33 de intrebari in 3 minute cu… Carmen Negoita

Prezenta lui Carmen Negoita la evenimente de moda monumentale, precum SAPTAMANILE MODEI, nu trece niciodata neobservata, fashion bloggerul roman atragand atat atentia fotografilor, fashion editorilor cat si bloggerilor celebri.Paris Fashion Week, un vis devenit realitate

“Am vizitat Parisul de cateva ori si pot spune ca sunt in asentimentul lui Victor Hugo: «Respirand aerul din Paris iti mentii sufletul tanar». Parisul este o destinatie care de fiecare data m-a fascinat. Fiind prezenta la Paris Fashion Week pentru prima oara, in urma acestei experiente pot spune acum ca indragesc si mai mult acest oras”, declara Carmen.

In discutii cu Anna Dello Russo si Chiara Ferragni

“Sa o intalnesc pe Anna Dello Russo si sa ajung sa schimbam cartile de vizita a fost o mare onoare pentru mine. Annei i-a placut puloverul meu extravagant, in forma de cerc, din lana si motive traditionale romanesti. Aceasta piesa de rezistenta este o creatie a cantaretei Sophia si face parte din prima colectie a brandului Sophia 33, ce urmeaza a fi lansat in curand”, declara Carmen Negoita.

“Chiara este chiar mai frumoasa in realitate decat in fotografii. Daca Anna Dello Russo experimenteaza mereu, Chiara este cuminte, rafinata si mereu feminina”, mai spune Carmen Negoita.

Carmen Negoita are peste 300 de perechi de pantofi!

Dupa un an plin de aparitii media in reviste cu tiraj international (Vogue, Washington Post, Daily Mail, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Associated Press, Miami Herald samd), a venit si randul nostru sa ii luam un interviu. Si pentru ca ne-am dorit ca voi sa aflati totul despre viata ei fabuloasa, i-am intrat in casa si ne-am facut comozi in camera de… pantofi. Si da, are o incapere intreaga plina de pantofi, “in jur de 300”, dupa cum ea insasi ne-a marturisit. In plus, mai are inca doua dressinguri, unde isi tine piesele vestimentare si accesoriile, in special palariile, pentru care a facut o pasiune.

Am descusut-o si i-am pus cele mai neconventionale 33 de intrebari, astfel am aflat ca marele sau vis este sa fie agent secret si ca deviza sa in ce priveste modul de alimentatie este “80% mancare sanatoasa si 20% mici placeri”. V-am facut curiosi? Va invit sa vizionati materialul video ca sa aflati toate cele 33 de raspunsuri.

Text: Catalina Buzdun