Horoscop Gemeni saptamana 21 – 27 octombrie 2019

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Gemeni preocupari pentru rezolvarea unor chestiuni administrative ale locuintei sau care au legatura cu sanatatea lor sau a unui membru al familiei care are nevoie de ajutor. Totodata, comunicarea este sustinuta si pot sa isi programeze o serie de intalniri, sedinte, sa prezinte lucrari, proiecte, sa raspunda la emailuri si sa fie activi pe toate retelele sociale. Registrul astral se schimba din a doua parte a saptamanii, cand se activeaza sectorul locativ si al vietii de familie.

Asadar, Gemenii isi pot lua liber sa faca curatenie, sa se ocupe de pregatirea unor conserve pentru toamna sau cei care isi doresc achizitionarea unei locuinte sa mearga la mai multe vizionari. Evenimentul astral important al saptamanii este intrarea Soarelui din 23 octombrie in Scorpion, in casa sanatatii si a muncii, semn ca timp de o luna aceste domenii vor fi puternic activate. Totodata, pot sa isi rezolve o problema de sanatate, sa inceapa niste investigatii sau sa continue un tratament.

octombrie 21st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Gemeni saptamana 21 – 27 octombrie 2019»:3.77/ 5 (57 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate