Camilla Parker, interviu exclusiv despre mariajul cu Prințul Charles

camilla parkerDucesa de Cornwell dă tot din… palat! Într-un interviu mai sincer ca niciodată, consoarta Prințului Charles a vorbit deschis despre viața alături de viitorul Rege al Marii Britanii.

Și pare că lucrurile nu sunt așa roz precum ar părea de dincolo de gardurile înalte și bine păzite ale palatelor. Însă cuplul regal ar putea deține secretul longevității în doi. Chiar Camilla a povestit ce obicei le-a ajutat mereu relația.

La cei aproape 75 de ani, ducesa de Cornwell recunoaște, într-un interviu pentru Vogue, că, alături de Charles, „nu e ușor”. Este o adevărată provocare pentru cuplu să împace mariajul cu îndatoririle regale. Însă după mai bine de 17 ani împreună ca soți, Camilla și soțul ei reușesc să mențină aprinsă flacăra iubirii lor printr-un gest ce ar putea fi luat drept exemplu pentru cei dornici de ani buni alături de partenerul de viață.Cum și-au salvat relația Camilla și Charles

„Uneori nu este ușor, dar încercăm întotdeauna să avem un moment al zilei când ne întâlnim. Ne așezăm la o ceașcă de ceai și discutăm despre ce s-a mai întâmplat peste zi. Avem un moment al nostru. Este minunat să ne prindem din urmă când avem puțin timp. Când plecăm, cel mai frumos lucru este că stăm și ne citim cărțile în diferite colțuri ale aceleiași încăperi. Este foarte relaxant pentru că știi că nu trebuie să faci conversație. Doar să stați și să fiți împreună.”, a explicat Ducesa de Cornwell, într-un interviu pentru Vogue – ediția britanică, pe care l-a oferit înainte de ziua ei de naștere, ce urmează să fie pe 17 iulie, când va împlini 75 de ani.

camilla parker„Atunci când suntem plecați, cel mai drăguț lucru e că stăm amândoi și ne citim cărțile în colțuri diferite ale aceleiași camere”, a mai dezvăluit soția viitorului rege britanic.

Ducesa a făcut referire și despre primii ani de relație cu prințul „n-au fost ușori” din cauza reacției negative a publicului.

„Am fost analizată mult timp, încât a trebuit să găsesc o modalitate de-a trăi cu acest lucru. Nimănui nu-i place să fie urmărit și criticat tot timpul. Dar, până la urmă, cred că am depășit momentul și am mers mai departe. Trebuie să-ți continui viața”, a mai spus Camilla Parker pentru Vogue.

Camilla, viitoarea Regină

Și pe măsură ce anii au trecut, Camilla Parker a început să fie văzută cu alți ochi de britanici. Și chiar în februarie anul acesta, Regina Elisabeta a II-a a făcut anunțul la care puțini s-ar fi așteptat. Suverana și-a exprimat dorința ca nora ei să devină Regina Consoartă din ziua când Prințul Charles va urca pe tron ca Rege.

“Este dorinţa mea sinceră ca, atunci când va veni acel moment, Camilla să fie cunoscută sub numele de regina consoartă”, a transmis atunci Regina Elisabeta a II-a, chiar înainte de celebrarea celor 70 de ani de domnie ai Suveranei.

Adelina Mariş

Foto Vogue si Shutterstock