Horoscop Berbec luna aprilie 2019

In luna aprilie prioritatile nativilor Berbec vor fi: relatiile parteneriale, mariajul, cariera si starea sanatatii. Pana pe 20 aprilie Soarele (energia) traverseaza zodia Berbec, respectiv casa personalitatii, ca in ultima decada din luna sa traverseze zodia Taur, respectiv casa banilor obtinuti din munca proprie. Mercur, planeta comunicarii, traverseaza semnul Pesti pana pe 17 aprilie, cand intra in Berbec, iar Venus, micul benefic pana pe 20 aprilie, cand ajunge si ea tot in Berbec. Primele doua saptamani din luna nativii vor fi cuprinsi de meditatie, Iar Berbecii vor visa si de cele mai multe ori vor acorda prea multa incredere cui nu trebuie sau isi vor face iluzii cu privire la un partener care in trecut i-a dezamagit.

Din a doua parte a lunii, cele doua planete Venus si Mercur vor fi aliatii Berbecilor in toate procesele de comunicare, negociere, acestia se vor face placuti, insa se cere o atentie atunci cand vor avea tendinta sa spuna raspicat lucrurile si sunt sfatuiti sa dea dovada de rabdare si sa duca la bun sfarsit toate treburile incepute.

Totodata vorbele vor deveni fapte. Luna Noua din 5 aprilie se formeaza in Berbec, in casa personalitatii nativilor si dinamizeaza axa relatiilor. Este momentul de afirmare al Berbecilor, in care isi pot demonstra abilitatile si pot incepe o etapa noua in viata lor personala sau profesionala. Jupiter, marele benefic, isi incepe retrogradarea in 10 aprilie pana pe 12 august si ii va ajuta pe nativii Berbec sa isi ajusteze sistemul de valori si principiile dupa care se ghideaza in viata.

Luna Plina din 19 aprilie se formeaza in zodia Balanta, respectiv in casa mariajului si a parteneriatelor si anunta incheierea unei etape sau culegerea roadelor unui proiect, semnarea unui contract sau trecerea la un nivel al relatiei. In jurul datei de 22 aprilie nativii vor avea parte de oportunitati financiare si surprize neasteptate. In data de 24 aprilie Pluton isi incepe mersul retrograd prin Capricorn, iar in ultima zi a lunii, 30 aprilie, si Saturn isi incepe retrogradarea, semn ca nativii trebuie sa se opreasca din cursa in care au pornit in sectorul socio-profesional si sa isi reevalueze toate situatiile si asocierile de natura profesionala.

In ceea ce priveste traseul lui Marte, guvernatorul lor, acesta va traversa intreaga luna zodia Gemeni, ajutand la comunicare, la consolidarea cunostintelor si vor fi determinati in sustinerea ideilor.

aprilie 1st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Berbec luna aprilie 2019»:4.03/ 5 (32 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate