15 cravate pe care să le porţi în acest an

Trendul cravatelor pentru femei a revenit. În 2020 nu doar bărbaţii poartă cravate, ci şi femeile cu o atitudine nonconformistă, dar cărora le place să fie, în acelaşi timp, şi sexy.

Anul ăsta se poartă cravata care spune o poveste, cea care dezvăluie personalitatea persoanei care o poartă, demonstrează siguranţa stilului vestimentar şi eleganţa. Dacă în perioada 2002-2004, cea care dădea startul purtării acestui accesoriu de către femei era Avril Lavigne, în acest sezon le-am putut vedea pe surorile Hadid făcând acest lucru.

Am ales 15 cravate pe care le poţi purta primăvara asta la birou sau la un eveniment.  1. Cravata tricotată

Poţi adopta un look retro dacă alegi să porţi o astfel de cravată. Ea se poate asorta cu un cardigan sau un sacou din tweed. Missoni, Brunello Cucinelli, Canali şi Burberry au câteva astfel de modele.

  1. Cravata neagră

Bella Hadid a dat startul trendului cu cravata neagră, în show-ul Alyx, pentru toamna lui 2020. Poţi găsi astfel de modele elegante în colecţiile Prada, Alexander McQueen, Cornelani sau The Tie Bar.

  1. Cravata amuzantă

Cravatele amuzante au diferite imprimeri care pot fi asortate cu cămăşi sau cu tricouri cu guler tip Polo. Gucci, Dries Van Noten şi Salvatore Ferragamo au câteva propuneri de acest gen.

  1. Cravata Preppy

Modelele cu dungi, care de altfel sunt şi mai greu de asortat, se pot găsi la brand-uri precum: Celine, Thom Browne, Brooks Brothers şi Ted Baker.

Text: Bettina Cristea

Photo: Vogue