Horoscop Gemeni luna decembrie 2021

Primul eveniment astral din luna decembrie este Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, care deschide noi etape în planul relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor.  Însoțită de o Eclipsă de Soare, fenomenul astral poate aduce surprize și răsturnări de situație în planul relațional, rupturi, separări în cuplurile unde au existat probleme, însă celor singuri ar putea să le aducă un partener. Apar o serie de evenimente neașteptate, așa că Gemenii ar trebui să nu ia decizii momentan, ci să aștepte să se așeze lucrurile.

Pe 13 decembrie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul asociat relațiilor și parteneriatelor. Așadar, sfera relațională devine dinamică. Tot pe 13 decembrie Mercur, guvernatorul Gemenilor, ajunge în zodia Capricorn, urmat de Soare, din 21 decembrie, în sectorul intereselor materiale, a banilor obținuți din credite, împrumuturi sau moșteniri. Este un moment bun de reorganizare financiară.

Pe 19 decembrie, Venus, guvernatoarea casei sentimentale, își începe tranzitul retrograd, prin zodia Capricorn, semn că începe o reevaluare a planului amoros. Capricornul este plasat pe casa intereselor materiale, așa că nativii vor încerca să facă ordine și-n situația financiară, să achite niște datorii. Tot pe 19 decembrie are loc și Luna Plină din zodia Gemeni, care activează sectorul personalității, dar și axa relațiilor. Este un moment de înregistrare a unui succes în planul personal, de culegere a roadelor, de încheiere a unei etape și începerea alteia.

Evenimentul astral important al lunii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, din 29 decembrie, unde va sta timp de un an și va activa sectorul asociat carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului personal. Așadar, marele benefic îi ajută pe Gemeni să se dezvolte profesional.

noiembrie 29th, 2021 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate