Teo, Dan Negru, Denise Rifai și Ilinca Vandici, premianți în cadrul petrecerii aniversare Viva! 2024

Aseară, revista Viva a celebrat 25 de ani de existență a publicației, iar vedetele au strălucit în număr mare pe covorul roșu. Ilinca Vandici a fost gazda serii în care au fost sărbătorite și personalitățile scenei publice care au avut puterea de a se reinventa și de a rămâne relevante în fața publicului pe parcursul anilor.

Printre premianți s-au numărat și vedetele Kanal D și Kanal D2: Teo Trandafir, prezentatoare a emisiunii “Follow us!”, de la Kanal D2, Dan Negru, amfitrionul quiz show-ului fenomen “Jocul cuvintelor”, de la Kanal D, Denise Rifai, gazda emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzata de Kanal D, și Ilinca Vandici, care prezintă alături de Teo Trandafiri “Follow us!”, la Kanal D2.

Am iubit mereu publicul, iar emoția de a mă afla în fața lui nu mă părăsește niciodată; și asta e de bine, cred că emoțiile acestea sunt semnul că vin în fața oamenilor cu toată inima“, a declarat Teo.

Pe drumul evoluției mele am avut alături oameni care m-au inspirat, și le mulțumesc. De asemenea, gratitudinea mea se întreaptă către publicul care ne inspiră zi de zi să fim tot mai buni în activitatea noastră, dar și către echipa mea, alături de care oferim un produs media premium“, a spus Denis Rifai.

Cu stilul inconfundabil, Dan Negru si-a amintit un moment special al carierei sale longevive si atat de bogate.

În 1998 prezentam festivalul Mamaia și i-am dat atunci un premiu pentru întreaga activitate lui Ștefan Iordache. Eu aveam vreo 20, el vreo 50. Mi se părea bătrân Iordache atunci, eu la vreo 20, el la vreo 50…Azi am ajuns eu la vârsta lui de atunci și îmi cer iertare celor pe care i-am <făcut> bătrâni când ei aveau 50 și eu 20…“.

Ilinca Vandici a avut parte de o surpriză la finalul serii, primind distincția pentru evolutia extraordinara si pentru împlinirea celor 20 de ani de carieră în media. În aplauzele celor prezenți, Ilinca Vandici a ținut să mulțumească publicului și celor care au însoțit-o și au inspirat-o de-a lungul anilor.

Sunt foarte emoționată, privesc în urmă cu drag, am atâtea amintiri frumoase, am cunoscut atâția oameni speciali! (….) Le mulțumesc celor care mi-au fost alături și care mi-au dat aripi să cresc, să evoluez“, a spus Ilinca Vandici.

Seara a culminat cu un concert purtând semnătura lui Damian Drăghici, iar, pe tot parcursul evenimentului, publicul a aplaudat la scenă deschisă vedetele care au urcat pe scenă, de la Cristi Minculescu, legendă vie a rockului românesc, până la Corina Chiriac, Felicia Filip sau Loredana, de asemenea, premiați pentru activitatea lor extraordinară.

Sursa: PR