Horoscop Gemeni luna mai 2019

In luna mai prioritatile nativilor Gemeni vor fi: sectorul profesional, starea sanatatii, relatiile parteneriale si cele de prietenie, prin intermediul carora isi pot realiza proiectele personale.

Pana pe 21 mai Soarele (energia) va tranzita zodia Taur, respectiv casa izolarii, a subconstientului, a meditatiei, dar si a introspectiei. Primele trei saptamani din luna Gemenii vor avea tendinta sa stea mai mult izolati, sa se reculeaga, isi pot aduce aminte de trecut, de persoane care au fost in viata lor, dar pot avea si revelatii, care sa ii ajute sa lase in urma trecutul.

In ultima decada a lunii Soarele le va dinamiza casa personalitatii si le va aduce energie, iar starea psihica se va imbunatati. Din 6 mai Mercur, guvernatorul lor, intra in zodia Taur, pe acelasi domeniu al subconstientului si le poate rascoli amintirile. Din 21 mai insa, odata cu intrarea Soarelui, Gemenii vor fi in forma buna.

Venus se deplaseaza prin Berbec pana pe 15 mai, cand intra in zodia Taur, iar Marte, dinamizeaza casa personalitatii Gemenilor pana pe 16 mai, cand ajunge in Rac. Daca stiu sa foloseasca constructiv energia lui Marte, Gemenii vor avea initiative laudabile, se vor face remarcati, mai ales ca Marte le da si impuls de a cuceri, flirta si a avea curajul sa isi abordeze potentialii parteneri.

Odata cu intrarea lui Marte in casa banilor, Gemenii pot sa inceapa sa faca bani si orice actiune vor intreprinde, vor dori sa isi atinga scopul financiar.  Luna Noua din 5 mai, care se formeaza in zodia Taur, le aduce in atentie unele probleme pe care trebuie sa le rezolve in ceea ce priveste locul de munca si nemultumirile acumulate de mai mult timp. Totodata, cum fenomenul astral se formeaza in casa subconstientului si a izolarii, Gemenii vor simti nevoia sa stea departe de agitatie.

Sunt sfatuiti sa lase in urma trecutul si sa se debaraseze de schemele vechi, care ii tin in loc sa evolueze. Luna Plina din 19 mai se formeaza in zodia Scorpion in casa muncii si a sanatatii. Gemenii pot incheia o etapa la locul de munca sau pot culege roadele unor proiecte profesionale in care au investit timp impreuna cu un grup.

aprilie 30th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Gemeni luna mai 2019»:3.71/ 5 (34 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate