Horoscop Scorpion saptamana 15 – 21 iulie 2019

Conjunctura astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Scorpion preocupari pentru studii si pentru relatia cu persoane cu care au pasiuni in comun. Totodata, o serie de nativi ar putea sa intampine blocaje si amanari in toate procesele de comunicare, in deplasari si in general in relatiile interumane.

Pe fondul acestor aspecte astrale are loc Luna Plina din 17 iulie din zodia Capricorn, care activeaza Scorpionilor casa comunicarii, a informarii, a cunostintelor si a deplasarilor pe distante scurte. Nu sunt excluse suprize si rasturnari de situatie si evenimente care sa ii ia prin surpridere.

Totodata pot sa incheie cu succes niste cursuri sau pot rupe relatia cu o ruda/ vecin/ cunoscut. Registrul astral se schimba din a doua parte a saptamanii, cand intervin chestiunile locative si unde pot sa apara tot felul de dispute cu partenerul legate de impartirea inegala a treburilor sau de un eveniment neplacut, cum ar fi stricarea unui aparat electrocasnic.

Vineri, Mercur isi continua mersul retrograd si ajunge in zodia Rac, respectiv in casa calatoriilor, a relatiei cu strainatatea, a studiilor si a sistemului de valori dupa care se ghideaza in viata.

Astfel, unii Scorpioni vor incepe din nou o reevaluare a principiilor si convingerilor de viata.Totodata vor reflecta si asupra proiectelor importante din viata si a drumului pe care doresc sa mearga. Weekendul si-l petrec cu persoana iubita, careia ii cumpara un cadou surpriza.

iulie 15th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Scorpion saptamana 15 – 21 iulie 2019»:3.33/ 5 (54 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate