10 actrite faimoase de la Hollywood care nu si-au jucat bine rolul

actori-celebriSa vorbim despre unele dintre cele mai frumoase actrite care nu ar putea sa joace bine nici macar pentru a-si salva viata.Malin Akerman

Nimeni nu a remarcat-o pe bomba blonda in „27 Dresses” si „The Heartbreak Kid”. A reusit sa arate o mica scanteie in filmul „Watchmen”, dar au urmat cateva rateuri in „Couples Retreat” si „Wonderlust”. Judecand dupa prestatia ei de lemn, lipsita de orice fel de emotie, putem afirma cu incredere ca aceasta frumoasa blonda ar fi trebuit sa se limiteze la cariera ei muzicala.

Janet Jackson

Un alt caz al unui star pop cu un succes moderat care s-a pacalit crezand ca ar putea sa faca si actorie. Prestatiile medii din filmele „The Nutty Professor II” si „The Klumps” au fost urmate de esecul din „Why Did I Get Married?”. Cu depresii, obsesii si un bagaj prea mare, pe care il reprezenta fratele ei, Janet Jackson mereu a avut prea multe pe cap pentru a se concentra corespunzator asupra actoriei.

Kristen Stewart

Daca actoria ar fi un pendul intre priviri patrunzatoare si… ei bine… priviri si mai patrunzatoare, Stewart ar fi fost castigatoarea mai multor premii Oscar pana acum. Personajul Bella, caruia i-a dat viata in franciza „Twilight”, de altfel, de succes, este probabil una dintre cele mai lipsite de expresivitate din istoria Hollywoodului. Din pacate pentru ea, o fata mereu incruntata si buzele tuguiate nu pot fi un inlocuitor pentru emotii.

Beyonce

Nimeni nu ii contesta calitatile vocale, este parca de-o viata in showbiz si a scos albume de succes si hituri dupa hituri. Cu mai multe premii Grammy in palmares, Queen Bey a dat-o in bara cu actoria in „Austin Powers in Goldmember”. Poti sa iei drept indiciu toate criticile despre interpretarea ei. Beyonce a mers mai departe totusi, dorindu-si sa reuseasca si in Cetatea Filmului si sa fie un artist complet si complex. Si chiar a incercat, „Pantera Roz”, „Dreamgirls” si „Obsessed” fiind insa gafe de neuitat.

Jennifer Aniston

Prin anii ’90, totii baietii faceau o pasiune pentru Rachel, personajul interpretat de Aniston in „Friends”. Fie din lipsa de interes, fie din incapacitatea de a se adapta la diferite roluri, Jennifer Aniston a devenit tot mai slaba in prestatiile ei din filmele urmatoare. Simpla ei prezenta in filme precum „Horrible Bosses” si „We’re the Millers” a fost placuta, dar performantele ei nu au avut nimic de-a face cu succesul comercial al acestor filme.

Sarah Jessica Parker

O actrita care a crezut ca un copy paste al personajului ei din „Sex and the City” ar fi apreciat in mod egal in toate filmele. Din cauza capacitatilor sale de actorie extrem de limitate, Parker a fost sablon numai pentru roluri de doamne ingamfate, de inalta societate. Din pacate, ea nu a reusit sa exceleze sau sa iasa din zona ei de confort.

Paula Patton

Au trecut trei ani de la lansarea „Mission: Impossible – Ghost Protocol”, cel mai mare hit al lui Patton, in care ea a fost cea mai slaba de pe platou (va amintiti acea rochie?). Cei cativa mari cinefili, care au vizionat „Baggage Claim” de anul trecut, au putut confirma ca Patton si-a pierdut toate abilitatile de actrita. Intrebarea este: a stiut vreodata sa joace?

Jennifer Lopez

„My Little Girl” a fost lansat in 1986, iar Jennifer a vrut sa isi incerce norocul si la Hollywood. „Maid in Manhattan” (2002) este singurul film unde Jennifer a avut un rol acceptat de critici, iar in „Shall We Dance?” este de inteles ca Richard Gere a furat toata lumina reflectoarelor.

Lindsay Lohan

„Freaky Friday” si „Mean Girls” au demonstrat ce actrita slaba este. Lohan a confundat succesul initial cu un mare talent actoricesc si a urmat o linie intreaga de filme proaste, pana cand performantele sale extraordinare au fost incununate cu un premiu, respectiv Zmeura de Aur.

Melissa Joan Hart

Chip frumos, nimic altceva! Serialul „Sabrina, the Teenage Witch” a fost un real succes si nimeni nu ar fi crezut ca, pe marele ecran, cariera ei ar putea fi, de fapt, un dezastru total.Ca sa fim corecti, Melissa nici nu s-a implicat in productii cu buget mare, dar nici nu ne-a impresionat cu nimic mai mult decat cu zambetul ei larg.

Text: Maria Camelia Diaconu