Horoscop Gemeni luna martie 2020

Contextul astral al lunii martie le aduce nativilor Gemeni preocupări pentru sectorul financiar, relațiile de familie, regimul unei locuințe, cariera și proiectele de viitor.

În prima parte a lunii, cariera este sectorul cel mai dinamizat, dar și cel mai confuz, pentru că Gemenii nu vor știi ce drum să aleagă sau ce este mai bine pentru ei. Posibil și din cauza retrogradării lui Mercur, patronul lor, care nu îi lasă să ia decizii pripite în carieră.

Venus, micul benefic și planeta iubirii, își începe tranzitul prin zodia Taur din 5 martie, prin casa secretelor. Astfel, nativii pot să înceapă relații ascunse cu persoane cu care cândva au trait o poveste de dragoste sau cu persoane pe care le cunosc acum și cu care nu vor să se afișeze.

Luna Plină din 9 martie se formează în zodia Fecioarei, în domeniul care indică familia, viața de familie, relațiile cu membrii familiei și regimul unei locuințe. Posibil în preajma fenomenului astral să aibă parte de încheierea unei etape în familie sau în relațiile cu unii membri. Demersurile pentru achiziționarea unei locuințe se pot încheia cu succes.

Din 10 martie, de când Mercur își revine la mersul său direct, Gemenii se pot simți ușurați și vor vedea că unele proiecte încep să se deblocheze și vor întelege și de ce au fost blocate.

Din 20 martie, Soarele își începe traseul prin zodia Berbec, prin sectorul care indică relațiile de prietenie și proiectele pe termen lung. Așadar, se prefigurează noi proiecte în perioada următoare, dar și planuri de viitor.

Evenimentul astral important al lunii este intrarea lui Saturn în zodia Vărsător în 22 martie, în sectorul care indică străinătatea și relațiile cu străinii, studiile, dar și sistemul de valori și principii personale după care se ghidează în viață, iar aceste domenii vor fi testate până pe 2 iulie, când Saturn revine din nou în Capricorn.

Pe 24 martie are loc Luna Nouă in Berbec, care le deschide o nouă etapă în relațiile de prietenie, dar și în planurile și proiectele pe termen lung. Posibil printr-un prieten, nativii să găsească ajutor pentru o sponsorizare sau finanțarea unui proiect.

Pe 30 martie Marte ajunge în zodia Vărsător și alături de Saturn, proaspăt intrat în casa călătoriilor, a studiilor și relației cu persoane aflate în străinătate, le dinamizează Gemenilor aceste domenii și îi determină să conceapă un plan personal de viață pe care să-l urmeze săptămânile viitoare.

 

februarie 28th, 2020 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate