Cum arată mireasa în 2021? Află din articolul umător!

Te măriți în plină pandemie? Atunci trebuie să ai în vedere că propunerea stiliștilor pentru 2021 este rochia neconvențională.

Conform specialiștilor în fashion, mireasa anului trebuie să fie nonconformistă, chic și nu foarte prețioasă, mai ales că nunțile se țin în spații deschise, cât mai neconvenționale. Alegerea rochiei de mireasă înseamnă mult stres pentru cea care o va purta. Găsirea modelului potrivit implică, atât pentru mireasă cât și pentru mama ei, care o îndrumă pentru a face alegerea corectă, multe lacrimi, nervi și dureri de cap.

Deși poate dura luni pentru luarea deciziei finale, anul acesta, designerii vor să scutească miresele de bătăile de cap privind rochia și le ajută cu câteva propuneri de ținute chic pentru nuntă. Elie Saab sau Oscar de la Renta au în plan să îmbrace miresele cât mai nonconformist în 2021.Mireasă în costum bărbătesc

În deceniile trecute, ținuta personalizată a miresei era un lucru obișnuit. Rochia clasică lungă, la care se adăugau detalii dorite de mireasă, mamă, soră etc. nu mai este atât de căutată. Stiliștii spun să ne orientăm atenția pe estetica în sine a unei ținute, pentru o ceremonie civilă la Primărie. Altuzarra recomandă costumul crem impecabil, cu un croi al pantalonilor care duce gândul la pantalonii de trening. Costumul poate fi accesorizat cu cercei marca Oscar de la Renta și o geantă de dimensiuni mici, nude, cu încrustații în formă de stele, de la Mark Cross. Alternativ, outfitul mai poate fi purtat și la o petrecere de logodnă sau la o cină.

Pliurile perfecte

Delimitări egale prin broderii executate paralel, elegante și pline de farmec, rochia albă propusă de Elie Saab definește gustul îndrăzneț al viitoarei mirese. Indiferent că este purtată la o cină pentru repetiția de nuntă, cum se poartă la americani, sau la nunta de a doua zi, rochia poate fi combinată cu cerceii supradimensionați de la Oscar de la Renta și o geantă de umăr aurie, pentru un plus de glam festiv.

Eleganță prin simplitate

Atracția anilor ’90, în materie de trend, era rochia simplă, silky. Mătasea echivalează cu perfecțiunea pentru orice mireasă, a oricărei epoci. Fie că organizezi o ceremonie pe plajă, la vară, sau o recepție restrânsă, această rochie este una ușor de abordat, oferind atât confort cât și eleganță. Pentru lunile de primăvară sau de vară, acest look se potrivește în viața de zi cu zi, în combinație cu brățările Oscar de la Renta și plicul țesut al lui Mark Cross. Pentru seară, schimbă plicul țesut cu un clutch metalic și cercei lungi și strălucitori.

Îți dorești o piele radiantă în cea mai importantă zi din viața ta? Folosește gama Progression HD de la Rilastil, iar pentru un make-up rezistent întreaga zi, alege gama Maquillage!

De la clasica mireasă la mireasa cool

Modificările minime care se regăsesc în detalii, dar care impactează privitorul, sunt preferatele oricărei tipe cool, mai ales atunci când vine vorba de ținuta de mireasă. Pentru un touch modern, alege topul elegant al lui Roland Mouret ca un punct de atracție și completează ținuta cu o fustă creion atemporală. Echilibrează outfitul cu o culoarea îndrăzneață pe buze și cu o mini-geantă, inspirată de ținutele office, pentru a crea un aspect elegant și foarte neconvențional.

Text: Bettina Cristea

Photo: Harper’s Bazaar

Ai grijă de pielea ta, în fiecare zi! Folosește gama Aqua de la Rilastil, pentru o piele sănătoasă și hidratată timp îndelungat.