Horoscop Săgetător săptămâna 24 – 30 iunie 2024

Săptămâna 24-30 iunie le aduce nativilor Săgetător preocupări pentru discuții și negocieri cu partenerii de afaceri, pentru casă și familie și rezolvarea unui context ce privește relația cu părinții, dar și relațiile cu copiii sau activitățile acestora.

Două aspecte astrale importante au loc pe 29 iunie: intrarea în mișcare retrogradă a lui Saturn și intrarea lui Lilith în zodia Balanță.

Saturn, planeta restricțiilor, în mișcare retrogradă, în următoarele cinci luni, prin sectorul banilor pe care nativii îi câștigă de la serviciu sau din alte activități extrapofesionale îi invită pe nativii Săgetător la o reevaluare a sectorului financiar, reorganizarea cheltuielilor și a modului în care administrează banii.

Tranzitul lui Lilith prin sectorul prietenilor, vieții sociale, planurilor de viitor și proiectelor pe termen lung poate să aducă blocaje în aceste domenii, relațiile cu prietenii să se strice sau să se încheie contracte/parteneriate care până acum funcționau. Și planul sentimental poate fi marcat de blocaje emoționale și frica unui eșec poate împiedica formarea unei relații noi.