Horoscop Sagetator saptamana 21 – 27 octombrie 2019

Conjunctura astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Sagetator preocupari pentru ideile, gandurile si pentru principiile si convingerile de viata. Chiar daca nu va exista un context in care un nativ Sagetator sa isi expuna aceste idei, intr-un cadru organizat, la o conferinta sau prezentare de proiect, acestia tot vor gasi ocazia macar in grupul de colegi de la locul de munca sau in grupul de prieteni sa isi faca auzite parerile. Registrul astral se schimba din a doua parte a saptamanii, cand Luna incepe sa le traverseze sectorul imaginii si a profesiei, semn ca, indrumati din astral, vor semna un contract profitabil, care sa le aduca pe viitor mai multi bani in conturi.

Evenimentul astral important al saptamanii este intrarea Soarelui din 23 octombrie in zodia Scorpion, semn ca urmeaza o perioada de o luna, in care se va activa casa subconstientului, a mediatatiei, a introspectiei, a lucrurilor ascunse. Nativii vor avea ocazia sa isi faca un bilant, sa lase in urma trecutul, sa se debaraseze de schemele vechi pentru a putea merge mai departe. Spre finalul saptamanii, se fac remarcati in cercul de prieteni si pot intra foarte usor in dispute daca sunt opriti atunci cand isi expun ideile.

octombrie 21st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Sagetator saptamana 21 – 27 octombrie 2019»:3.49/ 5 (47 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate