Horoscop Leu săptămâna 4 – 10 martie 2024

Pentru nativii Leu săptămâna debutează cu un registru astral ce le trezește nativilor sensibilitatea și dorința de a petrece timp de calitate alături de cei dragi. Au loc dialoguri cu partenerul de viață, preocupări legate de educația copiilor pentru nativii părinți sau planificarea unei escapade romantice. Atenție la comunicare și la impulsul de a intra în conflicte vineri, pe 8 martie, pentru că există riscul ruperii unor relații personale sau profesionale!

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Nouă din 10 martie, care se formează în zodia Pești și anunță noi începuturi în sectorul financiar, al transformărilor profunde și intimității. Leii pot fi inspirați să exploreze modalități noi de a-și suplimenta veniturile, să-și valorifice un talent.

Mercur, astrul comunicării, ajunge pe 10 martie în zodia Berbec și nativii sunt interesați să învețe, să se perfecționeze, să-și lărgească universul cunoașterii, să plece în călătorii, să participe la conferințe sau seminarii și să aibă parte de experiențe inedite.