Horoscop Berbec luna noiembrie 2019

Luna noiembrie le aduce nativilor Berbec evenimente importante și aspecte care activează situația financiară, călătoriile, studiile, relația cu persoane aflate în străînătate și ieșirile în sfera socială. Până pe 22 noiembrie Soarele, energia, va traversa casă avantajelor materiale, sectorul banilor deținuți în comun cu partenerul, creditele, impozitele, returnarea datoriilor, dar și sectorul intim. Așadar, primele trei săptămâni Berbecilor li se intensifica viață intimă, își recuceresc partenerul sau cei singuri fac tot posibilul să între într-o relație.

Cum Mercur, astrul negocierilor, este retrograd până pe dată de 20 noiembrie, este o perioada propice pentru reevaluarea situației financiare și a punerii în aplicare a unui plan pe termen lung. Venus, micul benefic și planetă guvernatoare a casei mariajului, poposește în zodia Săgetător încă din prima zi a lunii, semn că va aduce șanse, mici noroace în deplasări în interes de serviciu, în călătorii, în susținerea de examene, dar și în relațiile cu persoane aflate în străînătate. Luna Plină din zodia Taur din 12 noiembrie se formează în casă financiară a nativilor și anunță un succes financiar, posibil o mărire salarială, încasarea unui bonus sau încheierea unui contract pentru suplimentarea veniturilor.

Luna Nouă din 26 noiembrie se formează în zodia Săgetător, în sectorul care vizează străînătatea, studiile superioare, călătoriile și principiile de viață. Astfel, fenomenul astral anunță o nouă etapă în tot ceea ce privește un plan de viață al nativilor, sistemul de valori, dar și obiectivele profesionale. Din 26 noiembrie Venus, micul benefic, ajunge in sectorul socio-profesional, fiind un aliat de nădejde Berbecilor, care pot fi investiți într-o funcție. Ultimul aspect al lunii, dar nu cel mai neînsemnat, este intrarea lui Marte, patronul Berbecilor, din 19 noiembrie in zodia Scorpion, respectiv in sectorul financiar și al intimității. Prin urmare, toate acțiunile demarate de către Berbeci vor avea o miza financiară, iar viață erotică devine incendiară.

octombrie 31st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Berbec luna noiembrie 2019»:3.97/ 5 (35 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate