5 trucuri care fac o femeie mai frumoasa

decupat_5 lucruri care fac o femeie mai frumoasaDefinitia feminitatii include si frumusetea printre multe alte adjective pretioase, insa toate femeile trec la un moment printr-o pasa mai putin favorabila care le face sa se simta rau atat fizic, cat si psihic. Este vorba de acel moment cand se privesc in oglinda si se descopera fara culoare, insipide, lipsite de farmec si gratie, inutile sau, mai rau, batrane. Cu toate ca poate fi doar un moment trecator, accentuat de o depresie ascunsa sau o dezamagire recenta, acesta trebuie anihilat. Cum? Aflati in cele ce urmeaza care sunt cele 5 trucuri care desavarsesc frumusetea unei femei si o transforma intr-o adevarata zeita, chiar si in cele mai crunte momente din viata. Pune-le in aplicare si simte-te cu adevarat minunata!Zambetul

Nu conteaza daca azi parul nu-ti sta perfect sau ai uitat sa-ti pui bijuterii. Zambetul tau este secretul frumusetii tale si cu el vei reusi sa depasesti orice situatie. Asa ca poarta cel mai aprins ruj pe care-l ai si zambeste tuturor! Zambeste vanzatorului de la magazin, zambeste vecinului din metrou, zambeste paznicului, zambeste colegilor de munca si ziua ta va fi mult mai frumoasa, iar tu te vei simti o regina coborata dintr-o caleasca de aur. In plus, studiile au demonstrat ca, daca zambesti atunci cand nu esti in apele tale, iti vei pacali creierul si-l vei forta sa se simta bine.

Stima de sine

In fiecare dimineata, dupa ce ti-ai terminat ritualul de ingrijire, priveste-te in oglinda si afirma cu voce tare: „Sunt o femeie frumoasa si perfecta!”. Este adevarat ca nimeni nu este perfect, insa tu esti minunata asa cum esti si nu ai nevoie sa ti-o zica nimeni. Chiar daca nu intrunesti toate calitatile pentru a defini perfectiunea, cu siguranta ai o mie de motive sa te iubesti asa cum esti. Acest fapt trebuie transformat intr-un obicei care sa-ti completeze rutina zilnica. Cu timpul, vei observa ca stima de sine va creste considerabil.

Defectele

In timp ce tu crezi ca trebuie sa fii perfecta, uiti partea cea mai importanta si mai frumoasa, si anume ca unicitatea ta vine din imperfectiuni. Aceste mici defecte te fac sa fii diferita de restul lumii. Chiar daca ai nasul prea mare sau ochii prea apropiati, nu trebuie sa te intristezi, ci sa te bucuri ca nu esti la fel ca toti ceilalti. Defectele pe care tu insati le detesti la tine si care nu tin neaparat de partea fizica, incearca in timp sa le corectezi. Vei fi de doua ori mai mandra de tine!

Traieste intens!

Viata trebuie traita la maximum, trebuie sa inveti sa te bucuri de fiecare noua experienta, chiar daca aceasta nu este neaparat una placuta. De ce sa-ti amarasti ziua din cauza unei rochii care nu te mai cuprinde sau din cauza rujului care s-a sters de pe buze? Nu gasesti in jurul tau o mie de motive de bucurie? Invata sa improvizezi si astfel frumusetea ta va deveni naturala si irezistibila.

Iubeste!

Se spune ca o femeie indragostita este mult mai frumoasa. Asa este! Explicatia vine din faptul ca se simte dorita, iar increderea in propria persoana creste considerabil. Emana fericire si acest fapt o face automat sa fie mai frumoasa. Insa iubirea nu trebuie limitata doar la partener. Invata sa iubesti animalele, florile, oamenii, natura intreaga si vei vedea ca sentimentul se va intoarce inzecit asupra ta, iar starea de spirit va fi una pozitiva. Nu degeaba se spune ca frumusetea vine din interior!

Text: Madalina Manole