Horoscop Berbec luna aprilie 2024

Luna aprilie este foarte dinamică pentru nativii Berbec în planul personal, unde Mercur, planeta comunicării, vine în perioada 2-25 aprilie în mișcare retrogradă să reevalueze planurile nativilor și să aducă schimbări majore de direcție relațională sau profesională. Contextul astral este susținut de tranzitul lui Venus, micul benefic, între 5 și 29 aprilie prin zodia Berbec și de intrarea lui Marte, guvernatorul Berbecilor, din 30 aprilie, în casa personalității, unde vine cu energie, curaj, determinare, inițiative și impulsul de a demara acțiuni.

Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă și Eclipsa de Soare din 8 aprilie, care se formează pe zodia Berbec și aduce noi începuturi, dar și răsturnări de situație și evenimente neprevăzute, care pot schimba cursul în planul sentimental în următoarele șase luni.

Axa financiară, Taur-Scorpion, este dinamizată de două aspecte importante, care se formează în luna aprilie: conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, din 21 aprilie, din zodia Taur, și Luna Plină din zodia Scorpion, din 24 aprilie.

Situația financiară a nativilor Berbec se poate îmbunătăți considerabil, mai ales dacă nativii Berbec vor știi să se folosească de niște oportunități profesionale.

Luna Plină din zodia Scorpion le aduce nativilor Berbec încheierea unei etape privind intrarea în posesia unor sume importante de bani, a unei moșteniri sau partaj. De asemenea, și relația de cuplu, intimă, poate suferi anumite modificări și Berbecii să aibă niște conștientizări.