Horoscop Berbec luna februarie 2023

Februarie începe cu Luna Plină din zodia Leu, din 5 februarie, care dinamizează sectorul afectiv, al aventurilor romantice, creativității, distracției, vacanțelor și relațiilor cu copiii. Au loc încheieri de etape, finalizarea unor demersuri relaționale, cucerirea unei persoane. De asemenea, Soarele, guvernatorul casei iubirii, formează un aspect tensionat cu Uranus, semn că pot să apară răsturnări de situație în planul sentimental, dar și evenimente neașteptate.

Din 11 februarie, Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze zodia Vărsător, respectiv relațiile de prietenie, planurile și proiectele de viitor. Se intensifică dialogurile cu prietenii sau privind proiecte noi. Berbecii pot avea idei originale în activitățile pe care le desfășoară în planul profesional.

Soarele ajunge în 19 februarie în zodia Pești, pe sectorul frământărilor profunde, trecutului, secretelor și izolării. Urmează o perioadă de o lună de zile, în care nativii își vor redirecționa energia spre interior și-și vor analiza viața. Pe fondul acesta se formează Luna Nouă din zodia Pești, din 20 februarie, care îi invită la un bilanț, eliminarea din viață a situațiilor și persoanelor, care nu îi mai ajută în evoluție. De asemenea, au impulsul să înceapă o relație secretă.

Cu Venus, micul benefic, din 20 februarie, în zodia lor, Berbecii vor avea dispoziție de flirt, cuceriri, să-și facă mici plăceri și să se bucure de viață. Se fac plăcuți și obțin ușor ceea ce-și doresc.