Horoscop Leu saptamana 15 – 21 iulie 2019

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Lei preocupari pentru sectorul profesional, sarcinile de la locul de munca, dar si starea sanatatii. Unii nativi pot sa intampine blocaje sau amanari in executarea sarcinilor de serviciu si acest lucru sa ii enerveze din cale afara.

In ceea ce priveste sanatatea, sunt avertizati ca pot sa simta tot felul de disfunctii organice, posibil pe fondul suprasolicitatii la locul de munca. Pe fondul acestor aspecte are loc Luna Plina din 17 iulie din zodia Capricorn, care le va activa domeniile enumerate anterior.

Totodata, surprize si rasturnari de situatie pot sa aiba loc la serviciu, in ceea ce privesc sarcinile, colegii, unii dintre acestia pot sa plece, pot sa vina altii noi, sa se schimbe sefii sau procedurile interne. Registrul astral se schimba din a doua parte a saptamanii, cand se activeaza casa cuplului si a parteneriatelor de afaceri, unde pot sa intervina tot felul de schimbari.

Atitudinea partenerului sau actiunile acestuia, ar putea sa ii ia prin surpridere pe un nativ Leu, care nu va stii la momentul respectiv cum sa reactioneze. Vineri, Mercur isi continua mersul retrograd si ajunge in Rac, respectiv in sectorul izolarii, al subconstientului, al trecutului si al bolilor lungi si cornice. Leii vor putea in urmatoarele saptamani sa se preocupe de o problema medicala, care le-a dat de furca. In weekend primesc o suma de bani sau un  cadou.

iulie 15th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Leu saptamana 15 – 21 iulie 2019»:3.71/ 5 (52 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate