Horoscop Gemeni saptamana 10 iunie – 16 iunie 2019

Nativii Gemeni isi incep saptamana cu chestiuni casnic-gospodaresti, fac o vizita parintilor sau rezolva chestiuni administrative. Marti si miercuri se activeaza sectorul sentimental, al aventurii, distractiei si relaxarii.

Gemenii pot sa se intalneasca cu prietenii, sa iasa in oras si sa se relaxeze. Registrul astral se schimba joi si vineri, cand se activeaza casa muncii si a sanatatii si intervin tot felul de situatii, care necesita organizare buna si respectarea tuturor sarcinilor si a dead-line-urilor.

In ceea ce priveste starea sanatatii, unii nativi pot sa ajunga la medic sa ceara o parere legata de un diagnostic, in urma unor investigatii mai amanuntite. Weekendul si-l petrec cu partenerul, care le face o petrecere surpriza, posibil sa se sarbatoreasca sau pleaca in afara tarii intr-un minisejur.

In cazurile mai putin fericite, exista situatii in care Gemenii vor discuta cu partenerii sau cu partenerii de afaceri despre o posibila ruptura de relatie sau contract partenerial.

iunie 10th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Gemeni saptamana 10 iunie – 16 iunie 2019»:3.74/ 5 (53 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate