Horoscop Fecioara saptamana 27 mai – 2 iunie 2019

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Fecioara preocupari pentru a rezolva o chestiune parteneriala. Multe Fecioare vor renunta la criticile cu care sunt obisnuiti partenerii si vor avea dispozitie de impacare, vor cauta armonia in cuplu si in familie, mai ales in relatia cu parintii cu care au avut dispute aprige in ultima perioada.

Registrul astral se schimba de marti, cand se activeaza casa avantajelor materiale, a creditelor, impozitelor si a banilor in comun cu partenerul sau alti terti. Timp de doua zile vor cauta sa faca un plan financiar pentru un proiect personal pe termen lung.

Vineri pleaca intr-o calatorie in afara orasului si nu sunt excluse evenimente neprevazute. Fecioarele simt nevoia sa se rupa de toata agitatia de zi cu zi, sa aiba o zi de relaxare, de reculegere, sa fie doar ei cu gandurile lor si sa se poate reechilibra emotional.

Alti nativi vor fi foarte activi din punct de vedere social, participa la evenimente culturale, prezinta proiecte, lucrari in fata unei comisii. In weekend Luna incepe sa le traverseze casa carierei, a ambitiilor personale si a imaginii si statutului personal, semn ca vor fi preocupati sa isi traseze un drum in viata profesionala.

mai 27th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Fecioara saptamana 27 mai – 2 iunie 2019»:3.74/ 5 (62 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate