Secrete de familie: Beatrice și Anastasia Lazariuc

 

Să fii nepoata unei mari artiste a României, nu e un lucru ușor, ne-au mărturisit Beatrice și Anastasia Lazariuc.

În familia Anastasiei Lazariuc (66 de ani) frumusețea este cuvântul de ordine. Nu doar fiica ei, Ileana, i-a moștenit trăsăturile, ci și nepoatele din partea lui Andrei, fiul celebrei artiste originară de peste Prut. Beatrice (26 ani) și Anastasia (19 ani) sunt pasionate de arta machiajului, de modă și fac furori la ședințele foto.

Farmaciștii Catena recomandă  fondul de ten Long Lasting Confort de la RILASTIL MAQUILLAGE, un fond de ten cu rezistență îndelungată, acoperire ajustabilă și un aspect natural și omogen.

Anastasia, mezina care poartă numele bunicii sale celebre, face furori pe rețelele de socializare, acolo unde cei care o urmăresc o cunosc drept “Nasti”. unde cei mai mulți au observat asemănarea izbitoare dintre Nasti și mătușa sa, Ileana. Anastasia este pasionată de arta machiajului şi de artele vizuale, iar pozele pe care le pune pe reţelele de socializare sunt o dovadă în acest sens. 

Nasti Lazariuc are o sora mai mare, Beatrice, care a moștenit și ea gena frumuseții din familie.

Beatrice Lazariuc are 27 de ani și e pasionată de design vestimentar, pasiune pe care a transformat-o în meserie şi apoi în afacere. Iar de aici la a-i da sfaturi bunicii despre cum ar trebui să se îmbrace și ce ar putea să combine nu a mai fost decât un singur pas.

Farmaciștii Catena recomandă  mascara de la RILASTIL MAQUILLAGE, un rimel pentru volum cu formulă inovativă, care îmbracă genele de la rădăcină până la vârf pentru un volum intens.

În continuare, un material video cu cele două nepoate superbe ale Anastasiei Lazariuc despre moștenirea de familie, carieră și pasiunile din spatele acestora

Dincolo de aceste pasiuni, celor două tinere le place să călătorească, să îşi petreacă timpul cu familia şi să descopere România.

Iată ce ne-a mărturisit fiecare în acest sensBeatrice

“Ador să mi petrec timpul cu familia mea, avem o familie numeroasa și destul de ocupată. Cum prind puțin timp liber încerc să fac o adunare cu toții. Mergem la film, luăm masa împreună sau pur și simplu stăm şi discutăm despre ce am mai făcut.”

“Cea mai frumoasă vacanța a mea a fost în Statele unite, în Los Angeles acolo am văzut cu totul și cu totul o altă lume față de Europa. Mi-a plăcut foarte mult în San Diego, am fost la o grădina zoologică foarte mare. Însă a fost una diferită, de safari . Noi eram într-un fel de camion și animalele libere, a fost minunat să le văd în habitatul lor natural cu siguranța am să revin acolo.”

“Bucovina este locul meu preferat, peisajele de acolo sunt incomparabile cu orice altă locație din România. Absolut superb, avem o țara minunată, mai am foarte multe locații adorate de mine însă aceasta este preferata mea.”

Anastasia

“Timpul meu liber îmi place să îl petrec cu familia cât și prietenii, să pictez, și deasemenea să mă relaxez ascultând muzică.”

“Au fost foarte multe vacanțe care m-au captat. Fiecare vacanță este unică în felul ei și nu cred că aș putea să fac un top al vacanțelor. Îmi place foarte mult să călătoresc și să descopăr locuri noi, dar cel mai mult, pot spune că aș opta oricând pentru o vacanță la munte.”

“M-a atras în mod special Muzeul de artă Prado din Madrid, și mi-aș dori foarte mult ca pe viitor să am ocazia să vizitez cât mai multe muzee de artă din lume. Clujul mi s-a părut deosebit și cu un farmec aparte.”

Iulia Mirică

Cristina Dudău

Foto Tonica şi Arhiva personală