Tendințele toamnei în materie de unghii: culori, texturi și design

Cu sezonul toamnei în plină desfășurare, moda nu se limitează doar la haine și accesorii, ci se extinde și în lumea manichiurii. Dacă ești în căutarea unor idei noi pentru unghiile tale în această toamnă, ai noroc. Iată cele mai recente tendințe în materie de manichiură  pentru acest sezon.

Farmaciștii Catena recomandă crema de mâini Rilastil Repairing, un produs bogat în substanțe hidratante, nutritive și emoliente care ajută la repararea țesuturilor deteriorate și la hidratarea lor în profunzime.Culori călduroase de toamnă

Toamna este adesea asociată cu culori bogate, care se inspiră din frunzele ruginii și movul plin al strugurilor. Culorile de toamnă precum burgundi, portocaliul arămiu, kaki și maro sunt extrem de populare în această perioadă a anului. Optează pentru o manichiură în aceste nuanțe pentru a aduce un strop de căldură și eleganță unghiilor tale.

Texturi bogate

Unghiile texturate au câștigat popularitate în ultimii ani, și toamna 2023 nu face excepție. Unghiile cu texturi, cum ar fi catifeaua, efectul de piele de șarpe sau marmură, adaugă un plus de dimensiune manichiurii tale. Aceste texturi pot fi obținute cu ajutorul lacurilor speciale sau a unor tehnici avansate de pictură.

Unghii în nuanțe metalice

Nuanțele metalice și metalizate sunt o alegere excelentă pentru sezonul toamnei. Argintiul, auriul, cuprul și nuanțele de platină adaugă strălucire și eleganță unghiilor tale. Poți alege să aplici un strat subțire de lac metalic pentru un aspect subtil sau să folosești efecte de sidef pentru un impact mai puternic.

Unghii cu modele

Design-urile cu modele sunt întotdeauna în tendință, și toamna 2023 nu face excepție. Poți alege dintr-o gamă variată de modele, cum ar fi carouri, dungi, modele florale sau abstracte. Combinația de culori și texturi pentru unghiile cu model poate oferi un aspect unic și sofisticat.

Unghii scurte și pătrate

Unghiile scurte și pătrate au revenit în forță în ultimii ani, și această tendință continuă să fie populară în toamna 2023. Această formă de unghii este practică, ușor de întreținut și arată foarte elegant. Poți opta pentru nuanțe mate sau metalice pentru un plus de stil.

Unghii inspirate de dimensiunile spațiului cosmic

Unghiile inspirate de dimensiunile spațiului cosmic sunt o tendință de design care a cucerit lumea manichiurii. Această tehnică implică lăsarea unor porțiuni de unghie neacoperite, creând un efect de spațiu cosmic. Poți să experimentezi cu diferite forme și modele pentru a obține un aspect interesant și modern.

Accent pe strălucire

Strălucirea și sclipirea sunt perfecte pentru a evidenția frumusețea unghiilor în sezonul toamnei. Lacurile cu particule sclipitoare sau sclipiciul subtil pot adăuga acel element strălucitor care completează perfect un look de toamnă.

Sezonul toamnei 2023 aduce o varietate de tendințe interesante în lumea manichiurii. Cu opțiuni variate de culori, texturi, modele și forme, poți să-ți personalizezi manichiura astfel încât să se potrivească stilului tău și să aducă un strop de magie toamnei. Alege ceea ce te inspiră cel mai mult și bucură-te de unghiile frumoase în acest sezon!

Foto: shutterstock