Horoscop Rac săptămâna 3 – 9 august 2020

Configurația astrală a începutului de săptămână le aduce nativilor Rac preocupări pentru situația financiară. Pe fondul acesta astral se formează Luna Plină din zodia Vărsător, din 3 august, care va dinamiza axa financiară a banilor pe care nativii îi câștigă de la locul de muncă versus banii pe care îi primesc sub formă de cadou, avantaje materiale, moșteniri, dar și credite și taxe. Posibil să apară surprize și răsturnări de situație în planurile financiare ale nativilor Rac, dar și soluții ingenioase de a achita o datorie. Al doilea eveniment astral al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Leu, în 5 august, respectiv în casa banilor obținuți de la locul de muncă.

Așadar, Racii vor fi determinați să solicite un drept financiar, o mărire salarială sau un bonus pentru sarcini primite în plus și pentru lucrul peste program. Spre finalul săptămânii se intensifică activitatea în sfera profesională și pot să apară unele dispute cu superiorii din cauza unor colegi care nu își fac treaba la timp. Ultimul aspect important al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, în semnul nașterii Racilor, din 7 august, aspect care le va susține demersurile acestora, le va aduce șanse, noroace și oportunități.

august 3rd, 2020 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate