Vacanta

VacantaToata lumea se pregateste pentru vacanta de 1 mai, o bine-meritata vacanta prin care se sarbatoreste Ziua Muncii. Am incercat si eu impreuna cu ai mei sa ne facem cateva planuri pentru aceste zile libere. Dincolo de incertitudinea meteorologilor cu privire la vreme, ne-am gandit noi ce ne-ar placea sa facem, incotro sa mergem. Copilul, dupa ce a chiuit de bucurie ca are atatea zile libere, ne-a spus ca vrea sa doarma pana tarziu dimineata. Si-atat. Asa ca decizia a ramas la noi, adultii.

Pentru mare, ni se pare prea frig. La munte va fi si mai frig, foarte aglomerat, iar drumul un cosmar.

Bineinteles ca ar mai fi si alte destinatii extrem de interesante in aceasta tara, dar am stat si ne-am gandit ce ne dorim cu adevarat. Si am ajuns la concluzia ca, in ordinea prioritatilor, ne dorim asa: sa dormim, sa ne plimbam cu bicicletele si cu rolele, sa citim, sa ne relaxam, sa facem prajituri si eventual sa mergem cu cativa prieteni la un gratar, intr-un loc frumos si civilizat. In parcul Palatului Mogosoaia. Mi-e dor de o discutie lunga si relaxanta, in jurul mesei din bucatarie cu o ceasca mare de cafea alaturi si cu tabla de remy in fata. Lucruri simple, liniste si buna dispozitie.

Planurile noastre nu sunt spectaculoase, dar sunt ceea ce ne dorim sa facem. Sper ca voi sa aveti niste vacante reusite, de care sa va bucurati si din care sa va intoarceti sanatosi.

Orice faceti si oriunde sunteti, nu uitati sa fiti responsabili. Cele mai reusite vacante sunt acelea din care ajungem cu bine acasa.

 

Text: Alina Niculescu

aprilie 30th, 2014 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate