Horoscop Rac saptamana 15 – 21 aprilie 2019

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Rac preocupari pentru pregatirea unui interviu, examen, lucrare, poriect. Aspectele sunt favorabile acumularii de cunostinte si ii ajuta sa obtina rezultate bune.

In saptamana analizata se remarca doua evenimente importante: trecerea lui Mercur in zodia Berbec in 17 aprilie in sectorul profesional, al imaginii si statutului si Luna Plina din 21 aprilie, care se formeaza in zodia Balantei, respectiv in casa familiei, patrimoniului, locuintei. Astfel, Mercur, planeta comunicarii, va intensifica dialogurile cu sefii, cu diverse institutii, iar Racii isi vor sustine cu tarie ideile si parerile.

Sunt sfatuiti sa apeleze la diplomatie pentru a nu se interpreta gresit atitudinea. In ceea ce priveste fenomenul de Luna Plina, care activeaza casa familiei si a locuintei, Racii se pot astepta la o revenire a unor aspecte peste care au trecut luna trecuta si care nu au avut finalitate cu privire la regimul locuintei, patrimoniu sau relatia cu parintii.

Spre finalul saptamanii se activeaza planul sentimental, nativii fiind deschisi dialogurilor cu partenerul de viata, discutand despre un eveniment major in viata lor, care va avea loc in curand.

aprilie 15th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Rac saptamana 15 – 21 aprilie 2019»:3.39/ 5 (77 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate