Horoscop Fecioara saptamana 15 – 21 iulie 2019

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Fecioara preocupari pentru sectorul sentimental si pentru relatia cu copiii. Fecioarele vor intampina blocaje in relatii, iar in relatiile cu copiii vor schimba atitudinea, vor fi mult mai critice si nu vor mai negocia cu acestia  activitatile extrascolare si cele de vacanta.

Pe fondul acestor aspecte are loc Luna Plina din 17 iulie din zodia Capricorn, care se formeaza in sectorul iubirii, al aventurilor, al copiilor, al activitatilor de creatie, artistice si sportive. Surprize si rasturnari de situatie nu sunt excluse in aceste domenii si evenimente la care un nativ Fecioara nu se asteapta.

Registrul astral se schimba din a doua parte a saptamanii, cand se activeaza sectorul muncii si al sanatatii. Astfel, vor lua parte la tot felul de modificari in sarcinile de serviciu, iar in ceea ce priveste sanatatea nativii sunt sfatuiti sa aiba grija deoarece axa cardio-vasculara este activata.

Vineri, Mercur isi continua mersul retrograd si ajunge in zodia Rac, respectiv in casa prietenilor si a proiectelor de viitor. Fecioarele vor avea sansa sa reia dialoguri despre proiecte mai vechi, sa se intalneasca cu prietenii si sa puna la cale planuri pe termen lung. Weekendul si-l rezerva partenerului de viata.

iulie 15th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Fecioara saptamana 15 – 21 iulie 2019»:3.73/ 5 (63 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate