Horoscop Balanta 27 mai – 2 iunie 2019

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Balanta preocupari pentru sarcinile de la locul de munca. Desi se anunta doua zile agitate, nativii vor incerca sa nu se suprasolicite, sa nu se enerveze, sa rezolve cu calm tot ce vin spre ei, sa coopereze cu colegii, desi unii dintre acestia pot gresi.

Nativii isi vor propune si vor reusi sa isi impuna sa fie calmi si sa lucreze in armonie, sa isi menajeze sanatatea. Registrul astral se schimba de marti, cand incepe sa se activeze casa relatiilor de cuplu si a parteneriatelor din sfera profesionala.

Deoadata devin de actiune, isi impun punctul de vedere cu tarie, nu vor sa mai lase de la ei nici in relatiile de cuplu si mai ales in relatiile cu sefii, carora le-au cam trecut cu vederea tot felul de derapaje in ultima perioada.

Vineri incearca impreuna cu partenerul sa gaseasca solutii pentru a intra in posesia unor bani, dintr-un credit, mostenire, recuperarea unei datorii. Vor avea o surpriza placuta cand vor vedea ca planurile le ies. In weekend pleaca in afara orasului sa isi viziteze rudele sau sa se relaxaze impreuna cu membrii familiei.

mai 27th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Balanta 27 mai – 2 iunie 2019»:3.75/ 5 (59 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate