Horoscop Rac săptămâna 20 -26 mai 2024

Săptămâna 20-26 mai le aduce nativilor Rac o stare de introspecție, izolare și frământări interioare. Pe fondul acesta astral are loc intrarea Soarelui în zodia Gemeni, în 20 mai, urmat de către Venus, din 23 mai și Jupiter, marele benefic, din 26 mai. Pentru nativii Rac urmează o perioadă de căutări a unor răspunsuri, apropiere de spiritualitate, reechilibrare interioară, eliminarea unor situații sau persoane din viață, care îi opresc din evoluție. Jupiter aduce vindecare, le activează empatia, compasiunea, preocupările pentru practici spirituale și ajutorarea celor din jur.

La mijlocul săptămânii, pe 23 mai, are loc Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță încheieri de etape, concluzii, decizii importante în sectorul muncii, rutinei zilnice, sarcinilor, activităților de pe urma exercitării profesiei, dar și culegerea roadelor unor demersuri privind obținerea unui post sau a unei funcții. Pluton din zodia Vărsător susține îmbunătățirea situației financiare.

Finalul săptămânii aduce discuții cu partenerul, privind o plecare, călătorie, delegație, vizitarea unor rude în alt oraș sau țară.