Planificarea nunții: 5 sfaturi de care trebuie să ții cont!

Nunta ar trebui să rămână în amintirea celor doi soți drept unul dintre cele mai frumoase și așteptate evenimente ale vieții, o zi dedicată uniunii spirituale a celor doi logodnici. Din păcate, în ultimii ani, organizarea nunții a devenit un fel de obligație socială. Dar să nu generalizăm. Există și cupluri care își îndreaptă atenția asupra lucrurilor importante și care reușesc să transforme nunta într-o poveste de spus nepoților.

Farmaciștii Catena recomandă Magneziu B complex de la Benesio, o combinație de Magneziu și complexul de Vitamina B (B1, B2, B3, B5, B6, B12 si acid folic) care contribuie la metabolismul energetic normal, la reducerea oboselii și extenuării, la menținerea sănătății psihice și la funcționarea normală a sistemului nervos.Fă ceea ce simți!

Una dintre greșelile majore făcute de către viitorii soți este că, uneori, se lasă influențați de părinți și prieteni. Ziua cea mare îi are în prim-plan pe mire și mireasă, iar cei care le sunt alături se presupune că trebuie să se bucure odată cu ei, și nu să cârcotească. Fie că vreți o nuntă cu foarte mulți invitați, fie că vă doriți un eveniment restrâns, decizia este doar a cuplului. Nu-i lăsați pe ceilalți să decidă în locul vostru, s-ar putea ca mai târziu să regretați.

Imortalizează momentele speciale!

Pe măsură ce anii trec, amintirile devin din ce în ce mai prețioase. Nimic nu va fi mai plăcut decât o duminică petrecută în familie, în care să rememorați ziua nunții. De aceea, de la nuntă nu trebuie să lipsească sub nicio formă fotograful și cameramanul. Momentele amuzante, cadrele în mișcare, emoțiile, toate trebuie surprinse, fără doar și poate. Dacă trebuie să faci compromisuri din cauza bugetului, să spunem, nu renunța sub nicio formă la aceste servicii.

Îți poți organiza nunta și cu un buget redus

Unele domnișoare visează la ziua cea mare și la rochia perfectă încă din copilărie. Dar când bugetul este limitat, trebuie să analizezi de două ori înainte de a face o achiziție. Decât să te gândești la mărturii și la alte detalii pe care s-ar putea că invitații să nu pună atât de mult preț, mai bine oferă-le un moment de entertainment. Un moment muzical live, dansatori, o scurtă piesă de teatru le-ar putea captivă atenția invitaților, făcându-i să se simtă bine și să-și amintească peste ani de nuntă voastră.

Alege rochia care te definește!

Alegerea rochiei chiar este un pas important pentru viitoarea mireasă. Ea trebuie să te definească întru totul. Ține cont și de trenduri, dar și de ceea ce îți dorești. Acordă importantă materialului din care este confecționată rochia. În ziua cea mare trebuie să te simți confortabil, așa că materialele naturale, ușoare, vaporoase îți vor da acea senzație de plutire. Vei dansa, te vei mișca și nimic nu trebuie să te împiedice să o faci. Ai mare grijă și la crinolină care poate fi destul de incomodă la dans. Acestea sunt detaliile care ar trebui să conteze cel mai mult.

Pentru o stare de bine, farmaciștii Catena recomandă Strescalm de la Benesio. Datorită mixului de 7 ingrediente active, Strescalm ajută organismul în lupta cu stresul și restabilește echilibrul funcțiilor fizice si psihice, inducând o stare de bine.

Muzica este deosebit de importantă

Toți invitații trebuie să se distreze la nunta voastră. Muzica trebuie să fie pentru toate gusturile, toată lumea trebuie să iasă la dans și să se simtă bine. Până la urmă… despre asta este vorba. Despre o zi a iubirii sărbătorită alături toți cei dragi, așa cum vă place vouă.

Foto: shutterstock