10 tipuri de make-up pentru Revelion

 

Cu toate ne dorim să eclipsăm la petrecerea de Anul Nou. În zilele noastre, lookul trebuie să fie impecabil, începând de la make-up până la îmbrăcăminte, coafură şi atitudine. Vedetele de peste ocean au început să adopte lookuri de sărbătoare şi ne propun câteva tipuri de make-up pentru acest sezon.  1. Iridescent Angel

Gigi Hadid a venit cu o propunere de make-up holografic. Machiajul este unul “curat”, neîncărcat, cu accente contrastante doar pe pleoape.

  1. Righteous Gemstones

Propunerea lui Dua Lipa este una glam. Ea foloseşte gene false, eyeliner şi ştrasuri în jurul ochilor.

  1. Bold and Bright

Fosta Miss World, Priyanka Chopra ne recomadă machiajul cu nuanţe neon. Paleta de farduri în culori neon o poţi folosi şi de Revelion, dar şi vara, la un cocktail party.

  1. Pop of Color

Jasmine Sanders poartă un make-up simplu, care pune în evidenţă buzele. Propunerea vedetei este lipstick-ul mat.

  1. Bronze Goddes

Fostul înger Victoria’s Secret, Rosie Huntington-Whiteley, ne sugerează ca la petrecerea dintre ani să adoptăm un look aerisit, de vară. Pentru acest make-up, modelul a folosit un eyeshadow metalizat, un highlighter şi un gloss foarte lucios.

  1. Total Smokeshow

Pentru noaptea de Revelion poţi opta pentru un smokey eye de jur împrejurul ochilor, precum look-ul dramatic al lui Sydney Sweeney.

  1. ‘80 Inspo

Modelul Joan Smalls a ales un machiaj cu accente exagerate pe pleope şi pe pomeţi, inspirat din anii ’80.

  1. Thin White Line

Sophie Turner ne propune să încercăm make-up-ul cu simplu, doar cu o linie subţire, albă, de eyeliner. Aceasta se suprapune cat-eye-ului realizat cu negru.

  1. All That Glitters

Actriţa Emma Stone a ales un cat-eye realizat doar din ştrasuri colorate. Pe pleoapa inferioară a folosit un creion dermatograf albastru, iar pentru buze, un lipstick roşu.

  1. Bright Eyes

Kacey Musgraves ne recomandă un cat-eye clasic, cu gene lungi. Accentul din colţul ochiului fiind cel care scoate în evidenţă look-ul.

Text: Bettina Cristea

Sursa foto: Instagram