10 poşete pe care le poţi purta de Revelion

Petrecerea de Revelion se apropie şi începi să te gândeşti la outfitul pe care să-l porţi cu această ocazie. Indiferent că petreci acasă la nişte prieteni, la restaurant, în club sau în piaţă la concert, trebuie să te faci remarcată prin ţinută.  

Aşa cum tradiţia spune să porţi lenjerie roşie şi să ai bani în buzunar la 00:00 noaptea, la fel spunem şi noi că trebuie să porţi ceva special la tine. Ca tot anul să fie special, noi îţi recomandăm zece genţi pe care să le porţi la cumpăna dintre ani.  1. Bottega Veneta

Geanta mică, punchy, roşie, de piele, de la Bottega Veneta este perfectă pentru aceste sărbători. Culoare ei se integrează atât cu tematica petrecerii de Crăciun cât şi cu cea de Revelion.

 

  1. By Far

Modelul anilor ‘90 de la By Far nu se va demoda curând. Poşeta mică de umăr se poate asorta cu orice ţinută glam pentru că materialul are sclipici argintiu.

  1. & Other Stories

Clutchul de satin negru de la & Other Stories se potriveşte şi cu un little black dress, dar şi cu o pereche de jeanşi albaştri şi tocuri negre.

  1. Oscar de la Renta

Poşeta disco ball propusă de Oscar de la Renta pentru sărbători dă unicitate oricărei rochii sau kimono. Inspirată din stilul victorian, acest statement dă un plus eleganţă outfitului.

  1. Saint Lauren

Alege un clasic YSL pentru noaptea dintre ani şi nu vei da greş. Poşeta din catifea verde poate fi purtată şi la petrecerea de Crăciun.

  1. The Row

La o ocazie specială, poartă o geantă specială. The Row propune pentru petrecere de Revelion o geantă mică, moale foarte versatilă.

  1. Cult Gaia

Recomadarea Cult Gaia este inspirată de forma norilor. Clutch-ul poate fi purtat cu o ţinută elegantă şi puţin casual.

  1. Erdem

De Revelion poţi opta şi pentru un clutch vintage marca Erdem, inspiraţie a anilor ‘40.

  1. Jimmy Choo

Propunerea Jimmy Choo pentru aceste sărbători este un clutch roşu din satin cu ştrasuri.

  1. Off-White

Ultimul răcnet în materii de accesorii este poşeta argintie cu franjuri de la Off-White.

Text: Bettina Cristea

sursa foto: Harper’s Bazaar si freepik.com