Horoscop Taur saptamana 15 – 21 iulie 2019

Conjunctura astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Taur preocupari pentru relatiile cu persoane aflate in strainatate, cu institutii din strainatate sau din tara, unde pot sa intampine blocaje, amanari in unele demersuri. Totodata si relatia cu sefii poate avea de suferit din cauza principiilor si sistemului de valori, pe care nativii Taur il au diferit fata de cel al sefilor.

De aici se pot isca unele dispute, Taurii fiind nemultumiti de procedurile acestora. Evenimentul astral important al saptamanii este Luna Plina din zodia Capriorn din 17 iulie, care vizeaza aceste sectoare de viata. Taurii se pot astepta la surprize si rasturnari de situatie, mai ales ca unii dintre nativi pot schimba directia in ultimul moment. Acestia vor elimina din viata lor ceea ce ii tine in loc sa evolueze. Registrul astral se schimba din a doua parte a saptamanii, cand surprizele nu inceteaza sa apara si in sectorul socio-profesional.

Vineri, Mercur isi continua mersul retrograd si ajunge in zodia Rac, respectiv in sectorul comunicarii si al deplasarilor pe distante scurte. Astfel, Taurii vor avea parte de tot felul de informatii care vin spre ei, de multe ori fara sa le ceara si vor incepe o reevaluare a tuturor actiunilor de pana acum pentru a putea sa ia niste decizii. Weekendul si-l petrec cu prietenii, in afara orasului, departe de toata agitatia cotidiana.

iulie 15th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Taur saptamana 15 – 21 iulie 2019»:3.68/ 5 (59 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate