10 moduri în care să porţi eşarfele

Este o toamnă liniştită şi încă mai putem purta eşarfa preferată. Dar asta nu înseamnă că trebuie să o purtăm clasic. Putem face tot felul de ţinute creative cu ea, indiferent că o purtăm pe cap, la gât sau… pe faţă.

Eşarfele au modele, materiale şi texturi diferite, astfel încât unele să poată fi purtate doar în anumit sezon. Cele scurte, din satin sau mătase, şi multicolore se pot ataşa de genţi sau de ochelari, cum propune casa Missoni pentru primăvara anului viitor.

De asemenea, cele scurte arată foarte bine şi prinse de cap, la plajă sau sub pălăria de paie, dar şi la gât, cu o fundiţă mică, în stil franţuzesc.

Cele lungi şi subţiri, din mătase sau din in, pot fi folosite în zilele călduroase, pe cap sau ca pareo la plajă. Eşarfele groase şi fularele sunt potrivite toamna, în perioadele ploioase, şi iarna. Eşarfele şi fularele tricotate, înguste, sunt folosite în acest sezon, pentru a mai umple zona gâtului, atunci când există un decolteu prea adânc, care nus e potriveşte cu vremea de afară.

 Iată 10 moduri în care poţi purta eşarfele creativ!

Photo: Cosmopolitan