Cadouri de sărbători în funcţie de zodie

Sărbătorile de Crăciun se apropie şi încă nu ştii ce cadou să-i faci colegei tale de serviciu la Secret Santa? Mai ai o şansă să ieşi din acest impas aflând ce zodie este. Am descoperit care sunt preferinţele în materie de cadouri pentru fiecare zodie şi ţi le împărtăşim şi ţie.Pentru femeile în zodia Berbec

Femeile din această zodie sunt de succes, vulcanice şi stăpâne pe ele.  Nativele din zodia Berbec se deosebesc printr-o putere interioară deosebită. Posedă verticalitate, senzualitate și fidelitate față de persoanele dragi.

De Crăciun, acestei zodii îi poţi dărui o agendă specială, un sacou sau poate o poşetă.

Setul cadou Luxury Bathing Essentials de la Baylis & Harding cuprinde 3 piese. Combinatia de mandarina dulce si grepfrut este cel mai renumit parfum al seriei de geluri si creme de dus, constituind o fuziune subtila, dar picanta, alcatuita din iasomie linistitoare si flori de portocale, in spatele notelor de varf, de mandarina dulce, grefrut si lamaie.

Pentru femeile în zodia Taur

Despre femeia născută în zodia Taur se spune că este puternică, ambițioasă și, cel mai important, nu renunță niciodată la visurile și la idealurile sale. Ea este fruntașă atunci când vine vorba de curaj.

Ei ai putea să-i oferi în dar un breloc supradimensionat, o geantă de voiaj, o eşarfă sau o cafea artizanală.

Pentru femeile în zodia Gemeni

Geamăna este întotdeauna surprinzătoare. Este sinceră, dar şi sireată. Uneori vorbeşte foarte mult, iar alteori e foarte tăcită. Aiurită şi capricioasă pentru unii, devine o prezenţă excepţională pentru cine o cunoaşte cu adevărat.

Aceste femei sunt pasionate de gadget-uri şi tehnologie. Alege pentru ea un smartwatch sau un eReader.

Pentru femeile în zodia Rac

Nativa în Rac te atrage pentru că e prietenoasă, caldă, nu ezită o clipă să-ţi ofere ajutorul ei necondiţionat, un zâmbet larg sau o îmbrăţişare strânsă atunci când ai mai mare nevoie. Înainte de iubită, îţi este prietenă, cea care te înţelege şi te ajută cu sfaturi, cu soluţii.

Femeile Rac sunt sensibile. Lor le plac decoraţiunile speciale pentru casă. Poţi să o bucuri dacă îi oferi lumânări parfumate, perne pufoase, rame foto sau bijuterii.

Pentru femeile în zodia Leu

Femeia Leu pare pregătită pentru orice, oricând. Mereu zâmbitoare şi optimistă, nicio provocare nu e prea mare pentru ea şi nicio înfrângere descurajantă. Găseşte iesirea din cele mai dificile situaţii.

Femeile Leu sunt pasionate de sport şi foarte practice. Dăruieşte-le articole sau accesorii sportive.

Pentru femeile în zodia Fecioară

Fecioarelor nu le place să-şi expună viaţa personală. Când au o problemă, preferă s-o rezolve singure şi lasă impresia că toate-s bune şi frumoase, chiar şi atunci când au sufletul rupt în bucăţi. Introvertite şi suspicioase îşi internalizează trăirile de teama să nu pară vulnerabile.

Fecioarelor le place să se îngrijească. Le poţi oferi articole cosmetice şi de îngrijire sau parfumuri.

Pentru femeile în zodia Balanţă

Poate cea mai sinceră şi mai sufletistă dintre toate semnele zodiacale, Balanţa este îndrăgostită de ideea de a iubi şi a fi iubită. Ea urăşte certurile şi luptele interminabile, nu caută nod în papură şi oferă multă afectiune.

Ca şi în cazul femeilor Rac, şi nativelor în Balanţă le place să aibă casa mereu decorată. Poţi să-i dăruieşti pernă decorativă, vază sau o păturică, însă te poţi gândi şi la articole de îmbrăcăminte.

Pentru femeile în zodia Scorpion

Se spune despre femeia Scorpion că este femeia pe care o doresc toţi bărbaţii. Despre femeia Scorpion se poate afirma cu certitudine că este cea mai senzuală femeie din tot zodiacul. Ea este uşor de recunoscut după ochii misterioşi.

Femeii Scorpion îi place să fie unică, să primească lucruri creative. Încearcă să-i găseşti un gadget sau ceva făcut handmade.

Pentru femeile în zodia Săgetător

Femeia Săgetător este sigură pe ea, veselă, inteligentă, elegantă şi şarmantă. Ea spune lucrurile fără menajamente, fără să-i pese ce crezi. Modul ei direct o pune în situaţii delicate, însă o salvează simţul umorului.

Săgetătorelor le poţi dărui produse de beauty, bijuterii, pantofi sau rochii.

Pentru femeile în zodia Capricorn

Dincolo de costumul scump, călcat la dungă și dincolo de ochelarii cu rame ascuțite vei găsi femeia Capricorn, conducând şedințele, companiile, viețile oamenilor din scaunul ei înalt.

Nativa în Capricorn se va bucura la fel de mult atât la primirea unei geci customizate, unui pulover, genţi sau a unei perechi de cercei.

Pentru femeile în zodia Vărsător

Femeia născută în zodia Vărsător este inteligentă, independentă şi prietenoasă. Are o voinţă atât de mare încât poate duce la bun sfârşit şi cele mai dificile obiective. Este o femeie cinstită, cu convingeri puternice, este nepărtinitoare şi tolerantă cu punctele de vedere ale celorlalţi.

Vărsătoarele sunt pasionate de astrologie şi de decoraţiuni. Poţi să-i dăruieşti cărţi de astrologie, poate un tablou sau un set de tacâmuri.

Pentru femeile în zodia Peşti

Femeia Peşti este de departe sensibila zodiacului. De regulă le recunoşţi după mersul feminin, privirea visătoare, am spune uşor adormită. Este aşa pentru că tot timpul visează cu ochii deschişi şi călătoreşte în lumi numai de ea ştiute.

Nativele în Peşti nu sunt pretenţioase. Vor aprecia la fel de mult şi dacă îi oferi accesorii şi dacă îi oferi haine sau gadget-uri.

Sursa foto: Unsplash