Horoscop Capricorn saptamana 27 mai – 2 iunie 2019

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Capricorn deplasari pe distante scurte in scop administrativ sau de intalnire cu prietenii, vecinii, rudele, pentru a pune la cale un minisejur sau o vacanta. Casa comunicarii si a invatarii, a acumularii de cunostinte este activata si unii nativi se vor izola sa citeasca si sa isi rezerve timp pentru ei, pentru gandurile si framantarile lor.

Registrul astral se schimba de marti, cand Luna isi incepe tranzitul prin zodia Berbec, si devin de actiune, rezolva chestiuni administrative ale casei, impreuna cu partenerul, cu care vor avea dispute din cauza treburilor casei si a impartirii inegale a muncii.

Sunt sfatuiti sa evite certuri, sa nu dea curs la dialoguri in contradictoriu si sa foloseasca constructiv energia lui Marte, care traverseaza casa cuplului. Ziua de vineri activeaza relatiile sentimentale, amoroase, aventurile, iar nativii vor avea dispozitie de relaxare si unii vor pleca in afara orasului. In weekend pot sa aiba parte de disfunctii organice, ii incearca o raceala sau au o stare mai putin buna si fizica si psihica.

mai 27th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Capricorn saptamana 27 mai – 2 iunie 2019»:3.57/ 5 (49 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate