Horoscop Sagetator saptamana 19 august – 25 august 019

Conjunctura astrala a saptamanii le aduce nativilor Sagetator preocupari pentru relatiile cu copiii, cu care au avut multe discutii in contradictoriu in ultima perioada din cauza principiilor diferite de viata.

Inca de la inceputul saptamanii, Marte, planeta actiunii, isi face intrarea in zodia Fecioara, respectiv in domeniul cariera, imagine si statut personal, semn ca in urmatoarele saptamani nativii sunt indemnati sa lanseze un proiect sau daca isi doresc sa schimbe directia profesionala, acum ar putea fi momentul oportun. Marte este urmat de catre Venus, micul benefic, din 21 august si de catre Soare din 23 august, care ambii le vor sustine cariera, le vor aduce oportunitati, sanse, numiri de functie.

Din a doua parte a saptamanii se activeaza casa muncii si a sanatatii, unde pot sa aiba parte de o surpriza neasteptata, sa se amane o delegatie sau o intalnire la nivel inalt. Totodata Sagetatorii se pot astepta la tot felul de modificari in organigrama firmei in care lucreaza. Weekendul si-l petrec impreuna cu partenerul in afara orasului intr-un minisejur.

august 19th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Sagetator saptamana 19 august – 25 august 019»:3.49/ 5 (47 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate