16 celebrităţi despre care nu credeai că sunt vegane

În cazul în care ţi-a scăpat această informaţie, anul trecut, Jay-Z şi Beyonce au oferit bilete gratuite pe viaţă tuturor celor care deveneau vegani.

Dar aceştia nu sunt singurii care încearcă să salveze animalele de pe planetă convingând oamenii să mănânce mai multe legume şi fructe. Iată şi alte vedete care susţin această cauză.

1.     Ducesa de Sussex

Meghan Markle s-a autointitulat „vegană part-time”. Aceasta încearcă să consume puţină carne în weekend-uri.

2.     Demi Moore

Demi Moore este una dintre vedetele care ţin o dietă raw-vegană. Ea vorbeşte câteodată despre asta şi învaţă persoanele care o urmăresc despre metoda “get skinny now”.

3.     Miley Cyrus

Miley este foarte documentată atunci când vine vorba despre animale, iar asta a făcut-o să devină cât se poate de vegană. Ba mai mult, vedeta şi-a tatuat, în 2017, expresia: “Vegan for life!”

4.     Serena Williams

După ce a născut-o pe Alexis Olympia, tenismena a început o dietă drastică, mânca vegan şi nu consuma deloc zahăr. Serena spunea că dieta nu a început să dea rezultate decât după ce s-a oprit din alăptat.

5.     Venus Williams

Sora mai mică a Serenei a început să devină vegană atunci când a fost diagnosticată cu boala autoimună, sindromul Sjogren.

6.     Natalie Portman

Actriţa este atât de încântată de veganismul ei, încât în 2018 a făcut un documentar despre alimentele de origine animală, “Eating Animals”.

7.     Ariana Grande

Cântăreaţa a recunoscut, prin 2014, că iubirea ei faţă de animale este mai presus de orice şi că nu le poate mânca.

8.     Pamela Anderson

Fostul iepuraş Playboy a postat un articol pe blogul personal, în 2017, cu titlul “Fight Fake Food, Not Fake News”.  Atunci, vedeta din Baywatch a anunţat că este vegană.

9.     Ellen Degeneres

Ellen este vegană din 2008 după ce a aflat care este procesul de creştere al animalelor până când acestea ajung hrană pe mesele oamenilor.

10.  Michelle Pfeiffer

Actriţa a renunţat de tot la carne după ce a observat că pielea ei începe să araate mai bine, dacă mănâncă doar legume. Vedeta spune că alimentele de origine animal conţin multe toxine care nu fac bine organismului.

Pentru un organism sănătos, încearcă ImunoSuport!

11.  Gisele Bundchen

Fostul model are o alimentaţie bazată, în special, pe legume verzi. Aceasta crede că legumele verzi sunt baza oricărei diete.

12.  Sia

Sia nu iese cu foarte multe declaraţii în public, însă în 2014, a anunţat, printr-o postare pe Twitter, că va deveni vegană.

13.  Ellen Page

În 2014, Ellen Page a fost numită “Cea mai sexy celebritate vegetariană”, datorită dietei sale vegane.

14.  Madonna

Starul a dezvăluit că urmează o dietă macrobiotică vegană foarte strictă. Aceasta trebuie să consume multe sucuri reci, făcute la blender, din fructe, legume şi multe seminţe, în special de quinoa.

15.  Ruby Rose

Modelul a început tranziţia la veganism treptat, încă din 2013. Abia în 2017 a ajuns să fie total vegană, ba mai mult, a şi câştigat premiul PETA de “Cea mai sexy vegană”.

16.  Olivia Wilde

Olivia a început să fie vegetariană de la vârsta de 12 ani, iar tranziţia la veganism i-a fost foarte uşor să o facă.

Text: Bettina Cristea

Photo: Harper’s Bazaar