3 lucruri importante şi neştiute despre Beyoncé

Cântăreața americană Beyoncé va apărea pe coperta din decembrie a revistei British Vogue. Cu această ocazie, în interviul din revistă, Queen B. recunoaşte că, precum toți muritorii de rând, îşi pune lucrurile în locuri diferite și uită unde le-a pus.

Îmi pierd întotdeauna telefonul prin casă sau la birou, și nu știu niciodată unde îmi sunt cheile”, a spus ea. „Telefonul meu este mereu mort”, continuă artista.

Chiar dacă pierde obiecte, şi uită lucruri importante pe care le are oricum scrise în agenda ei, artista spune că mereu își va aminti orice detaliu, cât de mic ar fi el, legat de conversațiile pe care le are cu oamenii, inclusiv cu ce au fost îmbrăcați sau cum aveau aranjat părul.  

Există lucruri și mai puțin neștiute de celebra Beyoncé, și, mai exact, faptul că are propria sa miere. „Știu că este ciudat, dar am doi stupi. Stupi reali”, a spus Beyonce în interviu. „Le am la mine acasă de ceva vreme. Am în jur de 80.000 de albine și facem sute de borcane cu miere pe an. Ideea de a avea stupii a venit de la faptul că fiicele mele, Blue și Rumi, au alergii teribile, iar mierea are nenumărate proprietăți de vindecare,” susţine cântăreaţa.

Acum expresia „Honey B.” are și mai mult sens datorită stupilor ei de albine.