Horoscop Rac saptamana 19 august – 25 august 2019

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Rac preocupari pentru cariera si pentru relatia cu sefii. Nativii care au demarat actiuni de schimbare a jobului, in primele doua zile din saptamana pot sa aiba intalniri cu noii angajatori. Inca de la inceputul saptamanii Marte, planeta actiunii, isi face intrarea in zodia Fecioarei, in sectorul comunicarii, al deplasarilor pe distante scurte, dar si in tot ce tine de comunicare, acumulare de cunostinte, informare.

Din 21 august si Venus, micul benefic, ajunge in sectorul comunicarii, unde alaturi de Soare, din 23 august, vor sustine toate formele de invatare si acumulare de cunostinte. Urmeaza o perioada buna in care nativii Rac pot sa isi demonstreze abilitatile si cunostintele invatate de-a lungul anilor.

Registrul astral se schimba din a doua parte a saptamanii, cand au parte de suprize de la prieteni. Acum depinde de harta astrala a fiecarui nativ daca vor fi placute sau mai putin placute. Dupa o saptamana agitata din toate punctele de vedere, spre finalul saptamanii Racii se vor resimti si vor dori mai multa odihna si liniste, vor sta departe de toata agitatia.

august 19th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Rac saptamana 19 august – 25 august 2019»:3.37/ 5 (79 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate