Horoscop Berbec saptamana 15 – 21 iulie 2019

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Berbec preocupari pentru cariera si statutul profesional. Nativii vor avea dialoguri cu sefii sau cu diverse institutii in scopul obtinerii unor proiecte pe termen lung. Evenimentul astral important al saptamanii este Luna Plina din zodia Capricorn din 17 iulie, care le activeaza sectorul profesional al Berbecilor.

Nu sunt excluse suprize si rasturnari de situatie in cariera sau la nivelul conducerii departamentului sau institutiei in care lucreaza. Pentru o serie de Berbeci fenomenul astral va aduce incheierea unei etape profesionale, in unele cazuri blocaje in proiecte, insa exista si nativi norocosi, care pot sa primeasca o functie, in urma demersurilor mai vechi.

Registrul astral se schimba din a doua parte a saptamanii, cand au parte de surprize de la prieteni sau in urma unei deplasari, se pot intalni cu un prieten de la care sa afle informatii utile.

Vineri, Mercur isi continua mersul retrograd si ajunge in zodia Rac, respectiv in sectorul locativ, semn ca vor incepe dialoguri cu familia, partenerul si ceilalti membrii ai familiei pe teme locative sau in ceea ce priveste regimul unei locuinte, terenuri sau intemeierea unei familii. Weekendul nu ii prind in cea mai buna forma, stau izolati, fara chef, cu amintiri care le vin in minte.

iulie 15th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Berbec saptamana 15 – 21 iulie 2019»:3.37/ 5 (86 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate