Tendințe 2024 în machiajul de nuntă

Tendințele în machiaj de nuntă sunt într-o continuă schimbare și, de la an la an, apare ceva diferit. În fond, totul este despre definirea feminității prin frumusețe, eleganță și atitudine. Machiajul care accentuează naturalețea și trăsăturile chipului este în trend. Nu este despre a ieși în evidență, este despre energie.

Prin urmare, citește acest articol și află care sunt tendințele în 2024 în materie de machiaj pentru nuntă.

Farmacistii Catena recomanda RILASTIL INTENSE C Ser gel iluminator si antioxidant. Serul gel iluminator și antioxidant contracareaza formarea ridurilor, textura neuniforma a tenului si semnele de oboseala. Pielea este hidratata instant, iar ridurile fine sunt reduse.



Cum alegi cel mai potrivit machiaj de nuntă?

Poți să te prezinți în fața makeup artistului cu câteva idei, dar nu ignora sfaturile pentru că sunt mai mulți factori după care te ghidezi când te pregătești pentru eveniment:

1.     Trăsăturile feței, formă și culoarea ochilor

Sunt esențiale când vorbim de machiaj pentru nuntă sau în general. Machiajul este o expresie a personalității, iar caracteristicile individuale, precum și cele de fizionomie sunt primordiale în realizarea machiajului.

2.     Rochia de mireasă, element reper

Este important să alegi un machiaj care se asortează cu rochia de mireasă. Totul, trebuie să se completeze, detaliile rochiei și forma ei sunt de luat în considerare. Dacă ai o rochie clasică, ar fi potrivit un machiaj delicat, dar, dacă rochia este ceva mai îndrăzneață, poți opta pentru un machiaj de nuntă arăbesc.

3.     Tonuri & texturi pentru un machiaj de nuntă impecabil

Tonurile și texturile machiajului trebuie să se potrivească și cu materialul rochiei sau jocul de nuanțe, paiete ori dantelă, etc. Rochia cu zone din dantelă merită un machiaj de nuntă finuț, potrivit ar fi un no makeup.

Nu uita să testezi machiajul înainte de ziua nunții pentru a te asigura că totul cade în armonie.

Accente într-un machiaj de nuntă în 2024

Industria de makeup transferă naturalețea în diferite concepte de machiaj în 2024. Se dorește obținerea unui chip cât mai natural, luminos, dar cu accente delicate în zona ochilor sau a buzelor.

Pentru a obține un machiaj pentru nuntă ireproșabil, iată pe ce se bazează makeup artiștii:

1.     Nuanțe și tonuri delicate

În paleta de culori se găsesc tonuri naturale, neutre, cum sunt cele pastelate de roz sau piersică, până la tonurile calde de maro și puțin bonz, căci se alătură perfect tendințelor rochiilor de mireasă.

2.     Machiaj de nuntă cu accent pe ochi și buze

Se pune accent pe zona ochilor și a buzelor, dar acest machiaj de nuntă rămâne subtil. Femeile captează admirația prin privire și buze senzuale, așa că în machiaj se apelează la liniile subțiri, gene false și tonuri de farduri în culori calde. Buzele sunt bine definite prin nuanțe de roz pal sau nude și un strat subțire de de gloss.

3.     Strălucirea pielii și durabilitatea machiajului

Este folosit un fond de ten cu acoperire medie, tocmai pentru a păstra naturalețea și a nu părea că porți o mască. Cu cât ai mai mult machiaj, situația se complică, ajungi să porți grija machiajului. Chipul primește luminozitate, dar până și highliterul este discret și strategic aplicat. Un machiaj de nuntă este realizat din produse de înaltă calitate pentru a rezista pe parcursul evenimentului.

Tendințe 2024 în machiaj pentru nuntă

Ai aflat cum îți alegi machiajul, acum îți arătăm care sunt tendințele din 2024 când vine vorba de un machiaj de nuntă perfect. Nu, miresele nu sunt pretențioase, dar sunt mai frumoase ca oricând și aleg machiaje precum:

1.     Pin-up retro, un machiaj pentru iubitoarele de vintage

Cu inspirații glamour în acest tip de machiaj de nuntă se pune un accent pe buze, pentru mirese senzuale și îndrăznețe. Deși totul se păstrează într-o notă clasică, buzele roșii pot sări din tipar, genele lungi și curbate sunt caracteristice, dar nu sunt neglijați nici pomeții. Este importantă păstrarea echilibrului, nimic nu trebuie să fie exagerat în acest machiaj, încă în trend datorită iubitoarelor stilului.

2.     No makeup, un machiaj de nuntă în preferințe

Este cel mai des întâlnit, căci cele mai multe femei aleg să afișeze cât mai multă naturalețe. Vestea bună este că, dacă există incidente, machiajul poate fi ușor corectat. Astfel, acest machiaj este bazat pe texturi lejere care aduc un aspect radiant chipului. Se accentuează delicat zona ochilor și a buzelor, iar acest machiaj de nuntă este perfect pentru persoanele care se bazează pe frumusețea naturală, fiind o apariție rafinată.

3.     Machiaj de nuntă arăbesc pentru o notă aparte

Dacă îți place ideea, acest machiaj de nuntă va fi perfect pentru că aduce un aer sofisticat, un farmec aparte. Machiajul arăbesc se bazează pe linii precise și pe culori intense. Genele lungi și fardurile de pleoape cu strălucire scot în evidență ochii. Buzele sunt accentuate în nuanțe neutre, emanând seducție. Acest machiaj prezintă feminitatea în nuanțe captivante, așa că toate privirile vor fi asupra ta.

4.     Machiajul Smokey Eyes

Clasic și elegant, îl poți adapta astfel încât să păstrezi naturalețea, dar cu un ușor mister. Acest tip de machiaj de nuntă poate fi ușor integrat în stilul tău, fizionomiei și adaptat rochiei de mireasă. Se bazează pe tonuri neutre, calde, punând accent pe ochi cu efect în degrade prin tonuri de maro, gri sau bronz ori nuanțe care contrastează culoarea ochilor. Se folosește un fond de ten lejer, eyelinerul este trasat subțire, iar genele curbate vor lumina privirea. Buzele sunt și ele apreciate prin culori naturale, nude, roz pal sau piersică.

Nu uita că mai frumoasă decât atunci când ești fericită nu ești niciodată, iar un machiaj de nuntă în acord cu starea ta te va face să strălucești la unul dintre cele mai importante evenimente din viața ta.