4.000 de spectatori au fost prezenti la concertul plin de „Emotii” al formatiei 3 Sud Est

4.000 de spectatori au fost prezenti la concertul plin de „Emotii” al formatiei 3 Sud EstFormatia 3 Sud Est a sustinut un concert de exceptie la Sala Palatului pe data de 9 mai, un concert plin de „Emotii”. Pe langa deja consacratele hituri „Amintirile”, „Te plac”, „Cand soarele rasare”, „Vreau sa te uit” sau „Alaturi de ingeri”, Viorel, Laurentiu si Mihai au interpretat cea mai recenta melodie: „Emotii”, melodie care a dat si titlul concertului.

Sigur ca nu au lipsit nici invitatii speciali, printre care Elena Gheorghe, Andreea Banica sau Horia Brenciu. Seara a fost una deosebit de speciala, mai ales ca a fost prezent si tatal lui Laurentiu Duta care si-a sarbatorit ziua de nastere.

       Cei trei membri ai formatiei au fost deosebit de emotionati si i-au incantat cu vocile lor pe toti cei prezenti. “Va multumim pentru aceste momente minunate! Ne-ati facut cei mai fericiti oameni din lume“, au declarat cei trei inainte de finalul concertului.

 

Text: Ruxandra Raica

mai 14th, 2014 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate