Horoscop Capricorn saptamana 15 – 21 iulie 2019

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Capricorn preocupari pentru propria persoana si pentru relatiile parteneriale. Nativii pot intampina tot felul de blocaje, amanari si intarzieri in orice isi propun si o simpla neintelegere poate duce la dispute si o stare psihica  mai putin buna.

Pe fondul acesta astral are loc Luna Plina din 17 iulie, care se formeaza in Capricorn, in casa personalitatii acestora si care va dinamiza axa relatiilor, unde sunt asteptate surprize si rasturnari de situatie. Registrul astral se schimba din a doua parte a saptamanii, cand pot primi o suma venita neasteptat.

Vineri, Mercur isi continua mersul retrograd si ajunge in zodia Rac, respectiv in casa cuplului si a parteneriatelor din sfera profesionala, semn ca urmeaza o perioada in care nativii vor incepe o reevaluare a relatiilor. In weekend fac deplasari pe distante scurte si conjunctura astrala favorizeaza comunicarea si activitati precum studiul si relatiile cu apropiatii.

iulie 15th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Capricorn saptamana 15 – 21 iulie 2019»:3.56/ 5 (50 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate