Horoscop Berbec luna iulie 2019

In luna iulie prioritatile nativilor Berbec vor fi: familia, sectorul sentimental, cariera si statutul personal. Soarele strabate zodia Rac pana pe 22 iulie, dinamizand sectorul locuinta, patrimoniu, parinti, ca in ultima decada sa ajunga in zodia Leu si sa dinamizeze viata amoroasa a acestora si activitatile de relaxare.

Primul eveniment important este Luna Noua din 2 iulie, care se formeaza in zodia Rac si care este insotita de o Eclipsa totala de Soare. Astfel, evenimentul astral aduce noi inceputuri privind familia, locuinta si relatia cu parintii. Totodata, Berbecii sunt invitati sa isi concentreze mai mult atentia pe reorganizarea vietii de familie, aceasta sa devina prioritate pentru ei. Nu sunt excluse surprize si rasturnari de situatie si evenimente neasteptate.

Tot in 2 iulie si Marte, guvernatorul lor, isi face intrarea in zodia Leu, respectiv in casa aventurilor sentimentale, semn ca urmatoarea perioada nativii vor deveni pasionali, vor flirta mai mult, vor dori sa cucereasca sau sa isi recucereasca partenera. In data de 3 iulie Venus, planeta iubirii si guvernatorul sectorului cuplului, isi face intrarea in zodia Rac, semn ca nativii singuri isi pot intalni perechea prin intermediul familiei. O serie de nativi pot sa aiba ganduri de redecorare sau infrumusetare a spatiului de locuit, iar relatiile cu parintii se pot imbunatati, gratie micului benefic, care aduce armonie si intelegere.

Un alt aspect important al lunii iulie este retrogradarea lui Mercur, astrul comunicarii. Din 8 iulie acesta retrogradeaza in zodia Leu, semn ca pot sa inceapa probleme de comunicare in sectorul sentimental sau Berbecii vor dori sa isi reanalizeze sentimentele pe care le au fata de partenerul de cuplu.

Luna Plina din 17 iulie, insotita de o Eclipsa de Luna, se formeaza in zodia Capricorn si le va dinamiza nativilor cariera, imaginea si statutul personal. Este posibil sa fie luati prin surprindere de schimbarile care vor avea loc la nivelul conducerii companiei in care lucreaza.

Rasturnari de situatie, surprize neasteptate si evenimente bruste pot sa apara in viata profesionala a Berbecilor, iar Eclipsa de Luna sa elimine din viata lor ceea ce nu mai functioneaza si ii tine in loc sa evolueze. Berbecii sunt invitati sa isi revizuiasca proiectele profesionale si obiectivele pe termen lung.

iulie 1st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Berbec luna iulie 2019»:4.00/ 5 (33 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate