Horoscop Sagetator saptamana 22 – 28 aprilie 2019

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor optimism si buna dispozitie pe fondul trecerii Lunii in zodia lor si a conjunctiei cu marele benefic, Jupiter, guvernatorul lor.

In cazurile mai putin fericite, unii nativi vor intra in conflict cu toti interlocutorii, cu asociatii, colaboratorii si chiar partenerul de viata. De vina este Marte, planeta actiunii si a razboiului, care, pozitionata pe casa relatiilor, aduce numai situatii conflictuale.

Astrele ii sfatuiesc pe nativi sa dea dovada de calm, rabdare si de diplomatie si sa isi vada interesul profesional. Registrul astral se schimba din a doua parte a saptamanii, cand se activeaza casa banilor.

Unii nativi vor fi nemultumiti ca nu isi iau salariul la timp sau mai devreme, iar cei care au colaborari pot sa primeasca vesti mai putin bune: amanarea unei plati pentru saptamana ce urmeaza. Spre finalul saptamanii sunt nevoiti sa plece la un drum scurt in afara orasului, iar weekendul si-l petrec cu familia.

aprilie 22nd, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Sagetator saptamana 22 – 28 aprilie 2019»:3.46/ 5 (46 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate