11 celebrități despre care nu știai că sunt roșcate

În timp ce unii își doresc să ajungă la culoarea părului de un roșcat cât mai natural sau chiar de o nuanță stridentă, care să întoarcă toate privirile celor din jur, totuși, există celebrități care au trecut de la părul roșcat la o culoare mai convențională.

Iată vedetele roşcate care şi-au schimbat culoarea părului de-a lungul anilor!

 1. Nicole Kidman este blondă de mulți ani, dar și-a început cariera având părul roșcat, iar părul ei natural este mult mai ondulat decât acum.

 1. Benedict Cumberbatch și-a vopsit părul într-o nuanță mai închisă pentru rolurile din „Sherlock” și „Dr. Strange”, dar el are părul roșcat, în mod normal. Cumberbatch și-a vopsit pentru prima dată părul mai întunecat pentru rolul său în adaptarea BBC „Sherlock”.

 1. Laura Prepon și-a vopsit părul brunet de câțiva ani, pentru rolul din „Orange is the New Black”, dar în anul 2001 și-a etalat părul roșcat în „That ’70s Show”. Prepon a încercat să se vopsească și blondă de câteva ori, în special în „October Road”, „Are You There, Chelsea?” și în ultimul sezon al emisiunii „That ’70s Show”.

 1. Michael Fassbender își vopsea frecvent părul pentru roluri. Într-un interviu pentru Pop Sugar, Fassbender a explicat că nu-i place așa tare să-și vopsească părul cu alte culori, deoarece persoanele cu părul roșcat se distrează mai mult.

 1. Seth Green și-a vopsit părul în aproape toate culorile, dar părul lui natural este roșcat. În singurul film “Buffy the Vampire Slayer”, Green și-a făcut apariția cu părul roșcat, șaten și brunet în diferite momente din emisiune.

 1. Catherine O’Hara a fost blondă în timpul apariției sale în “Schitt’s Creek”, dar înainte de asta și-a păstrat nuanța naturală. Înainte de a interpreta Moira, matriarhul familiei Rose, O’Hara era bine cunoscută pentru rolurile din filmele din anii ’80 și ’90, “Home Alone” și “Beetlejuice”, în care părul ei natural este de nuanță roșiatică.

 1. Ewan McGregor și-a vopsit părul în culori închise pentru roluri, în trecut, ba chiar s-a ras în cap pentru piese. McGregor a avut multe stiluri și culori de-a lungul carierei sale.
 2. Bridget Regan a trecut de la părul roșu natural, la cel brunet. Regan și-a vopsit prima dată părul pentru rolul din serialul de fantezie din 2008 „Legend of the Seeker”.

„Am fost vopsită odată ce m-am mutat în Noua Zeelandă și mi s-a îndreptat părul chimic, iar eu am avut reacția:„Cine sunt eu?”. Mi-a luat o săptămână să mă pot obișnui cu el când mă uitam în oglindă, dar cu siguranță a fost potrivit pentru rol”, a declarat ea pentru TV Equals.

Alte trei vedete roşcate

 1. Lucas Hedges a avut părul roșcat natural în trecut, dar el și-a schimbat culoarea pentru a juca în diferite roluri. Hedges a dezvăluit că și-a vopsit părul pentru filmul „Honey Boy”.

„Am avut lentile de contact de diferite culori și mi-au vopsit și părul. Am avut impresia că mi-am pierdut mintea puțin, dar am experimentat un nou tip de libertate”, a spus el pentru Evening Standard.

 1. Charles Dance, odată cu trecerea anilor, părul i-a devenit cărunt, dar în vremea tinereții avea părul roșcat. Această legendă vie apare încă din anii ’70 la televizor și în filme, fanii văzându-i progresia naturală a părului, până în prezent.

 1. Noel Fisher își dorește să treacă de la brunetul din serialul „Shameless”, înapoi la roșul său natural. Fisher este renumit pentru rolul pe care îl interpretează, cel reprezentat de personajul Mickey Milkovich în „Shameless”, dar încă nu a reușit să ajungă la nuanța sa: „de fapt, sunt și eu un ginger”.

Text: Bettina Cristea

Photo: Insider