Horoscop Berbec luna decembrie 2021

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, care deschide noi etape în sectorul studiilor, schimburilor de experiență profesională, activităților de publicare, proiectelor, direcției profesionale, străinătății și filosofiei de viață. Însoțită de o Eclipsă de Soare, iar Soarele fiind guvernatorul sferei sentimentale, apar o serie de evenimente cu surpriză, neașteptate și răsturnări de situație în planul iubirii, privind cucerirea unei persoane sau valorificarea unui  talent.

Pe 13 decembrie Marte, guvernatorul Berbecilor, ajunge în zodia Săgetător, pe domeniul casei perfecționării profesionale, studiilor, schimburilor de experiență, lărgirii orizonturilor și străinătății. O serie de nativi vor fi tentați să plece în aventură, în străinătate sau în locuri în care își doresc să ajungă de mult. Totodată, sunt interesați să se perfecționeze profesional. Tot pe 13 decembrie Mercur, guvernatorul casei muncii, începe să tranziteze zodia Capricorn, urmat de către Soare din 21 decembrie, în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Așadar, Mercur și Soarele vin să reorganizeze activitatea profesională.

Pe 19 decembrie, Venus, guvernatorul casei relațiilor, își începe tranzitul, în mers retrograd, prin zodia Capricorn, semn că începe o reviziuire și o reevaluare a relațiilor personale, dar și cele profesionale. Acum, Berbecii au șansa să-și dea seama ce proiecte profesionale îi avantajează, la ce trebuie să renunțe și ce să păstreze. Venus este și guvernatorul casei banilor, așa că Berbecii vor începe și o reevaluare a câștigurilor și găsirea unui echilibru între cheltuieli și încasări. Tot pe 19 decembrie are loc Luna Plină din zodia Gemeni, care se formează în sectorul comunicării, gândirii, învățării și deplasărilor. Posibil demersurile într-un proces de învățare să se încheie, nativii pot primi vești sau propuneri de job, de schimbare a unei funcții sau de preluare a unor noi responsabilități în planul profesional.

Evenimentul astral important al lunii este intrarea lui Jupiter în zodia Pești, în 29 decembrie, unde, timp de un an, marele benefic va tranzita sectorul asociat suconștientului, trecutului, meditației și introspecției. Așadar, este un moment bun ca nativii să-și facă un bilanț, să facă pace cu trecutul, să ierte sau să se vindece.

noiembrie 29th, 2021 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate