Horoscop Gemeni luna octombrie 2020

Pentru nativii Gemeni, luna octombrie va fi o lună activă din punct de vedere sentimental, al activităților din sfera profesională, al activităților de creativitate, al sănătății și al proiectelor de viitor.

Primul eveniment astral este Luna Plină din 2 octombrie, din zodia Berbec, care se formeză în sectorul asociat prietenilor și planurilor de viitor, prin urmare, anturajul va juca un rol important, iar prietenii sau apropiații îi vor recomanda pe nativii Gemeni în noi proiecte.

Pe 3 octombrie, Venus, micul benefic și guvernatorul casei iubirii, ajunge în zodia Fecioarei, respectiv în casa asociată familiei, vieții de familie și căminului. Așadar, un sprijin important poate veni de la familie. Gemenii pot începe o renovare/redecorare a casei. În ce privește sfera sentimentală, Gemenii singuri pot cunoaște pe cineva prin intemediul familiei, părinților, rudelor. Pe 28 octombrie, Venus ajunge în zodia de domiciliu, în Balanță, în sfera sentimentală, a aventurii, romantismului și flirtului, semn că nativii singuri își găsesc pereche.

Pluton, planeta transformărilor profunde și a regenerării, revine la mișcarea directă din 4 octombrie. Cum Pluton este guvernatorul casei muncii, revenirea la mișcarea directă aduce clarificări la locul de muncă sau care privesc starea sănătății. Nativii care își caută de lucru vor avea parte de oportunități și chiar dacă sectorul financiar nu este traversat de către planete, va exista o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar.

Pe 16 octombrie are loc Luna Nouă din zodia Balanței, care activează sectorul asociat iubirii, romantismului, aventurii, flirtului, copiilor și valorificării unei vocații. Așadar se deschide o nouă etapă în sectorul iubirii, iar nativii sunt sfătuiți să își concentreze atenția, în următoarele două săptămâni, pe relația sentimentală.

Dacă până pe 22 octombrie Soarele traversează casa sentimentală și îi invită pe nativi să prioritizeze acest domeniu, din 23 octombrie, astrul zilei începe să traverseze zodia Scorpion, iar atenția se mută pe casa muncii și a sănătății.

Pe 14 octombrie Mercur, astrul comunicării, își începe retrogradarea prin zodia Scorpion, prin casa muncii și a sănătății și va răscoli aceste domenii. Cum Mercur este guvernatorul Gemenilor, nativii încep o revizuire a țelurilor în planul personal, dar și o reorganizare a activității profesionale, a programului de muncă și a relațiilor cu colegii, despre care pot afla lucruri care nu le fac cinste.

Marte, planeta acțiunii, rămâne retrogradă toată luna și poziționată într-o casă a prietenilor și a planurilor de viitor, în aspecte tensionate cu planetele din sectorul financiar, vor exista momente, pe parcursul lunii, în care Gemenii vor intra în dispute cu cei cu care lucrează, din cauze financiare.

Ultimul aspect important este Luna Plină din zodia Taur, care se formează în 31 octombrie și care se formează în casa subconștientului, a izolării. Totodată, dinamizează axa muncii și a sănătății. Fenomenul astral invită la retragere în sine, la analiza evenimentelor din ultimul an și poate încheia o etapă pentru a lăsa în urmă trecutul și a merge mai departe.

octombrie 1st, 2020 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate