Horoscop Taur saptamana 27 mai – 2 iunie 2019

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Taur preocupari pentru un proiect personal. Pot avea intalniri cu prieteni sau cu persoane cu care nu s-au mai vazut de mult, discuta de planurile pe termen lung, de proiectele personale, cauta finantare sau posibilitati de a obtine o sponsorizare.

Registrul astral se schimba de marti, cand Luna incepe sa tranziteze zodia Berbec si vor avea doua zile agitate la locul de munca. Sectorul comunicarii devine activ, acestia pot sa fie agresivi in toate intalnirile cu asociatii, colegii si interlocutorii si vor avea reactii care ii vor nemultumi pe multi, totul pe fondul unor probleme organice, suprasolicitare, oboseala acumulata si nemultumiri la locul de munca.

Spre finalul saptamanii, mai exact din 31 mai, Luna incepe sa le traverseze zodia, acestia  incep sa se simta mai bine, se fac placuti, prietenosi, au tot felul de idei originale si au curaj sa le implementeze. Totodata, cand Luna va ajunge langa Venus, patroana lor, se vor concentra pe propria persoana, vor merge la un salon de infrumusetare si isi vor reimprospata garderoba.

Unii nativi vor face o supriza unui membru al familiei. In weekend incaseaza bani si desi nu stau foarte bine la capitolul bani, cheltuie peste masura, unii din cardurile de credit, pentru a cumpara cele necesare.

mai 27th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Taur saptamana 27 mai – 2 iunie 2019»:3.68/ 5 (56 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate