18 milioane de euro pentru un reality-show marca Beckham

Reality-show-ul este despre viața lui David Beckham în care sunt surprinse momente alături de soția sa, Victoria și alături de cei patru copii ai lor.

În programul TV vor apărea și înregistrări din arhivă de pe vremea când David era la începutul carierei sale de fotbalist dar și de la începutul relației sale cu Victoria. Publicul va avea ocazia să afle amănunte necunoscute despre viața din spatele reflectoarelor și paparazzilor.

Familia lui David Beckham a arhivat toate aparițiile și informațiile din dosarele școlare, din scrise despre el, reportaje, interviuri și tot ce a apărut în presă de-a lungul timpului despre el, încă de pe vremea când era doar un copil.

În reality-show vor fi difuzate și înregistrări vechi care au fost făcute la ocazii speciale, iar o echipă se va ocupa de documentarea activității sale actuale, mergând cu el peste tot, chiar și în întâlnirile sale de business. t și îl va urma în jurul lumii, în diversele lui angajamente de business.

Programul va începe cu prezentarea copilăriei lui David, de pe vremea când juca fotbal cu tatăl său, Ted, în curtea casei. Vor apărea și foști colegi din echipa lui David de la Manchester United și de la Real Madrid (Ronaldo, Gary Neville, Cristiano Ronaldo sau Ryan Giggs), dar și agentul sportiv Dave Gardner care este cel mai bun prieten al lui David și actorul James Corden.

Netflix va difuza această serie la începutul anului 2022, fiind realizată de casa de producție a lui David Beckham, Studio 99, al cărui nume provine de la anul 1999, când David și Victoria s-au căsătorit.