Horoscop Rac saptamana 21 – 27 octombrie 2019

Conjunctura astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Rac preocupari pentru situatia financiara a banilor pe care ii castiga de la locul de munca. Vor exista nativi care vor semna un contract, insa pot avea surpriza ca termenii contractului sa nu fie aceeasi cu cei discutati si vor face tot posibilul sa obtina ceea ce isi doresc. Registrul astral se schimba din a doua parte a saptamanii, cand se activeaza casa comunicarii, a informatiei si a relatiei cu rudele apropiate.

Nativii care traverseaza o perioada mai dificila in planul amoros, vor cere un sfat apropiatilor si familiei cum sa procedeze pentru a aplana niste conflicte. Desi sunt constienti ca ei sunt cei care au gresit, orgoliul nu prea ii lasa sa indrepte lucrurile. Pe fondul acestor aspecte are loc intrarea Soarelui din 23 octombrie in zodia Scorpion si timp de o luna de zile va rascoli sectorul sentimental. Posibil sa devina gelosi, posesivi, sa aiba parte de tot felul de framantari interioare din cauza unor emotii puternice.  In weekend isi viziteaza parintii si pot sa apara conflicte din cauza principiilor diferite de viata.

octombrie 21st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Rac saptamana 21 – 27 octombrie 2019»:3.38/ 5 (81 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate