Horoscop Gemeni saptamana 19 august – 25 august 2019

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce Gemenilor intalniri placute cu prietenii, de la care pot primi tot felul de vesti surpriza. Inca de la inceputul saptamanii Marte, planeta actiunii, va intra in zodia Fecioara, in sectorul locuinta, familie, patrimoniu si viata de familie, semn ca de acum incolo, timp de o luna si jumatate prioritatile Gemenilor vor fi activitatile domestice sau renovarea, cumpararea, vinderea sau inchirierea unei locuinte.

Registrul astral se schimba din a doua jumatate a saptamanii, cand nativii nu vor fi tocmai in forma, se vor retrage sa analizeze o situatie, care ii framanta de mai mult timp. Nu sunt excluse stari organice mai putin bune.

Pe 21 august Venus, micul benefic, vine in ajutorul lui Marte in acelasi domeniul al vietii de familie, iar din 23 august va ajunge si Soarele in Fecioara, oferind suport astral in rezolvarea unor situatii/ipostaze, care au legatura cu casa, viata de familie si relatia cu parintii. Spre finalul saptamanii Luna ajunge in Gemeni, iar nativii isi vor sustine cu tarie ideile, pe care le vor explune public.

august 19th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Gemeni saptamana 19 august – 25 august 2019»:3.77/ 5 (56 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate