Horoscop Rac saptamana 10 iunie – 16 iunie 2019

Nativii Rac isi incep saptamana cu o deplasare pe distanta scurta pentru a rezolva niste chestiuni administrative, ale casei. Totodata, conjunctura astrala favorizeaza comunicarea, sedintele, intalnirile, interviurile si negocierile.

Registrul astral se schimba marti si miercuri, cand se activeaza sectorul locuinta si relatia cu parintii. Pot sa apara niste probleme pe care sunt nevoiti sa le rezolve cu ajutorul parintilor.

In unele cazuri pot sa se sfatuiasca cu unul dintre parinti legate de o oferta de job primita. Joi si vineri Racii vor avea tendinta sa isi traiasca viata la maxim, vor aventura, iar in cuplu pot sa dea dovada de gelozie, posesivitate, lucru ce-l va deranja din cale afara pe partener.

Racii pot afla vineri unele zvonuri de modificari in structura departamentului in care lucreaza, iar in weekend vor reflecta daca sa ia o decizie sa plece sau sa mai astepte oferte.

iunie 10th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Rac saptamana 10 iunie – 16 iunie 2019»:3.39/ 5 (77 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate