Horoscop Taur săptămâna 27 noiembrie 3 decembrie 2023

Pe 27 noiembrie se formează Luna Plină din zodia Gemeni, care activează sectorul banilor obținuți din muncă. Se poate încheia o etapă, se finalizează un proiect, intervin schimbări, informații, care îi pot pune pe gânduri pe Tauri. Posibil să intervină modificări într-un contract, să nu mai poată obține o finanțare, dar cheia este comunicarea și găsirea unor soluții fără stres sau suprasolicitare.

În ce privește poziția lui Venus, guvernatoarea Taurilor, în zodia Balanță, pe sectorul muncii și sănătății, s-ar putea reedita niște situații, care au legătură cu serviciul sau sănătatea. Pentru că Venus este planeta iubirii, revin persoane în viața nativilor, cu care au trăit o poveste de iubire și pe care le reîntâlnesc prin intermediul sferei profesionale.

Spre finalul săptămânii, pe 1 decembrie, Mercur începe să tranziteze zodia Capricorn, respectiv sectorul străinătății, studiilor, perfecționării și dezvoltării personale, semn că Taurii vor fi interesați mai mult de studiu, călătorii și experiențe de viață.