Make-up & Hairstyle la Festivalul de Film Cannes 2023

cannes

Cele mai mari nume din lumea filmului se adună pe Riviera Franceză în fiecare an pentru a prezenta filme noi de toate genurile, inclusiv documentare, din toată lumea. Printre toate bijuteriile de colecție și rochiile de spectacol se numără și munca stiliştilor, pentru coafuri şi make-up, atât clasice, cât și experimentale, care sunt la fel spectaculoase precum alegerile vestimentare.

Farmaciștii Catena recomandă serul cu acid hialuronic de la Skin Republic, un ser super hidratant, cu acid hialuronic 1%, ce hidratează pielea uscată.

Helen Mirren și-a schimbat nuanțele argintii din păr pentru un look albastru foarte modern. Stilul afro natural al Violei Davis a fost alegerea perfectă pentru ținuta angelică, iar părul lung și drept al lui Naomi Campbell a făcut din ea o regină a eleganței.

Foto: Gemma Chan, Simona Tabasco, Viola Davis

Pentru make-up, vedetele au ales tonurile clasice de roșu pe buze, un no make-up look, la care au plusat cu smokey eye – toate clasicele atemporale ale covorului roșu. Vezi look-ul inspirat de Audrey Hepburn al Gemmei Chan pentru un exemplu perfect.

Foto: Rosé, Iris Law, Helen Mirren


Iată cele mai bune look-uri de frumusețe de la Festivalul de Film de la Cannes din acest an.

Foto: Uma Thurman, Anja Rubik, Laura Harrier
Foto: Catherine Zeta-Jones, Naomi Campbell, Elle Fanning
Foto: Brie Larson, Grace Elizabeth, Cindy Bruna

Foto: hepta, vogue.com