Idei de coafuri simple pentru nuntă

coafuri pentru nunta

Avem pentru tine o gamă de coafuri simple de nuntă – fie că ești mireasă, nașă sau invitată, toate căutați să aveți coafuri elegante și care să vă reprezinte.

De fapt, coafura îți definește look-ul, iar, dacă este bine aleasă, vei străluci cu adevărat în ziua nunții. Ideile noastre de coafuri pentru nuntă se bazează pe naturalețe și simplitate, dar te vor face să te simți specială.Cum alegi coafuri simple pentru nuntă?

Înainte de a alege coafura pentru această zi specială, este important să ai în vedere câteva aspecte. Pentru a te putea bucura de coafuri simple de nuntă, care să completeze machiajul și rochița pe care o vei purta, ține cont de aceste sfaturi:

1.    Confortul, aspect extrem de important

Nunta este un eveniment de durată lungă. Cum ar fi să ai o stare neplăcută din cauza coafurii?  Dacă este vară, situația se complică, transpiri, deci alege coafuri de nuntă simple, elegante și, mai ales, confortabile.

Uleiuri de par Difeel, bogate in vitamine si acizi grasi esentiali, sunt special formulate pentru a mentine sanatatea si frumusetea parului si a scalpului.

2.     Evită coafurile de nuntă care combină părul drept cu cel ondulat

În primul rând pentru că aceste tipuri de coafuri simple de nuntă nu se așază armonios și este foarte probabil să-ți creeze și probleme pe parcursul zilei; în încercarea de a le rezolva riști să strici întreaga coafură.

3.    Coafuri de nuntă simple, moderne și armonioase

Cu cât mai simplu, cu atât mai bine, tocmai pentru rezistență. Pornesc de la clasicele coafuri (coc, coadă, împletitură) și sunt completate de styling și accesorii potrivite. Coafura trebuie aleasă astfel încât să se potrivească fizionomiei, stilului și modului în care te îmbraci, precum și machiajului. Ține cont că se poartă naturalețea, nu trebuie să exagerezi cu nimic.

Idei de coafuri pentru nuntă care vor atrage aprecierile celorlalți

Și, în cazul în care credeai că nu vei avea prea multe opțiuni de coafuri simple pentru nuntă, te înșeli. Nu doar că sunt de o simplitate și eleganță aparte, dar nu-ți vor crea probleme pe parcursul evenimentului și te vor reprezenta cu grație.

Alege una dintre ideile de mai jos și garantăm că nu vei trece neobservată:

1.    Coc din două cozi răsucite

Această coafură de nuntă este una foarte simplă. Realizezi două cozi laterale pe care le legi între ele în spatele capului după care le răsucești în jurul nodului format și le fixezi cu agrafe. Se va forma un coc aproape de baza gâtului, circular, clasic, dar foarte drăguț.

2.    Coafuri simple de nuntă din bucle lejere sau valuri

Indiferent ce variantă alegi, bucle sau valuri, acestea nu dau greș niciodată. Secretul este să alegi accesorii deosebite, coronițe superbe pe care să le integrezi în aranjament. Fixează rezultatul ca buclele sau valurile realizate să reziste peste zi.

3.    Șuvițe împletite pentru un aer romantic

Împletești câte o șuviță de pe părțile laterale ale capului care vor traversa spre părțile opuse. Le prinzi cu elastice cât mai discret și le fixezi precum o coroniță prin spatele capului cu agrafe. Este una dintre cele mai ușor de realizat și foarte apreciate coafuri simple pentru nuntă.

4.    Coc la baza gâtului cu șuvițe rebele în față

Vei avea nevoie de un suport (un burete special) pe care îl fixezi la baza gâtului și iei șuvițe groase de păr pe care le așezi circular pe burete și le fixezi cu agrafe. Faci asta cu tot părul, treptat, iar la final, pe lângă urechi și în față, lași câte o șuviță subțire de păr să cadă. Pentru un plus de rafinament, adaugi acestei coafuri simple de nuntă câteva accesorii mici cu flori colorate.

5.    Coadă de ponei înaltă cu volum

Dacă părul tău este lung și îți permite, poți opta pentru o coadă de ponei prinsă în spate după ce dai volum părului. Apoi, o idee spectaculoasă pe care o poți implementa acestei coafuri simple de nuntă este să dai volum și cozii și să așezi totul în onduleuri care să ofere o formă deosebită. Va necesita fixare din belșug pentru că totuși, este vorba de o zi întreagă iar volumul oferit părului, cedează.

6.    Coc franțuzesc răsucit pentru eleganță și senzualitate

Aduni părul, dar nu foarte strâns, o ușoară lejeritate este binevenită și răsucești totul într-o parte. Cocul este prins cu agrafe pentru o bună așezare și fixezi totul. La acest tip de coafuri simple pentru nuntă poți adăuga un accesoriu discret și cercei lungi sau colier, dar orice alegi să fie model asemănător accesoriului micuț din coc.

Dacă îți activezi creativitatea, îți poți scoate în evidență feminitatea și eleganța prin cele mai frumoase si mai simple coafuri de nuntă. Fie că alegi ideea de coc, că pornești de la bucle ori coadă sau împletitură, te poți juca cu părul tău pentru a obține cea mai potrivită coafură în ziua nunții. Pentru unele dintre ele nici nu este necesar să apelezi la un profesionist, dar asta ține de dorința ta. Ține minte însă, alege întotdeauna simplitatea pentru că va fi mereu la modă!