Horoscop Berbec saptamana 27 mai – 2 iunie 2019

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Berbec o stare mai putin buna. Acestia nu se simt in apele lor, stau retrasi, tacuti, au tot felul de framantari si procese de meditatie si isi aduc aminte de unele clipe petrecute in trecut, care i-au facut fericiti.

Registrul astral se schimba de marti de dimineata, cand Luna incepe sa le traverseze semnul zodiacal, respectiv casa personalitatii si isi revin la starea lor normala, de actiune, agitatie si de a face fata cu brio tuturor obstacolelor si problemelor aparute  la serviciu sau acasa. Spre finalul saptamanii se activeaza casa banilor. Incaseaza sume de bani, fac plati, insa pot avea si o surpriza placuta.

Unii nativi pot primi un bonus/prima sau o suma, care vine neasteptat sau isi recupereaza o datorie de la un prieten. Unii nativi vor avea idei indraznete si originale in a organiza finantele si in a-si suplimenta veniturile.

In weekend fac multe deplasari pentru a rezolva chestiuni de ordin gospodaresc si sunt foarte activi pe toate retelele de socializare, iau legatura cu persoane aflate in alte orase/tari si unii Berbeci achizitioneaza un sejur sau un concediu.

mai 27th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Berbec saptamana 27 mai – 2 iunie 2019»:3.36/ 5 (84 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate