Horoscop Gemeni luna aprilie 2023

Primul aspect astral este intrarea lui Mercur, guvernatorul Gemenilor, în zodia Taur, pe 3 aprilie, în sectorul frământărilor interioare, subconștientului, introspecției și trecutului. Prin urmare, Gemenii își vor redirecția energia spre interior, să analizeze ce anume își doresc de la viață. Pentru că este vorba de o casă ascunsă, o serie de nativi pot începe relații extraconjugale sau secrete.  Mercur retrogradează pe 21 aprilie și până pe 15 mai urmează o perioadă în care nativii vor fi înclinați spre reflecție, meditație, introspecție și analiză. Este de preferat să ia decizii importante după data de 15 mai, când Mercur revine la mișcarea directă.

Soarele traversează casa prietenilor și vieții sociale până pe 20 aprilie, așa că Gemenii vor socializa mai mult, se vor întâlni cu prietenii și vor demara acțiuni, proiecte și planuri de viitor. Din 21 aprilie, Soarele intră pe zodia Taur, pe sectorul frământărilor interioare și timp de o lună începe un proces de introspecție și de căutare a unor răspunsuri.

Luna Plină din zodia Balanței, din 6 aprilie, se formează în sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, copiilor, distracției, vacanțelor, creativității și valorificării unui talent și poate aduce încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri relaționale, privind cucerirea unei persoane. De asemenea, Gemenii se pot mândri cu succesele copiilor sau își pot valorifica talentele prin demararea unui proiect personal, în care se pot pune în valoare.

Venus, micul benefic, ajunge pe 11 aprilie, în zodia Gemeni, și le aduce farmec și șanse de a intra într-o relație cu o persoană din trecut. Micul benefic aduce armonie și înțelegere în relații și reconectarea cu partenerul de viață pentru cei care fac parte dintr-un cuplu mai vechi.

Pe 20 aprilie se formează Luna Nouă din zodia Berbec, a doua din această zodie, care este însoțită de o Eclipsă de Soare și anunță etape noi, dar și răsturnări de situație, surprize și evenimente neașteptate în sectorul prietenilor, planurilor și strategiilor pe termen lung, dar și privind visele și speranțele nativilor din planul sentimental.