Carmen Tănase și secretul tinereții dezvăluit de dr. Dana Miricioiu

Actrița Carmen Tănase, cunoscută și iubită pentru rolurile sale remarcabile în teatru și televiziune, a luat recent o decizie care a stârnit interesul fanilor și al publicului larg. Pentru că a început filmările la un nou serial de succes, dar și din dorința de a face o schimbare, actrița a ales să recurgă la injectări cu acid hialuronic, sub îndrumarea și expertiza medicului chirurg estetician Dana Miricioiu.

Carmen Tănase a decis să apeleze la această procedură estetică pentru umplerea șanțurilor nazolabiale și liniilor marionetelor de la nivelul feței. În doar o singură ședință, sub mâna magica a medicului Dana Miricioiu, actrița a reușit să își întinerească aspectul și să își recapete încrederea în sine.

„Mi-a spus o prietenă că arăt așa de odihnită de parcă am fost doua săptămâni în Bahamas. Pe scurt, m-am întâlnit în viața asta cu o zâna. Se mai întâmplă, să știți, nu sunt doar eu cea aleasa. Are și nume omenesc, dar vi-l spun la final. Uite așa, când nu mai aveam nici o speranță și nici o tragere de inimă, am slăbit 10 kg și urmează alte 10 la rând șiiiiiiiii…,atenție ce spun acum, să-mi păstrez expresia feței, adică să nu se schimbe nimic și totuși să atrag atenția cu replici ca cea de la începutul postării. Și să mă simt bine cu mine. Sau, hai, să nu picăm în clișee, să mă simt MULT mai bine cu mine. Să am o relație prietenoasă cu oglinda. În fine, să nu mă mai sperii când dau cu ochii de mine după trei-patru ore de somn. Domne, pe scurt, să mă plac. Așa că, draga mea Dana Miricioiu, eu cred că asta e ditamai motivul să vă fac declarații publice, n-o să se supere nimeni și dacă există suspiciuni, îndoieli, cum s-or mai numi ele…,poftiți de încercați! Doamna Dana Miricioiu are o baghetă magică: bunul gust și simț!.”, a declarat actrița Carmen Tănase într-o postare pe conturile personale de social media.

Dr. Dana Miricioiu este unul dintre cei mai apreciați chirurgi esteticieni din România cu o experiență de peste 20 de ani în chirurgia plastică – microchirurgie reconstructivă.  Prin metodele sale inovatoare și personalizate a ajutat mii de oameni să-și îmbunătățească aspectul fizic, să își recapete încrederea în sine și să se simtă mai încrezători, reprezentând un exemplu strălucit de profesionalism și pasiune.

Injectările cu acid hialuronic sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească aspectul fără a recurge la intervenții chirurgicale. Acidul hialuronic este o substanță naturală, care se găsește deja în organismul uman, și are capacitatea de a reține apa, oferind astfel hidratare și volum pielii. În cazul doamnei Carmen Tănase, am folosit o tehnică minim invazivă, care a adus rezultate spectaculoase în doar o singură ședință.”, a declarat Dr. Dana Miricioiu.Beneficiile injectărilor cu acid hialuronic

Injectările cu acid hialuronic sunt populare datorită numeroaselor beneficii pe care le oferă:

Rejuvenare instantanee: Rezultatele sunt vizibile imediat după procedură, cu o îmbunătățire semnificativă a texturii și volumului pielii.

Hidratare intensivă: Acidul hialuronic are capacitatea de a reține apa în piele, menținând-o hidratată și elastică.

Reducerea ridurilor: Este eficient în umplerea și netezirea ridurilor și liniilor fine, oferind un aspect întinerit.

Non-invaziv: Procedura este minim invazivă, cu recuperare rapidă și fără riscuri majore asociate intervențiilor chirurgicale.

Compatibilitate naturală: Fiind o substanță naturală prezentă în organism, riscul de reacții alergice este minim.

Decizia lui Carmen Tănase de a recurge la injectări cu acid hialuronic, sub îndrumarea medicului Dana Miricioiu, demonstrează că metodele moderne de rejuvenare pot aduce rezultate remarcabile fără a implica proceduri complicate sau dureroase. Această intervenție estetică oferă nu doar un aspect întinerit, ci și un boost de încredere, arătând că frumusețea și tinerețea pot fi păstrate cu ajutorul tehnologiilor avansate și a profesioniștilor în domeniu.

foto: PR