Horoscop Berbec luna noiembrie 2020

Luna noiembrie este bogată în evenimente astrologice și activează situația financiară a Berbecilor, sectorul intim, relațiile, colaborarea cu persoane/instituții din străinătate și începerea/ continuarea unor cursuri de perfecționare profesionale.

Primul eveniment astrologic este revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin zodia Balanței, respectiv prin sectorul asociat relațiilor. Tot aici va fi și Venus, micul benefic, până pe 21 noiembrie. Așadar, comunicarea cu partenerul se îmbunățățește, este mai multă armonie și înțelegere și cooperare în planurile pe termen lung. Registrul astral se schimbă din 10 noiembrie, când Mercur ajunge în zodia Scorpion, de data aceasta în mișcare directă, urmat de Venus, în 21 noiembrie, prin casa avantajelor materiale, a transformărilor profunde și a intimității. Așadar, intervin chestiunile financiare, iar vestea bună este că se îmbunătățește situația financiară.

În 14 noiembrie și Marte, guvernatorul Berbecilor, revine la mișcarea directă, așa că, unele cupluri ar putea trăi clipe intense, profunde. Vor exista și nativi care vor fi tentați să-ți înșele partenerii, pentru că nu vor putea rezista tentațiilor și atracției sexuale. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, din 15 noiembrie, care deschide noi etape în sectorul financiar și intim. Se recomandă prudență în gestionarea situației financiare și este de evitat lansarea în investiții mari.

În ce privește cariera, este de notat conjucția Jupiter-Pluton, care se formează în 12 noiembrie, în zodia Capricorn și care prevestește o ascensiune în carieră.

Pe 22 noiembrie Soarele ajunge în zodia Săgetător și le sporește nativilor dispoziția de aventură, de călătorii, de lărgirea orizonturilor, de studiu și cunoaștere.

Ultimul aspect important este Luna Plină din zodia Gemeni, din 30 noiembrie, însoțită de o Eclipsă de Lună, care poate aduce evenimente neprevăzute, răsturnări de situație și decizii surpriză. Axa cunoașterii, a interacțiunii cu ceilalți, a comunicării și a schimbului de opinii, a relației cu rudele și principiilor de viață va fi puternic dinamizată.

octombrie 30th, 2020 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate