Horoscop Scorpion saptamana 27 mai – 2 iunie 2019

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Scorpion preocupari in sectorul sentimental sau in ceea ce priveste o activitate sportiva, artistica sau de creatie. Scorpionii se vor simti bine, unii chiar vor visa cu ochii deschisi si vor trai momente romantice impreuna cu partenerul, cu apropiatii sau cu copiii, daca acestia sunt parinti. Registrul astral se schimba de marti, cand Luna ajunge in curajosul Berbec, in casa muncii.

Scorpionii devin activi, rezolva toate sarcinile rapid, sunt de actiune si desi pot intampina tot felul de blocaje si sa nu iasa totul cum si-au propus, nu se vor lasa invinsi si vor duce totul la capat. La finalul zilei vor fi multumiti in sinea lor ca au reusit sa treaca peste obstacole. Totodata, se va activa si planul sanatatii si pot sa apara posibile migrene, stari de rau, din cauza suprasolicitarii nervoase, a oboselii acumulate si a stresului, insa totul este trecator si sunt sfatuiti sa nu abuzeze de medicamente.

Vineri au parte de o surpriza de la partener, de la membrii familiei sau pot avea loc evenimente neprevazute, la care sa nu se astepte. Oricum ar fi, Scorpionii pot incheia un parteneriat original sau pot incepe o relatie brusc si neasteptat. In weekend sunt preocupati de latura financiara si pot primi o suma de bani de la un membru al familiei.

mai 27th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Scorpion saptamana 27 mai – 2 iunie 2019»:3.27/ 5 (51 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate