Idei de coafuri de vară pentru păr lung

idei coafuri de vara pentru par lung

Impactul unei coafuri pe păr lung este imens! Negreșit, va capta toate privirile. Multe femei își doresc un păr lung, dar trebuie să recunoaștem că este mai greu de menținut sănătos iar îngrijirea lui nu atât de ușoară.

Chiar și aranjarea ți-ar putea da puține bătăi de cap, dar îți venim în sprijin cu câteva idei de coafuri păr lung cu realizare rapidă și, îți spunem câteva secrete pentru a-l păstra sănătos.Îngrijește-ți părul pentru a te bucura de coafuri pe păr lung impresionante

Sunt o multitudine de coafuri pentru păr lung pe care le poți realiza în vara asta. Un păr lung, strălucitor și sănătos va impresiona chiar dacă este lăsat liber, așa că iată câteva aspecte importante:

1.    Spală-l corect și nu vizita salonul doar pentru coafuri pe păr lung

În timpul spălării, uscării, utilizării de produse, acesta se poate degrada. Dacă vrei să te bucuri de coafuri pe păr lung în vara asta:

  • folosește produse naturale care să hidrateze și protejeze scalpul și părul,
  • masează ușor scalpul și întinde șamponul pe păr,
  • clătește cu apă călduță,
  • alege o perie de păr potrivită care să nu rupă firele, să nu-l încurce sau electrizeze.

idei coafuri de vara par lung ingrijire

La salon ai parte de coafuri pe păr lung sau cocuri fastuoase, dar mergi regulat pentru tunderea vârfurile sau tratamente de hidratare intensă.

2.    Folosește prosop de bumbac și protecție termică

Prosopul de bumbac absoarbe bine și nu deteriorează sau usucă cu feonul și ține-l la o distanță de câțiva cm de păr, cu temperatură scăzută și protecție termică.

Idei de coafuri păr lung pentru vară

Dacă îngrijirea părului lung necesită mai multă atenție, îți aducem câteva idei de coafuri pe păr lung ușor de realizat, căci știm că timpul nu iartă pe nimeni.

Produsele de ingrijire a parului Bioclin hranesc parul in profunzime si sunt formulate cu ingrediente blande care oferta parului rezistentastralucire si hranire. Contin ingrediente active naturale selectate, pentru a asigura cea mai buna calitate si experienta in utilizare. 

Găsești mai jos, câteva idei trendy, elegante sau nonconformiste de coafuri păr lung pe care le poți realiza ușor și adaptata stilului sau ocaziei:

1.    Bucle și tapare

Îți va oferi volum și este una dintre ideile de coafuri pe păr lung preferate de femei. După uscare, realizezi bucle lejere iar pentru un plus de eleganță și rafinament tapezi, ușor, în diferite zone, în special în față. Aranjezi totul cum îți dorești și fixezi.

2.    Coafuri păr lung în valuri

Valurile sunt o alegere atât pentru evenimente de zi cât și de seară. Poți realiza aspectul de valuri folosind o placă de întins părul doar că realizezi onduleuri largi, în sensuri opuse, fără mișcări circulare. Vei obține o coafură glamour care îți va evidenția părul bogat.

3.    Cozi elegante în coafuri pe păr lung cu împletituri sau bucle

Totul pornește de la cunoscuta coadă de cal. Realizezi la baza coadei, cât mai spre creștetul capului, un mic coc și, fie lași coada în cădere, fie îi faci bucle sau o împletești. Fii creativă!

4.    Împletitură în cascadă

Dacă vrei ceva mai deosebit, printre ideile de coafuri pe păr lung complexe se numără această împletitură care pornește de pe amble părți ale capului și se întâlnește în spate (sau doar de pe o parte), după care ondulezi părul lejer.

5.    Coafuri păr lung în coadă de ponei

Coada de ponei este foarte cunoscută și într-o diversitate de modele. Realizezi coada cal și împletești restul părului, dar poți de asemenea să faci împletitura pe o parte a scalpului și continui în coadă.  O altă variantă este să realizezi coada, apoi, din loc în loc, cu ajutorul unor elastice, niște bule pe lungimea cozii. Acest tip de coafuri pe păr lung sunt perfecte în stilurile casual.

6.    Coafuri coc

Cocurile fac parte din gama de coafuri pe păr lung care pot fi dintre cele mai sofisticate. Cocul se poartă în activitățile zilnice, vara când este foarte cald sau la evenimente speciale. Realizate la baza gâtului cu modele din șuvițe și diferite accesorii strălucitoare sau pur și simplu, în vârful capului de unde lași șuvițe scurte să iasă la vedere oferindu-i un aspect neîngrijit, rebel. O altă variantă este să realizezi două cocuri de-o parte și de alta a capului după ce ai împărțit părul în două secțiuni.

7.    Coafuri pe păr lung cu bentițe eșarfe sau alte accesorii

Poți să prinzi pur și simplu părul într-o coadă cu ajutorul unei eșarfe sau fundițe, poți de asemenea, folosi eșarfa pe post de cordeluță cu prindere în spate, la baza gâtului. Toate tipurile de împletituri pot avea incluse panglici colorate sau accesorii strălucitoare.

8.    Împletitură pe cap cu coadă

idei de coafuri de vara pentru par lung impletituri

Pentru această coafură excentrică ai nevoie de ajutor. Pornește cu 3 zone de împletitură spic iar de la baza gâtului rămâne o coadă pe spate. Este spectaculoasă, dar ai grijă cum o adaptezi dacă vrei eleganță.

Buclele nu ies niciodată din trendul de coafuri pentru păr lung, dar ineditul se poartă vara asta, tocmai pentru că părul lung îți permite. Ține cont că oricât de sofisticată ar fi coafura, un păr nesănătos va atrage comentarii negative!

Foto Shutterstock