Idei de coafuri pentru păr mediu

Idei de coafuri pentru păr mediu

Părul mediu este printre preferințele femeilor pentru simplitatea realizării ideilor de coafuri păr mediu și ușurința îngrijirii. Este atât de versatil încât poate fi adaptat oricărui stil vestimentar sau ocazie.

Acest look nu-ți va da bătăi de cap, iar, pentru a arăta cât mai bine, îți aducem în atenție câteva modele de coafuri păr mediu pe care le poți realiza, dar îți spunem și ce ustensile și produse de bază ai nevoie.De ce să alegi lungimea medie a părului?

Dacă crezi că nu ai prea multe modele de coafuri pentru păr mediu și crezi că părul mediu nu este o opțiune, te înșeli. Poate tânjești la coafuri impresionante pentru care ai nevoie de păr lung, dar există metode pentru „îmbogățirea” sau „prelungirea” părului și, nu le vei purta zilnic.

Color&Soin iti rasfata parul cu produse de calitate superioara, realizate cu extracte naturale cu puritate ridicata. Color&Soin respecta sanatatea parului si il ajuta sa isi pastreze frumusetea si stralucirea. 

Multitudinea de coafuri pentru păr mediu, din care poți alege pentru evenimente de zi sau seară, este impresionantă: de la cozi de cal și cocuri până la onduleuri sau împletituri sofisticate. Părul mediu este ușor de îngrijit, nu se încurcă sau deteriorează rapid, iar spălarea, uscarea, vopsirea și coafarea se realizează în timp mai scurt.

Iată câteva idei de coafuri pentru păr mediu pe care le poți alege:

Idei de coafuri păr mediu, de zi

Indiferent că mergi la muncă sau evenimente, nu contează anotimpul, poți foarte ușor să îți aranjezi părul. Ai la dispoziție mai multe coafuri păr mediu moderne dacă nu vrei să-l lași liber, tuns drept, înscărit sau bob.

1.     Una dintre cele mai utilizate coafuri păr mediu este coada la baza gâtului

Ușor de realizat, iar părul nu te va deranja, dacă afară este vânt. O coadă de cal prinsă lejer; pentru un aspect rebel, după ce ți-ai prin coada de cal cu un elastic în spate, scoate două șuvițe pe față.

2.     Bucle lejere sau creponarea părului pentru eleganță

Printre ideile de coafuri pentru păr mediu se numără și buclele sau creponarea lui. Ai nevoie de o placă de păr pentru a le realiza rapid sau una de creponat. Ambele variante sunt perfecte în orice context și le poți adapta la orice stil vestimentar. Le lași în voia lor într-un stil office sau elegant ori le zburlești puțin pentru un stil casual, ambele ajută și în privința volumului. Fixează rezultatul!

idei coafuri par mediu

3.     Împletitura pe o parte te va scoate din tipar

Mai greu de realizat pentru că ai nevoie de ajutor, dar dacă o poți face singură este minunat pentru că o poți împrospăta căci în timpul somnului este afectată. Împletitura pe o parte este una dintre ideile de coafuri pentru păr mediu cu eleganță pentru ocazii de zi.

Coafuri pentru păr mediu, de seară

Chiar dacă trebuie să fii elegantă la o cină sau la operă ori dacă mergi la un festival, părul mediu și aranjarea lui nu vor reprezenta o problemă. Aceste coafuri pe păr mediu pot fi adaptate:

1.    Strălucește în rochie cu un coc

Un coc strâns la baza gâtului și un colier de perle alături de o rochie vor scoate în evidență feminitatea și eleganța ta. Dacă în schimb, mergi la un cocktail party cu o rochiță scurtă, cocul este de asemenea perfect și, ca să pară sofisticat lasă vârfuri să iasă din el, adaugă un accesoriu în păr și fixează totul.

2.    Îndrăznește să ieși din anonimat prin coafuri păr mediu inedite

Dacă ești ușor excentrică îți va plăcea ideea. Este potrivită și pentru zi, dar seara, într-un stil elegant, face furori: codițele împletite pe întreg capul. Nu vei scăpa de privirile celorlalți, dar nu uita de atitudine.

3.    Părul ondulat aleatoriu pentru un aer libertin

idei coafuri par mediu

Ondularea ușoară precum și buclele rămân valabile în ideile de coafuri păr mediu pentru seară. Pot fi adaptate stilului vestimentar și sunt ușor de făcut. Realizează cu o placă/ondulator câteva șuvițe ondulate aleatoriu și fixează-le.

Tips&tricks – produse și ustensile pentru coafuri de păr mediu

Bazează-te pe creativitate, câteva ustensile și produse de bază. Ține minte! Îngrijirea și sănătatea părului este importantă așa că, un mix de uleiuri, o dată pe săptămână îl menține hidratat și, folosește produse cât mai naturale.

Pentru a realiza coafuri păr mediu reușite ai nevoie de următoarele ustensile:

  1. Uscător de păr

Ai grijă să aibă și aer rece și, dacă vine cu capete care te ajută să realizezi coafuri pentru păr mediu este și mai bine.

  1. Pieptene/perie

La acest capitol pot fi diferite:

– pieptene cu dinți rari pentru păr umed,

– pieptene cu dinți medii pentru utilizare zilnică și distribuirea produselor de styling sau măști/vopsea.

– pieptene pentru realizarea de coafuri pe păr mediu, circular,

– perie cu 9 rânduri pentru definire.

  1. Placă/ondulator sau placă de creponat, profesionale

Poate că  placa de creponat o vei folosi rar și mai utilă ar fi placa pentru întins căci cu ea poți realiza și bucle.

Bucură-te de părul tău! Poți realiza ușor coafuri pe păr mediu păstrându- sănătatea și strălucirea.

Foto Shutterstock