Horoscop Gemeni luna aprilie 2024

Luna aprilie dinamizează sectorul planurilor de viitor, prietenilor, vieții sociale și activităților de pe urma exercitării profesiei, respectiv zodia Berbec, activată de mișcarea retrogradă a lui Mercur, din 2 până în 25 aprilie, care vine cu reevaluarea relațiilor de prietenie și a planurilor pe termen lung. Contextul astral este susținut și de către Venus, micul benefic, între 5 și 29 aprilie, care aduce oportunități prin prieteni. Cum Venus este guvernatoarea sferei sentimentale, iubirea poate veni brusc și neașteptat de acolo de unde nici nu se așteaptă Gemenii. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare din 8 aprilie, care marchează noi începuturi și aduce răsturnări într-o relație de prietenie sau un proiect profesional. De asemenea, o prietenie se poate transforma brusc într-o poveste de iubire pasională.

Axa muncii și sănătății este dinamizată de două aspecte importante, care se formează în luna aprilie: conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, din 21 aprilie, din zodia Taur, și Luna Plină din zodia Scorpion, din 24 aprilie.

Conjuncția dintre Jupiter și Uranus din 21 aprilie, care se formează în casa frământărilor interioare, introspecției și trecutului, vine să aducă evenimente care să scoată la suprafață situații din trecut. Gemenii pot avea revelații, să se vindece, să vadă viața dintr-o perspectivă diferită.

Luna Plină din zodia Scorpion din 24 aprilie activează sectorul muncii și sănătății. Pot avea loc încheieri ale unei activități profesionale, se poate obține o funcție sau un alt job, se culeg roadele unor demersuri profesionale și li se recunosc meritele nativilor Gemeni. Atenție la starea de sănătate, pentru că este posibil să se reactiveze niște afecțiuni mai vechi!