Pamela Anderson, mireasă pentru a cincea oară

Cunoscuta actriţă din “Baywatch”, Pamela Anderson s-a măritat pentru a cincea oară. Noul ei soţ, Jon Peters, este un mogul din industria cinematografiei cu care am mai avut o relaţie şi în urmă cu 30 de ani.

Cei doi s-au căsătorit în secret în Malibu, lunea trecută, iar la ceremonie au participat fiii Pamelei Anderson, fosta soţie a lui Jon Peters, Christine Forsyth-Peters şi fiicele lor. Mirele a recunoscut că şi-a dorit încă de când a cunoscut-o pe vedetă, în anii ‘80, să o facă soţia lui. Cuplul s-a cunoscut la o petrecere Playboy, la puţin timp după ce Pamela se mutase din Canada în Los Angeles.

Jon Peters este producătorul filmului „A star is born”, premiat cu Oscar anul trecut, dar şi al filmelor „Flashdance”, „The Witches of Eastwick”, „Batman” şi „Batman Returns”.

Pamela Denise Anderson este actriță, sex simbol, manechin, producătoare de televiziune americano-canadiană în vârstă de 52 de ani.

Anderson este cunoscută pentru rolurile din Home Improvement, și Baywatch, V.I.P. A fost aleasă ca Playmate of the Month (Femeia lunii) pentru revista Playboy din februarie 1990, ea având cele mai multe apariţii în revistă; 14 la număr.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images