Horoscop Sagetator saptamana 24 iunie – 30 iunie 2019

Conjunctura astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Sagetator niste probleme cu locuinta sau in relatia cu parintii. Unii nativi vor fi obligati sa achizitioneze un electrocasnic deoarece cel vechi s-a stricat sau defectiunea poate sa aiba loc in locuinta parintilor, pe care vor sari sa ii ajute cu gasirea celei mai bune variante.

Marti si miercuri se activeaza casa iubirii, a aventurii si a activitatilor de relaxare Din a doua parte a saptamanii, de joi, Mercur, astrul comunicarii si, isi face intrarea in zodia Leu, respectiv in casa calatoriilor, a relatiei cu persoane aflate in straintate, in casa studiilor, a filosofiei si principiilor dupa care acestia se ghideaza in viata.

Urmatoarea perioada, persoane aflate in strainatate, frati sau rude ale partenerului sau pur si simplu persoane pe care le cunosc intr-o vacanta/calatorie, pot sa isi puna amprenta pe felul cum vor gandi in viitor si isi vor aranja viata. In weekend Luna traverseaza casa partenerului si Sagetatorii isi vor rezerva timpul acestora.

iunie 24th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Sagetator saptamana 24 iunie – 30 iunie 2019»:3.46/ 5 (46 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate