5 semne care arata ca TE INSEALA!

shutterstock 50967139Am auzit de atatea ori ca femeile simt atunci cand sunt inselate, incat nu mi-a ramas decat sa ma documentez despre acest “al saselea simt”. Tocmai pentru ca sta in natura noastra sa luam decizii pripite atunci cand partenerul de viata isi schimba atitudinea fata de noi si pentru ca, in niciun caz, nu este o metoda sigura pentru cum sa-ti dai seama ca te insala.

Dar daca esti absolut sigura ca ceva nu este in regula, am decis sa nu te lasam sa te dai cu capul de pereti facandu-ti fel si fel de ganduri, ci sa te ghidezi dupa ceva! Prin urmare, incearca sa afli cum stau lucrurile inainte de a suferi suplimentar intr-o relatie care nu mai merita.

1. Intuitia. Ai stiut instinctiv si in mod repetat ca cel de langa tine se comporta in mod diferit si ca ceva nu este in regula cu relatia ta.

2. Se imbraca diferit. Psihologii sunt de parere ca persoanele care insala incep sa aiba mai multa grija de ele, implicit de stilul lor vestimentar. In cazul femeilor, acestea acorda mult mai multa importanta ingijirii parului si machiajului.

3. Schimbarea comportamentului sexual.Acest lucru iti poate ridica semne de intrebare in doua moduri: ori a intrerupt complet activitatea sexuala cu tine, ori numarul noptilor in doi s-a redus semnificativ.

4. Ajungi cu greu la el.Telefon inchis sau pus pe silent, parole peste parole la email si la calculator sunt semen clare ca ceva nu este in regula in relatia ta. Daca pana acum nu lasa telefonul din mana, iar acum il tine ascuns si nu pare interesat de mesaje si convorbiri primate pe telefon, nu inseamna neaparat ca incearca sa isi faca mai mult timp pentru tine. Fii tare!

5. Petrece mai mult timp la birou. Daca a inceput sa evite sa isi mai petreaca timpul cu tine, atunci…

 

Infidelitatea si urmarile sale

De-a lungul timpului, s-au realizat studii care de care mai ample pentru a demonstra ca majoritatea relatiilor nu supravietuiesc in urma unei infidelitati. Un barbat infidel este constient ca isi raneste partenera de viata, ca isi destrama familia sau ca isi sacrifica onoarea, insa chiar si asa, o face. Voit sau nevoit, infidelitatea doare. Realitatea arata ca ele mai multe relatii nu supravietuiesc in urma unei aventuri. Tradarea este daunatoare pentru legatura intima dintre parteneri, provocand astfel o rana care nu se vindeca cu adevarat. Acestea fiind spuse,cat esti de dispus sa pierzi totul in favoarea unei nopti?

 

Text: Andreea Popescu