zodia Pești, pe sectorul asociat universului interior, al frământărilor, al subconștientului, al izolării și îi invită pe nativi la eliminarea tuturor persoanelor sau situațiilor din viața lor, care îi țin în loc să evolueze. Totodată, introspecția îi va ajuta să-și facă un bilanț și un plan pe termen lung.

Soarele va traversa zodia Fecioarei până pe 22 septembrie, când dinamizează activitățile curente de la locul de muncă și preocupările pentru sănătate. Pe fondul acesta astral se formează Luna nouă din zodia Fecioarei, din 17 septembrie, care deschide o nouă etapă în tot ce înseamnă sarcini, activități curente, job, relație cu colegii sau privind starea sănătății, unde ar fi recomandat să înceapă un stil de viață sănătos.

Mercur, astrul comunicării traversează zodia Balanței începând cu 5 septembrie, urmat de către Soare din 23 septembrie, prin casa relațiilor. Așadar, comunicarea cu persoana iubită se îmbunătățește, dar și relațiile cu partenerii de afaceri, Berbecii pot negocia parteneriate și semna contracte. În 27 septembrie astrul comunicării ajunge în zodia Scorpion, pe casa avantajelor materiale și a banilor deținuți împreună cu partenerul sau asociații, așa că o să apară și rezultatele în conturile lor. Totodată, sfera intimă se animă și nativii vor împărtăși mai ușor partenerului de cuplu dorințele lor.

Din 6 septembrie Venus, micul benefic, își începe tranzitul prin zodia Leu, prin sectorul iubirii, aventurii, distracțiilor, flirtului, relației cu copiii, dar și speculațiilor financiare. Berbecii vor avea dispoziție de a face cureri și pot începe o nouă etapă în iubire. Pentru că Venus este și guvernatoarea casei banilor, este recomandat ca nativii să evite speculațiile financiare sau să cheltuie mult pentru a-și impresiona partenerul.

Marte, planeta acțiunii, dar și guvernatorul nativilor Berbec, își începe retrogradarea prin domiciliu din 10 septembrie și marchează o perioadă activă, însă nu de fiecare dată nativii vor avea rezultate imediate, pentru că se diminează putearea lui Marte. Berbecii sunt sfătuiți să își facă o autoevaluare și să își revizuiască planurile personale, dar și cele profesionale. Poate ar fi bine să înțeleagă că trebuie să își stăpânească impulsurile și să nu acționeze pripit.

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă din 13 septembrie, prin Capricorn, urmat de către Saturn, din 28 septembrie, prin casa asociată carierei. După o perioadă de câteva luni în care activitatea profesională a fost reevaluată, acum lucrurile revin la normalitate și se vor vedea și rezultatele.

septembrie 1st, 2020 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate