Horoscop Gemeni luna august 2022

Zodia Fecioarei, respectiv casa vieții de familie, părinților, căminului și patrimoniului este traversată de Mercur, guvernatorul Gemenilor, între 4 și 26 august și de Soare din 23 august. Pe 27 august are loc Luna Nouă din zodia Fecioarei, care vine cu noi etape în viața de familie, privind relația cu rudele, în special cu părinții.

Tranzitul lui Venus, din 11 august, prin zodia Leu, prin sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, cunoștințelor, relațiilor cu frații și deplasărilor, aduce o îmbunătățire a comunicării în raport cu interlocutorii nativilor. Gemenii se vor exprima ușor și vor face impresie prin cunoștințe și experiența acumulată de-a lungul timpului. Dacă au de rezolvat chestiuni birocratice, le vor ieși în cale persoanele de care au nevoie.

Luna Plină din 12 august se formează pe zodia Vărsător, respectiv în casa principiilor și credințelor, perfecționării profesionale, călătoriilor, lărgirii orizonturilor cunoașterii. Se încheie niște etape de școlarizare, de perfecționare profesională sau se culeg roadele unor demersuri pentru obținerea unei diplome, a unor atestate. Nativii care pleacă într-o călătorie pot avea parte de experiențe, care să le schimbe cu totul perspectiva asupra vieții.

Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul prin zodia Gemeni, respectiv prin casa personalității, din 20 august și vine cu energie, determinare, curaj și inițiative, dar și cu conflicte mai dese cu interlocutorii din cauza impulsurilor de moment, pe care majoritatea nativilor nu vor știi să le oprească la timp.

Retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, din 24 august, prin casa subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului, le aduce Gemenilor o perioadă de conștientizări, de revelații și de revizuire a unor principii și convingeri. Nativii sunt invitați să facă pace cu trecutul, să lase în urmă ceea ce îi ține în loc să evolueze.