Horoscop Leu saptamana 27 mai – 2 iunie 2019

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Leu preocupari pentru situatia financiara, pentru o mostenire, credit sau se sfatuiesc cu partenerul de viata care va fi destinatia unei sume de bani pe care au strans-o impreuna. Registrul astral se schimba de marti, cand incep sa isi faca planuri personale.

Pot pleca intr-o delegatie in interes de serviciu sau o calatorie de relaxare sau care are ca scop vizitarea unei universitati din afara tarii unde au aplicat si au primit un raspuns favorabil. Vineri se anunta o zi in care vor fi in atentia tuturor, mai ales ca pot soca prin actiuni, prin prezentarea unui proiect original.

Astfel, vor primi aprecieri din partea sefilor de la actualul loc de munca sau unii Lei pot primi oferte de job tentante si sa schimbe directia fara sa se mai gandeasca. In weekend au loc intalniri placute cu prietenii cu care se sfatuiesc pe diverse teme.

mai 27th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Leu saptamana 27 mai – 2 iunie 2019»:3.71/ 5 (52 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate