Horoscop Berbec luna iunie 2022

Primul aspect astral al lunii iunie este revenirea lui Mercur, astrul comunicării, în 3 iunie, la mișcarea directă. Din 13 iunie, același Mercur începe să traverseze zodia Gemeni, urmat de Venus, micul benefic, din 23 iunie. Până pe 21 iunie și Soarele va traversa zodia Gemeni, așa că se observă o concentrare de planete pe casa comunicării, gândirii, ideilor, cunoașterii, informațiilor, negocierilor și deplasărilor.

Pe 5 iunie, Saturn își începe mișcarea retrogradă prin zodia Vărsător, pe care o va traversa până pe 23 octombrie, semn că Berbecii vor trebui să-și reevalueze proiectele la care lucrează, dar și relațiile cu prietenii și grupurile din care fac parte. Nativii au mari șanse să realizeze ce și-au propus, chiar dacă lucrurile se vor desfășura mai greu, cu obstacole.

Luna Plină din zodia Săgetător se formează pe 14 iunie și activează sectorul perfecționării profesionale, al educației superioare, călătoriilor, principiilor, credințelor de viață și lărgirii orizonturilor prin cunoaștere. Au loc încheieri de etape, se culeg roadele unor demersuri profesionale, educaționale, privind o călătorie.

Soarele intră în zodia Rac pe 21 iunie, iar pe 29 iunie are loc Luna Nouă din Rac, care aduce noi începuturi în planul vieții de familie, al patrimoniului, relațiilor cu părinții. Recomandarea pentru nativii Berbec este să-și petreacă mai mult timp cu membrii familiei și să se bucure în tihnă de momentele prețioase alături de aceștia.