Horoscop Balanta saptamana 15 – 21 iulie 2019

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Balanta preocupari de natura domestica. Nu vor lipsi dispute pe tema treburilor din casa sau a cheltuielilor pe care un nativ Balanta refuza sa le achite din diverse motive.

Pe fondul acestor aspecte astrale are loc Luna Plina din zodia Capricorn din 17 iulie, care activeaza sectorul locuinta, relatia cu familia si regimul unei locuinte/teren/patrimoniu. Pentru unii nativi se poate pune problema plecarii in strainatate sau sa se mute intr-o alta locuinta.

Oricare ar fi situatia, se intrevad tensiuni, blocaje si amanari in demersurile acestora. Registrul astral se schimba din a doua parte a saptamanii, cand se activeaza sectorul sentimental si al aventurii, unde pot sa aiba loc tot felul de surprize si rasturnari de situatie.

Unii nativi vor fi tentati sa isi testeze limitele, fie ca este vorba de sfera sentimentala, fie ca aleg sa faca un sport extrem sau pur si simplu sa petreaca mai mult decat de obicei impreuna cu prietenii.

Vineri, Mercur isi continua mersul retrograd si ajunge in zodia Rac, respectiv in sectorul socio-profesional, al imaginii si statutului personal, dar si al relatiei cu strainatatea, semn ca in urmatoarea perioada nativii isi vor reevalua posibilitatile de a schimba ceva in aceste domenii. In weekend fac mai multe deplasari pe distante scurte pentru a-si ajuta o ruda apropiata.

iulie 15th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Balanta saptamana 15 – 21 iulie 2019»:3.75/ 5 (61 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate