Horoscop Gemeni saptamana 15 – 21 aprilie 2019

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Gemeni preocupari de natura casnica, administrativa si organizatorica a locuintei. Nativii care in weekendul  trecut au stat mai mult plecati, acum trebuie sa isi rezolve chestiunile administrative ale casei.

In saptamana analizata se remarca doua evenimente importante: trecerea lui Mercur in zodia Berbec, respectiv in casa prietenilor, a proiectelor si planurilor de viitor din 17 aprilie si Luna Plina din 21 aprilie din semnul Balantei, care va activa sectorul sentimental, al relatiei cu copiii, al activitatilor de creatie, artistice, sportive sau speculatiile financiare. Astfel, Mercur, planeta comunicarii si guvernatorul Gemenilor, le va aduce acestora o intensificare a relatiilor cu prietenii, cunoscutii si persoanele din cercurile pe care le frecventeaza.

In ceea ce priveste fenomenul de Luna Plina care activeaza planul iubirii, Gemenii se pot astepta la o revenire a unor aspecte peste care au trecut luna trecuta si care nu au avut finalitate in planul iubirii. Spre finalul saptamanii se activeaza casa muncii, iar nativii vor face fata cu greu sarcinilor, mai ales ca sunt posibile disfunctii organice pe fondul suprasolicitarii si a oboselii.

aprilie 15th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Gemeni saptamana 15 – 21 aprilie 2019»:3.71/ 5 (52 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate