Horoscop Balanta saptamana 16 septembrie – 22 septembrie 2019

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Balanta preocupari pentru relatiile parteneriale, personale sau de natura profesionala. Balantele ar putea sa incheie contracte profitabile in urma unor negocieri. Totodata, pot sa afle secrete ale partenerului de viata, sau ei sunt tentati sa intre intr-o relatie cu un coleg/a, pe care sa o tina ascunsa. Registrul astral se schimba de marti, cand primesc o suma importanta de bani, o sponsorizare sau un bonus.

Evenimentul astral important al saptamanii este revenirea in mers direct a lui Saturn, din 18 septembrie, semn ca in urmatoarea perioada vor simti o imbunatatire a relatiilor de familie, iar blocajele si amanarile care au avut loc in regimul unei locuinte vor disparea. Spre finalul saptamanii sunt activi in zona sociala, isi viziteaza rudele partenerului, merg cu niste prieteni intr-un minisejur sau participa la un nunta/botez/petrecere.

septembrie 16th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Balanta saptamana 16 septembrie – 22 septembrie 2019»:3.76/ 5 (62 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate