Horoscop Taur saptamana 16 septembrie – 22 septembrie 2019

Conjunctura astrala a saptamanii le aduce nativilor Taur un inceput de saptamana in care nativii nu vor fi tocmai intr-o dispozitie buna, mai ales daca au mult de munca la serviciu. Suprasolicitarea ar putea sa isi spuna cuvantul si Taurii nu reactioneze tocmai bine la unele evenimente/situatii de la locul de munca. Marti si miercuri, cand Luna le traverseaza semnul zodiacal, isi mai revin, sunt optimisti si prezinta un proiect sefilor in care ideile lor geniale vor fi apreciate.

Registrul astral se schimba din a doua parte a saptamanii, cand se activeaza sectorul financiar, iar Taurii incearca sa gaseasca solutii de suplimentare a veniturilor. Unii nativi apeleaza la cardurile de credit, viziteaza o institutie bancara pentru a accesa un credit sau solicita unui prieten un imprumut. Evenimentul astral important al saptamanii este revenirea lui Saturn in mers direct din 18 septembrie, semn ca acum tot procesul de reevaluare a convingerilor de viata a luat sfarsit si pot lua decizii.

septembrie 16th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Taur saptamana 16 septembrie – 22 septembrie 2019»:3.68/ 5 (59 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate